Jalkapall Masala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Masala ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, sähly, koripallo ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Masala

Jalkapall - Masala

MasKi P01 Nimenhuuto.com

MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuuden ja jalkapallotaitojen kehittäminen sekä hyvä yhteishenki ja peli-ilo. Pyrimme myös pitämään pelaajien kustannukset hyvin kohtuullisina. Kilpajoukkue on nimeltään MasKi Sininen (entinen nimi MasKi La Roja) ja haastejoukkue MasKi Valkoinen (entinen nimi MasKi La Furia). Joukkueiden tapahtumat näet tapahtumalistasta tai harjoitus- ja pelikalenterista (ote Nimenhuudosta). MasKi Sinisessä on tällä hetkellä 15 pelaajaa ja MasKi Valkoisessa 18 pelaajaa. Kumpaankin joukkueeseen otetaan mielellään mukaan uusia pelaajia. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä joukkueenjohtajaan tai valmentajaan. Yhteystiedot löydät nettisivuiltamme http://www.masalankisa.fi/lajit/jalkapallo/p01

Joukkue etsii pelaajia: MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuud...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tuomas Lummela on päättänyt lopettaa futiksen. Tuomas ja vanhempansa kiittää valmentajia ja pelikavereita näistä vuosista. Hyvää jatkoa ja tsemppiä peleihin. Martti (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi / Masala
Pojat
58

Maski P05 Nimenhuuto.com

Innokas jalkapallojoukkue, jossa pelaa n. 30 aktiivista poikaa. Harjoitukset talvella 4-6 kertaa viikossa, tarkat ajat ja paikat joukkueenjohtajalta. Osallistumme myös KäPa:n ja FC Espoon talvisarjoihin sekä erilaisiin turnauksiin. Joukkueenjohtajat Marika Heino (marika.h.heino(at)gmail.com), Tiina Vartiainen (tiina.vartiainen78(at)gmail.com) ja vastuuvalmentaja Riku Åkerblom (rikuakerblom(at)gmail.com). Masalan Kisan webbisivut: http://masalankisa.fi/index.php?id=176 TOIVOTAMME KAIKKI UUDET PELAAJAT TERVETULLEIKSI! Aiempaa futiskokemusta ei tarvita.

Joukkue etsii pelaajia: Otamme uusia pelaajia kaikilla tasoilla mukaan joukkueeseen. Ota yhteyttä!

Marika kirjoitti: Hei, Pidämme treenitaukoa 16.-29.10, kuten muutkin YJ-joukkueet. Tauon jälkeen treenit jatkuvat taas normaalisti. Marika (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Ei asetettu
43

MasKi Ladies Nimenhuuto.com

Masalan Kisan Naisten harrastefutisjoukkue. Treenimme koostuvat pääosin pelaamisesta, mutta harjoittelemme myös perustekniikkaa harjoitusten yhteydessä. Aiempaa pelikokemusta et tarvitse. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki aikuiset naiset, jotka ovat kiinnostuneita pitämään kuntoa yllä jalkapalloa pelaamalla. Harjoitteluajat kesä 2017: - Masalan kupla maanantaisin klo 19:30 - 20:45 (syyskuun loppuun asti) - Framnäsin TN torstaisin 20:30 -22.00 - Framnäsin TN sunnuntaisin 17.30-19.00

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan MasKin Naisten Harrastejalkapallojoukkueeseen! Olemme iloinen,...

Mirka kirjoitti: Hei Leidit! Jojon siunauksella kysely pystyyn tulevaan kesään liittyen ja arvaatte jo varmaankin...... Ladies Framilla 2018 tietysti! Otan mielelläni pääorganisointivastuun turnauksesta, mutta tarvitsemme kaikkia pelaajia tähän mukaan ja hommaa riittää. Loin kyselyn facebookin suljettuun MasKi La... (21 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Naiset
33

MasKi P-02 Nimenhuuto.com

MasKi P02 on Masalan Kisan vuonna 2002 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Kotipaikka on Masala Kirkkonummella. Treenaamme monipuolisesti 3-5 kertaa viikossa Käytössä treenivuorot Framnäsin tekiksellä ja talvisin Masalan Kuplassa ja koulujen saleissa. Jos olet kiinnostunut pelaamaan futista hyvässä seurassa ja joukkueessa, niin ota yhteyttä jojoihimme. Kaikki -02 (-03) syntyneet motivoituneet pojat ovat tervetulleita mukaan harrastamaan futista! MasKi P02 -- Nauti futiksesta!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa MasKiin! Olemme Masalan Kisan eli MasKin vuonna 20...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, pitkän harkinnan jälkeen ja todella haikein mielin ilmoitamme, että Janne lopettaa futiksen. Pelaaminen Maskissa on ollut todella kivaa ja isot kiitokset teille kaikille mukaville joukkuetovereille, valmentajille ja jojoille! Oikein hyvää joulua ja onnellista vuotta 2017 kaikille! t. Janne j... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Pojat
19

MasKi P09 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan vuonna 2009 syntyneet innokkaat futarin alut. Harjoittelemme n. 2- 3 kertaa viikossa Masalan tekonurmella sekä talvella Masalan kuplassa ja Nissnikun koululla. Lisäksi osallistumme erilaisiin turnauksiin ja peleihin. Lisätietoja voit kysellä joukkueenjohtajilta Mira Ronkainen mira.ronkainen@netti.fi Kristiina Palomäki

Kristiina kirjoitti: Hei, MasKin mökki kentän laidalta siirretään tänään illan aikana. Siirto-operaation vuoksi tekiksen parkkipaikka ei ole tänään käytössä. Nissnikun koululla on myös tänään vanhempainilta, joten parkkipaikat ovat oletettavasti todella täynnä. Suosittelemme treeneihin/peleihin tulemista kävellen tai... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Masala
Pojat
39

maskivalmentajaforum Nimenhuuto.com

MasKi:n Valmentajaforumin sivut, joiden kautta käydään aktiivista keskustelua ja jaetaan tietoa MasKi:n valmentajien ja joukkueenjohtajien kesken.

