Jalkapall Liperi, ylämylly

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Liperi, ylämylly ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal ja ylämylly.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Liperi, Ylämylly

Jalkapall - Liperi, Ylämylly

Yllätys -07 tytöt Nimenhuuto.com

Olemme Ylämyllyn Yllätyksen tyttöjoukkue, jossa palloilee -07 ja -06 syntyneitä tyttöjä. Pelaamme kaudella 2018 pääasiassa -06 sarjoissa. Osa tytöistä on harrastanut jalista jo useita vuosia, osa on lähtenyt huippuporukkaamme mukaan vasta viime aikoina. Lähde sinäkin!

Annika kirjoitti: Voi olla tarvitsevat kyydin jos peli on ennen klo18 (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Tytöt
22

Yllätys 02-pojat Nimenhuuto.com

Osallistumme Palloliiton Itä-Suomen piirin sarjoihin vuoden 2016 ajan yhdistelmäjoukkueena Yllätys/JIPPO-J.

Jari kirjoitti: Heips pojat! Ilmanmuuta mukaan Ylyn edariin...teillä on jo useanvuoden pelaaja tausta joten taitopohjaa löytyy...ilolla otamme teidät vastaan! Tervetuloa! Jyvä (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo, Futsal ja Ylämylly
Liperi, Ylämylly
Pojat
13

YlyP04 Nimenhuuto.com

Outi kirjoitti: Hei! Sekera-turnauksen otteluohjelma on julkaistu. Alla on linkki ohjelmaan sekä järjestäjien viesti ruokailuihin liittyen. Kommentoikaa viikon sisällä, kuinka monta teidän perheestänne osallistuu turnausruokailuun. T. Outi "Hei! Sekera-turnaus lähestyy. Otteluohjelma on julkaistu turnaussivuilla... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Ei asetettu
33

Yllätys pallokerho Nimenhuuto.com

Pallokerhossa pelataan futista iloisella mielellä tyttöjen ja poikien kesken. Pallokerho kokoontuu kesällä sekä Ylämyllyllä Paloaukean tekonurmella että talvella Liperin alueen saleissa. Nuorimmat pallokerhoilijat ovat viiden vanhoja tyttösiä ja poikia, vanhimmat tytöt ovat 9-vuotiaita.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pallokerhoilemaan!

Jutta kirjoitti: Vesisade ei sinällään ole este harjoituksille, eikä sade lapsia häiritse. Toki jos koette, että flunssaa pukkaa, niin ei välttämättä kannata sairastuttaa lasta. Syksymmällä jos räntää tulee vaakana, niin silloin järkevää perua. (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
46

Yllätys Jutan pallokerholaiset Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen pallokerholaiset harkkaa Liperin kirkonkylällä ja Ylämyllyn Jyrin Paloaukean kentällä.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki palloilusta innostuneet pikkutytöt mukaan! Nappisprinsessoja mahtuu ke...

Martta kirjoitti: Hei! Olen tänään laittanut viimeiset varustehankintalaskut teille sähköpostilla. Osa teistä on saanut laskun aikaisemmin Akilta (Saanan isältä). Mikäli laskua ei ole tullut, niin otattehan minuun yhteyttä. T: Minna minna.westman@jns.fi / p. 0405069912 (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
34