Jalkapall Masala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Masala ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, sähly, koripallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Masala

Jalkapall - Masala

MasKi P01 Nimenhuuto.com

MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuuden ja jalkapallotaitojen kehittäminen sekä hyvä yhteishenki ja peli-ilo. Pyrimme myös pitämään pelaajien kustannukset hyvin kohtuullisina. Kilpajoukkue on nimeltään MasKi Sininen (entinen nimi MasKi La Roja) ja haastejoukkue MasKi Valkoinen (entinen nimi MasKi La Furia). Joukkueiden tapahtumat näet tapahtumalistasta tai harjoitus- ja pelikalenterista (ote Nimenhuudosta). MasKi Sinisessä on tällä hetkellä 15 pelaajaa ja MasKi Valkoisessa 18 pelaajaa. Kumpaankin joukkueeseen otetaan mielellään mukaan uusia pelaajia. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä joukkueenjohtajaan tai valmentajaan. Yhteystiedot löydät nettisivuiltamme http://www.masalankisa.fi/lajit/jalkapallo/p01

Joukkue etsii pelaajia: MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuud...

Arno kirjoitti: Su 5.11 Diman MV treenit. Diman mv treenit" Vuorot seuraavasti: klo 15-16 P01x2 ja P04x2 Kaikki tekonurmella. (13 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi / Masala
Pojat
57

MasKi Ladies Nimenhuuto.com

Masalan Kisan Naisten harrastefutisjoukkue. Treenimme koostuvat pääosin pelaamisesta, mutta harjoittelemme myös perustekniikkaa harjoitusten yhteydessä. Aiempaa pelikokemusta et tarvitse. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki aikuiset naiset, jotka ovat kiinnostuneita pitämään kuntoa yllä jalkapalloa pelaamalla. Harjoitteluajat kesä 2017: - Masalan kupla maanantaisin klo 19:30 - 20:45 (syyskuun loppuun asti) - Framnäsin TN torstaisin 20:30 -22.00 - Framnäsin TN sunnuntaisin 17.30-19.00

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan MasKin Naisten Harrastejalkapallojoukkueeseen! Olemme iloinen,...

Heidi kirjoitti: Masalan koulun iltakäytön muutoksia: Itsenäisyyspäivään liittyen sali on suljettu: 27.11-6.12.2017. Koulun liikuntasali on suljettu iltakäytöltä: 23.12.2017-7.1.2018 Tapahtumat on poistettu nimenhuudosta! T: jojo (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Naiset
31

MasKi P-02 Nimenhuuto.com

MasKi P02 on Masalan Kisan vuonna 2002 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Kotipaikka on Masala Kirkkonummella. Treenaamme monipuolisesti 3-5 kertaa viikossa Käytössä treenivuorot Framnäsin tekiksellä ja talvisin Masalan Kuplassa ja koulujen saleissa. Jos olet kiinnostunut pelaamaan futista hyvässä seurassa ja joukkueessa, niin ota yhteyttä jojoihimme. Kaikki -02 (-03) syntyneet motivoituneet pojat ovat tervetulleita mukaan harrastamaan futista! MasKi P02 -- Nauti futiksesta!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa MasKiin! Olemme Masalan Kisan eli MasKin vuonna 20...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, pitkän harkinnan jälkeen ja todella haikein mielin ilmoitamme, että Janne lopettaa futiksen. Pelaaminen Maskissa on ollut todella kivaa ja isot kiitokset teille kaikille mukaville joukkuetovereille, valmentajille ja jojoille! Oikein hyvää joulua ja onnellista vuotta 2017 kaikille! t. Janne j... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Pojat
19

MasKi P09 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan vuonna 2009 syntyneet innokkaat futarin alut. Harjoittelemme n. 2- 3 kertaa viikossa Masalan tekonurmella sekä talvella Masalan kuplassa ja Nissnikun koululla. Lisäksi osallistumme erilaisiin turnauksiin ja peleihin. Lisätietoja voit kysellä joukkueenjohtajilta Mira Ronkainen mira.ronkainen@netti.fi Kristiina Palomäki

Rasmus kirjoitti: Hei Vihdoin saatu (ehkä) päätös pelaamiselle ja Rasmus on päättänyt jättää ainakin toistaiseksi jalkapallon (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Jalkapallo
Masala
Pojat
38

maskivalmentajaforum Nimenhuuto.com

MasKi:n Valmentajaforumin sivut, joiden kautta käydään aktiivista keskustelua ja jaetaan tietoa MasKi:n valmentajien ja joukkueenjohtajien kesken.