Kristiina kirjoitti: Hei, MasKin mökin siirto tapahtuu tänään illan aikana. Siirto-operaation vuoksi tekiksen parkkipaikka ei ole tänään käytössä. Nissnikun koululla on myös tänään vanhempainilta, joten parkkipaikat ovat oletettavasti todella täynnä. Suosittelemme treeneihin/peleihin tulemista kävellen tai pyörällä. ... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Ei asetettu
70

Maski OB35 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Aina tai useinmiten mahtuu

Hannu kirjoitti: Kiitos Kimmo, että pääsemme taas vieraaksi edustustiloihinne! Joukkueen rahatilanteen parantamiseksi saunojilta veloitamme 10€ per saunoja (muutkin saa osallistua). Rahat menevät siis lyhentämättömänä joukkueen tilille. Ota RAHA MUKAAN!. Joukkueen toimihenkilöt ovat maksaneet 150€/ bläägäpari kes... (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi/Masala
Miehet
54

Maski-P04 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Toimimme Maski P04 aluesarjassa pelaavan kilpajoukkueen haastejoukkueena. Har...

Kimmo kirjoitti: Mahtavan kivat yhteistreenit tänään paikalla oli 11 Maskin pelaajaa ja 8 Veikkolan poikaa. Pojat tutustuivat toisiinsa hetkessä. Fiksuja lapsia kaikki Maski ja Wild. Otetaan uusiksi vielä ennen Tallinnan reissua Aarnen johdolla. (19 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Masala/Sundsberg, Kirkkonummi
Pojat
21

MasKi 2003 Nimenhuuto.com

Joonas kirjoitti: Moi.Katsoin juuri tuloksen eilisen ottelusta.Ilokseni jälleen voin todeta ,että meillä on hyvä pelaajisto saatavilla kaikkiin peleihin.Olen huomioinut ,että näyttää maalin teko onnistuvan Kummasakin sarjassa! Ollaan plussan puolella,joten jatkakaamme syksyn loppupelit samaan malliin.T:Tomi (17 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Pojat
28

MasKi-P08 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Hei, MasKin mökin siirto tapahtuu tänään illan aikana. Siirto-operaation vuoksi tekiksen parkkipaikka ei ole tänään käytössä. Nissnikun koululla on myös tänään vanhempainilta, joten parkkipaikat ovat oletettavasti todella täynnä. Suosittelemme treeneihin/peleihin tulemista kävellen tai pyörällä. ... (4 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Masala
Pojat
55

MasKi P10 Nimenhuuto.com

Minttu kirjoitti: Hei! Olen lisännyt Nimenhuutoon kaksi turnausta tälle syksylle. Espoon Liigan lopputurnaus pelataan sunnuntaina 24.9.2017 ja KyIFin järjestämä Gyproc-turnaus sunnuntaina 1.10.2017. Tarkemmat aikataulut tulevat myöhemmin. Molempiin turnauksiin on alustavasti ilmoitettu yksi joukkue enemmän pelanne... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Masala
Pojat
34

Maski P03 Legendat Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Moi,kaiklle.Kävin tässä äskettäin palloliiton sivuilla kastsomassa sarja tilanteen.Oltiin neljänsiä sarjassa,mutta mikä parasta maalit 19-14 melle! Kuvasttaa hyvää asennetta puolustaa omaa maalia/asenetta pelin voittamiseen kunnioittamatta vastustajaa.Kiitos kaikille mukana olleille,varsinkin poj... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Masala
Pojat
23

MasKi P06 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan MasKin 06 joukkueeseen pelaamaan kanssamme! Otamme iloiseen joukkoomme mukaan vuonna 2006 syntyneitä innokkaita jalkapalloilijoita. Uuden upean kentän valmistuttua pyrimme pelaamaan ja harjoittelemaan pääasiassa Framilla. Toki peleissä ja turnauksissa käymme muuallakin. Harjoittelemme Framilla perjantaisin ja sunnuntaisin. Näiden lisäksi on runsaasti muita harjoitteita. Mukaan vaan! Lisätietoja: jaana.h.valimaki@gmail.com Tervetuloa mukaan reippaaseen ja iloiseen porukkaan!

Mika kirjoitti: Hei, valkoisen peliryhmän huomisen (17.09.2017) harjoitukset on peruttu. P07:n pojilla turnaus alla, joten pidetään lepopäivä. Mika (9 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Masala
Ei asetettu
36

MasKi P11-12 Nimenhuuto.com

Niina kirjoitti: Hei, Tänään lähetetty syyskauden maksu, jos et saa sitä tai jos siinä on virheitä laita viestiä minulle. T.Niina (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jalkapallo
Masala
Sekajoukkue
69

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.