Jalkapall Masala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Masala ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 14 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, salibandy, sähly, koripallo ja lätkä.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Masala

Jalkapall - Masala

MasKi P01 Nimenhuuto.com

MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuuden ja jalkapallotaitojen kehittäminen sekä hyvä yhteishenki ja peli-ilo. Pyrimme myös pitämään pelaajien kustannukset hyvin kohtuullisina. Kilpajoukkue on nimeltään MasKi Sininen (entinen nimi MasKi La Roja) ja haastejoukkue MasKi Valkoinen (entinen nimi MasKi La Furia). Joukkueiden tapahtumat näet tapahtumalistasta tai harjoitus- ja pelikalenterista (ote Nimenhuudosta). MasKi Sinisessä on tällä hetkellä 15 pelaajaa ja MasKi Valkoisessa 18 pelaajaa. Kumpaankin joukkueeseen otetaan mielellään mukaan uusia pelaajia. Jos olet kiinnostunut, ole yhteydessä joukkueenjohtajaan tai valmentajaan. Yhteystiedot löydät nettisivuiltamme http://www.masalankisa.fi/lajit/jalkapallo/p01

Joukkue etsii pelaajia: MasKi P01 perustettiin kesällä 2008. Joukkueen tavoitteena on liikunnallisuud...

Jouko kirjoitti: Ei ole tänään treenejä. (10 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi / Masala
Pojat
63

Maski P05 Nimenhuuto.com

Innokas jalkapallojoukkue, jossa pelaa n. 30 aktiivista poikaa. Harjoitukset talvella 4-6 kertaa viikossa, tarkat ajat ja paikat joukkueenjohtajalta. Osallistumme myös KäPa:n ja FC Espoon talvisarjoihin sekä erilaisiin turnauksiin. Joukkueenjohtajat Marika Heino (marika.h.heino(at)gmail.com), Tiina Vartiainen (tiina.vartiainen78(at)gmail.com) ja vastuuvalmentaja Riku Åkerblom (rikuakerblom(at)gmail.com). Masalan Kisan webbisivut: http://masalankisa.fi/index.php?id=176 TOIVOTAMME KAIKKI UUDET PELAAJAT TERVETULLEIKSI! Aiempaa futiskokemusta ei tarvita.

Joukkue etsii pelaajia: Otamme uusia pelaajia kaikilla tasoilla mukaan joukkueeseen. Ota yhteyttä!

Janne kirjoitti: Hei, tässä yhteistiedote FC Wild ACK KyIF ja MasKi. Kirkkonummen jalkapalloseurat- ja jaostot aloittavat tulevaisuuden yhteistyömuotojen kartoittamisen Jalkapallon kansallinen ja kansainvälinen merkitys erittäin merkittävänä lasten, nuorten ja aikuisten liikuttajana saa aikaan fyysistä, henkistä ... (13 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Ei asetettu
41

MasKi Ladies Nimenhuuto.com

Masalan Kisan Naisten harrastefutisjoukkue. Treenimme koostuvat pääosin pelaamisesta, mutta harjoittelemme myös perustekniikkaa harjoitusten yhteydessä. Aiempaa pelikokemusta et tarvitse. Joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki aikuiset naiset, jotka ovat kiinnostuneita pitämään kuntoa yllä jalkapalloa pelaamalla. Harjoitteluajat kesä 2017: - Masalan kupla maanantaisin klo 19:30 - 20:45 (syyskuun loppuun asti) - Framnäsin TN torstaisin 20:30 -22.00 - Framnäsin TN sunnuntaisin 17.30-19.00

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan MasKin Naisten Harrastejalkapallojoukkueeseen! Olemme iloinen,...

Mirka kirjoitti: On tullut kyselyjä, monelta pitää olla paikalla lauantaina turnauksessa. Kaikki pelaajat paikalle viimeistään klo 9.00. Roudaustiimi paikalle klo 7.00 ja tiimivastaavat klo 7.30. Huipputurnaus tulossa, Go MasKi Ladies! :-) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Naiset
32

MasKi P-02 Nimenhuuto.com

MasKi P02 on Masalan Kisan vuonna 2002 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Kotipaikka on Masala Kirkkonummella. Treenaamme monipuolisesti 3-5 kertaa viikossa Käytössä treenivuorot Framnäsin tekiksellä ja talvisin Masalan Kuplassa ja koulujen saleissa. Jos olet kiinnostunut pelaamaan futista hyvässä seurassa ja joukkueessa, niin ota yhteyttä jojoihimme. Kaikki -02 (-03) syntyneet motivoituneet pojat ovat tervetulleita mukaan harrastamaan futista! MasKi P02 -- Nauti futiksesta!

