Jalkapall Malmi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Malmi ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, musiikki, futis, sähly ja basketball.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Malu Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Päätettiin eilen, ettei enää tänä vuonna fudistreenejä. Jääkiekkoa tilalle keskiviikkoisin Myllypurossa klo 8-9 ja joulukuun 7. päivä alkaa Pukinmäen tekojäävuoro. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Malmi
Miehet
24

MJK Nimenhuuto.com

Jaakko kirjoitti: Moi Meillä on piirin harrastesarjoissa joukkue futsalissa ja parille pelaajalle olis tarvetta, lähinnä Kutosen pelanneille, sillä sääntöjen mukaan ei kesällä Vitosessa pelanneet saa osallistua tähän sarjaan. Jos tunnet kiinnostusta niin mailaa Jaakko. Ayras@gmail.Com tai tekstarilla 040 590 5165 ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki/Malminkartano
Miehet
52

MPS4 Nimenhuuto.com

Tiainen kirjoitti: Korjatkaa jos olen väärässä. Tässä yhteen veto kenellä maksuja maksamatta!! Jukka-Pekka Laitinen puolet jengimaksusta 75€, Henrik Forsman puolet jengimaksusta, Juha Virkamäki ei oo maksanut mitään 150€ heti tilille tai korkoa kasvaa!!! Teemu Ypyä en löytänyt kuin 31€ salimaksun, mites 150€ jengil... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Malmi
Miehet
22

Real Malmi Club de Futbol Nimenhuuto.com

Kerttu kirjoitti: En ole varma ehdinkö (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Malmi
Naiset
25