Jalkapall Masala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Masala ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, sähly ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Masala

Jalkapall - Masala

MasKi Ladies Nimenhuuto.com

Masalan Kisan Naisten harrastefutisjoukkue. Treenimme koostuvat pääosin pelaamisesta, mutta harjoittelemme myös perustekniikkaa harjoitusten yhteydessä. Aiempaa pelikokemusta et tarvitse. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki aikuiset naiset, jotka ovat kiinnostuneita pitämään kuntoa yllä jalkapalloa pelaamalla. Harjoitteluajat kesä 2017: - Masalan kupla maanantaisin klo 19:30 - 20:45 (syyskuun loppuun asti) - Framnäsin TN torstaisin 20:30 -22.00 - Framnäsin TN sunnuntaisin 17.30-19.00

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan MasKin Naisten Harrastejalkapallojoukkueeseen! Olemme iloinen,...

Mirka kirjoitti: FC Wild peruutti harkkapelin 3.2., poistin sen tapahtumista! Ehkä hyvä näin, kun seuraavana päivänä meillä on futsalpelit.... :-) (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Naiset
32

MasKi P01 Nimenhuuto.com

MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuuden ja jalkapallotaitojen kehittäminen sekä hyvä yhteishenki ja peli-ilo. Pyrimme myös pitämään pelaajien kustannukset hyvin kohtuullisina. Kilpajoukkue on nimeltään MasKi Sininen (entinen nimi MasKi La Roja) ja haastejoukkue MasKi Valkoinen (entinen nimi MasKi La Furia). Joukkueiden tapahtumat näet tapahtumalistasta tai harjoitus- ja pelikalenterista (ote Nimenhuudosta). MasKi Sinisessä on tällä hetkellä 15 pelaajaa ja MasKi Valkoisessa 18 pelaajaa. Kumpaankin joukkueeseen otetaan mielellään mukaan uusia pelaajia. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä joukkueenjohtajaan tai valmentajaan. Yhteystiedot löydät nettisivuiltamme http://www.masalankisa.fi/lajit/jalkapallo/p01

Joukkue etsii pelaajia: MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuud...

Pasi kirjoitti: Unohtui tuosta edellisestä toinen asia eli käykää ilmoittaututumassa myös jäsenrekisterissä kaudelle 2018. Se sujuu kahdella klikkauksella ja on myös tehtävä ennen 31.12.2017. t. Pasi (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi / Masala
Pojat
50

MasKi P-02 Nimenhuuto.com

MasKi P02 on Masalan Kisan vuonna 2002 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Kotipaikka on Masala Kirkkonummella. Treenaamme monipuolisesti 3-5 kertaa viikossa Käytössä treenivuorot Framnäsin tekiksellä ja talvisin Masalan Kuplassa ja koulujen saleissa. Jos olet kiinnostunut pelaamaan futista hyvässä seurassa ja joukkueessa, niin ota yhteyttä jojoihimme. Kaikki -02 (-03) syntyneet motivoituneet pojat ovat tervetulleita mukaan harrastamaan futista! MasKi P02 -- Nauti futiksesta!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa MasKiin! Olemme Masalan Kisan eli MasKin vuonna 20...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, pitkän harkinnan jälkeen ja todella haikein mielin ilmoitamme, että Janne lopettaa futiksen. Pelaaminen Maskissa on ollut todella kivaa ja isot kiitokset teille kaikille mukaville joukkuetovereille, valmentajille ja jojoille! Oikein hyvää joulua ja onnellista vuotta 2017 kaikille! t. Janne j... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Pojat
19

MasKi P09 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan vuonna 2009 syntyneet innokkaat futarin alut. Harjoittelemme n. 2- 3 kertaa viikossa Masalan tekonurmella sekä talvella Masalan kuplassa ja Nissnikun koululla. Lisäksi osallistumme erilaisiin turnauksiin ja peleihin. Lisätietoja voit kysellä joukkueenjohtajilta Mira Ronkainen mira.ronkainen@netti.fi Kristiina Palomäki

Kristiina kirjoitti: Moi, Käykäähän ilmoittautumassa jäsenrekisterissä kaudelle 2018. Nyt on 14 ilmoittautunutta. Lisenssit ja vakuutukset vuodelle 2018 tilataan ensi viikon alussa jäsenrekisteriin ilmoittautuneille. Kiitos! Jos on ilmoittautumisen kanssa ongelmia niin laittakaa minulle viestiä tai pirauttakaa. Terv.... (21 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Masala
Pojat
38

maskivalmentajaforum Nimenhuuto.com

MasKi:n Valmentajaforumin sivut, joiden kautta käydään aktiivista keskustelua ja jaetaan tietoa MasKi:n valmentajien ja joukkueenjohtajien kesken.