Janne kirjoitti: Tähän keltaista seinää vasten saa neljä rivakkaa miestä/nuorta miestä siirtää kuplan vessan viikonlopun aikana! (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Ei asetettu
68

Maski-P04 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Toimimme Maski P04 aluesarjassa pelaavan kilpajoukkueen haastejoukkueena. Har...

Kimmo kirjoitti: Tällä viikolla ei Joonas treenejä koska Joonas Kuortaneella leirillä. (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jalkapallo
Masala/Sundsberg, Kirkkonummi
Pojat
21

Maski OB35 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Aina tai useinmiten mahtuu

Antonio kirjoitti: Noniin äijät. Kyl päivää ennen treenejä pitäis tietää pääsekö, ei tulisi noit yli buukkauksia. (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi/Masala
Miehet
55

MasKi-P08 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Nyt on kuplan vessa kiinnitetty ja sähkö ja lämpö kytketty. PIDETÄÄN VESSA KOKO AJAN LUKITTUNA! Avain löytyy kuplan sisältä naulasta. (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Masala
Pojat
52

MasKi 2003 Nimenhuuto.com

Joonas kirjoitti: Onnikin tulossa,joten nyt 11 pelaajaa.T:Tomi (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Pojat
28

MasKi P10 Nimenhuuto.com

Onni kirjoitti: Moi Onni kävi kokeilemassa futista toisessa seurassa ja haluaa nyt siirtyä sinne pelaamaan. Kiitos ja hyvää jatkoa kaikille pelaajille sekä vanhemmille! T. Marja, Eero & Onni (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Masala
Pojat
31

Maski P03 Legendat Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Moi,kaiklle.Kävin tässä äskettäin palloliiton sivuilla kastsomassa sarja tilanteen.Oltiin neljänsiä sarjassa,mutta mikä parasta maalit 19-14 melle! Kuvasttaa hyvää asennetta puolustaa omaa maalia/asenetta pelin voittamiseen kunnioittamatta vastustajaa.Kiitos kaikille mukana olleille,varsinkin poj... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Masala
Pojat
23

MasKi P06 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan MasKin 06 joukkueeseen pelaamaan kanssamme! Otamme iloiseen joukkoomme mukaan vuonna 2006 syntyneitä innokkaita jalkapalloilijoita. Uuden upean kentän valmistuttua pyrimme pelaamaan ja harjoittelemaan pääasiassa Framilla. Toki peleissä ja turnauksissa käymme muuallakin. Harjoittelemme Framilla perjantaisin ja sunnuntaisin. Näiden lisäksi on runsaasti muita harjoitteita. Mukaan vaan! Lisätietoja: jaana.h.valimaki@gmail.com Tervetuloa mukaan reippaaseen ja iloiseen porukkaan!

Jaana kirjoitti: Moikka, Vihdoikin olemme saaneet kuplalle vessan. Tässä viesti liittyen käytänteestä vessaan liittyen: Nyt on kuplan vessa kiinnitetty ja sähkö ja lämpö kytketty. PIDETÄÄN VESSA KOKO AJAN LUKITTUNA! Avain löytyy kuplan sisältä naulasta. VÄLITTÄKÄÄ TÄMÄ JOUKKUEILLENNE TIEDOKSI! T. Jaana (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Masala
Ei asetettu
36

MasKi P11-12 Nimenhuuto.com

Winston kirjoitti: Kiitos memosta :), eli pelien osalta nimenhuudossa ilmoittautua voi mihin vaan peleihin omassa ikäluokassa ja Jarkko jakaa lopulta tiimit? Vai ilmoitanko Winston vain valkoisen tai sinisen peleihin? (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Masala
Sekajoukkue
71

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.