Janne kirjoitti: Moikka Perinteinen pelipassilistauksemme on hieman viivästynyt. Järjestelmän kanssa oli pieniä ongelmia ja tästä seurat saivatkin jo aiemmin viestiä Matti Räisäseltä koskien ylimääräisen syyskokouksen äänimääriä. Nyt vuoden 2017 luvut ovat joka tapauksessa oikein ja listattuna. Vertailu vuoteen 2... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Ei asetettu
68

Maski-P04 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Toimimme Maski P04 aluesarjassa pelaavan kilpajoukkueen haastejoukkueena. Har...

Kimmo kirjoitti: Tällä viikolla ei Joonas treenejä koska Joonas Kuortaneella leirillä. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Masala/Sundsberg, Kirkkonummi
Pojat
22

Maski OB35 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Aina tai useinmiten mahtuu

Antonio kirjoitti: Ens viikolla ei oo treenejä, mut miesten vuoro on silloin. Mukaan varmasti mahtuu, infoon lähemmin sit tulevan whatsup ryhmän kautta. (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi/Masala
Miehet
56

MasKi-P08 Nimenhuuto.com

Hannu-Pekk kirjoitti: Maski Barca 27.1 peli siirretty 17.3. Poistin tapahtuman nimenhuudosta hp (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Masala
Pojat
49

MasKi P10 Nimenhuuto.com

Eeva kirjoitti: Hei! Käyttehän ilmoittautumassa P10-ryhmään www.masalankisa.fi jäsenrekisterissä. Jäsenrekisterin perusteella tilataan korttelipassit (ns.pelipassit) T:Eeva (8 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Masala
Pojat
23

MasKi 02-03 Nimenhuuto Nimenhuuto.com

Joonas kirjoitti: Moi,saiskohan joku tulostettua tämänpäivän pelin ottelupöytäkirjan.Minulle tulostuu vajaavaisena.T:Tomi (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Pojat
34

Maski P03 Legendat Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Moi,kaiklle.Kävin tässä äskettäin palloliiton sivuilla kastsomassa sarja tilanteen.Oltiin neljänsiä sarjassa,mutta mikä parasta maalit 19-14 melle! Kuvasttaa hyvää asennetta puolustaa omaa maalia/asenetta pelin voittamiseen kunnioittamatta vastustajaa.Kiitos kaikille mukana olleille,varsinkin poj... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Masala
Pojat
23

MasKi P06 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan MasKin 06 joukkueeseen pelaamaan kanssamme! Otamme iloiseen joukkoomme mukaan vuonna 2006 syntyneitä innokkaita jalkapalloilijoita. Uuden upean kentän valmistuttua pyrimme pelaamaan ja harjoittelemaan pääasiassa Framilla. Toki peleissä ja turnauksissa käymme muuallakin. Harjoittelemme Framilla perjantaisin ja sunnuntaisin. Näiden lisäksi on runsaasti muita harjoitteita. Mukaan vaan! Lisätietoja: jaana.h.valimaki@gmail.com Tervetuloa mukaan reippaaseen ja iloiseen porukkaan!

Jaana kirjoitti: Tiedote Kirkkonummelaisten jalkapalloseurojen yhteistyö mahdollisuuksien kartoittamisesta. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Masala
Ei asetettu
16

MasKi P11-12 Nimenhuuto.com

Joa kirjoitti: Mitenkäs noitten pelinumeroiden laita on Joa olis sellasta vailla. Valitseeko joku numeron vapaista vai saako siihen itse vaikuttaa? (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jalkapallo
Masala
Sekajoukkue
69

MasKi P12-13 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (17 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Masala
Sekajoukkue
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.