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jalkapalloa MasKiin! Olemme Masalan Kisan eli MasKin vuonna 20...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, pitkän harkinnan jälkeen ja todella haikein mielin ilmoitamme, että Janne lopettaa futiksen. Pelaaminen Maskissa on ollut todella kivaa ja isot kiitokset teille kaikille mukaville joukkuetovereille, valmentajille ja jojoille! Oikein hyvää joulua ja onnellista vuotta 2017 kaikille! t. Janne j... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Pojat
19

MasKi P09 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan vuonna 2009 syntyneet innokkaat futarin alut. Harjoittelemme n. 2- 3 kertaa viikossa Masalan tekonurmella sekä talvella Masalan kuplassa ja Nissnikun koululla. Lisäksi osallistumme erilaisiin turnauksiin ja peleihin. Lisätietoja voit kysellä joukkueenjohtajilta Mira Ronkainen mira.ronkainen@netti.fi Kristiina Palomäki

Rasmus kirjoitti: Onko peleistä jo aikataulua? (30 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Masala
Pojat
34

maskivalmentajaforum Nimenhuuto.com

MasKi:n Valmentajaforumin sivut, joiden kautta käydään aktiivista keskustelua ja jaetaan tietoa MasKi:n valmentajien ja joukkueenjohtajien kesken.

Jarno kirjoitti: Moikka kaikille Jos Liverpool-leirin jälkeen jäi vielä vähän virtaa jäljelle, niin tänään olisi tarjolla vielä Kirkkonummelaista kesäfudista keskustan tekiksellä. Klo 19:30 alkaa harjoitus- ja ystävyysottelut ACK BT - Maski P01. Tervetuloa kaikki kannustamaan :-) (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Ei asetettu
71

Maski-P04 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Toimimme Maski P04 aluesarjassa pelaavan kilpajoukkueen haastejoukkueena. Har...

Kimmo kirjoitti: Moi, Maski P03 kaipaa tälle päivälle apuja heidän piiripeliin Vantaalle. Lähtö klo 18.30 Maskin kopeilta jos jotakuta kiinnostaa niin ilmoitelkaa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Masala/Sundsberg, Kirkkonummi
Ei asetettu
20

Maski OB35 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Aina tai useinmiten mahtuu

Antonio kirjoitti: Vois jotain yhteis treenejä pitää miesten kanssa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kirkkonummi/Masala
Miehet
54

MasKi-P08 Nimenhuuto.com

Hannu-Pekk kirjoitti: Tiedotus harjoituksista: Seuraavat kolme (3) viikkoa (6.8 asti) ei ole ohjattuja harjoituksia. Kenttä on käytössämme normaalisti joten kuka/ketkä tahansa voivat mennä pelailemaan. En poista harjoitusvuoroja nimenhuudosta. Tapahtumia on niin paljon, että käyn merkitsemässä vain, mikä tapahtumista ... (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Masala
Pojat
51

MasKi 2003 Nimenhuuto.com

Joonas kirjoitti: Hei! Kellään tuskin mitään sitä vastaan,että Juho pelaisi Hesa Cupin joukkueessamme.Tallinan kokemus osoitti,että pelaajia tarvitaan turnauksissa.T:Tomi (21 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Masala, Kirkkonummi
Pojat
30

MasKi P10 Nimenhuuto.com

Minttu kirjoitti: Hei! Olemme nyt luoneet Maski P10 pojille oman facebookryhmän kuten olikin tänään HesaCupissa olleiden kanssa jo puhetta. Ajatuksena olisi jakaa siellä kuvia ja videoita matseista, harkoista ja tapahtumista sekä keskustella vapaasti joukkueen asioista. Eli kaikki halukkaat mukaan liittymään alla ... (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Masala
Pojat
36

Maski P03 Legendat Nimenhuuto.com

Tomi kirjoitti: Moi,kaiklle.Kävin tässä äskettäin palloliiton sivuilla kastsomassa sarja tilanteen.Oltiin neljänsiä sarjassa,mutta mikä parasta maalit 19-14 melle! Kuvasttaa hyvää asennetta puolustaa omaa maalia/asenetta pelin voittamiseen kunnioittamatta vastustajaa.Kiitos kaikille mukana olleille,varsinkin poj... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Masala
Pojat
23

MasKi P06 Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan MasKin 06 joukkueeseen pelaamaan kanssamme! Otamme iloiseen joukkoomme mukaan vuonna 2006 syntyneitä innokkaita jalkapalloilijoita. Uuden upean kentän valmistuttua pyrimme pelaamaan ja harjoittelemaan pääasiassa Framilla. Toki peleissä ja turnauksissa käymme muuallakin. Harjoittelemme Framilla perjantaisin ja sunnuntaisin. Näiden lisäksi on runsaasti muita harjoitteita. Mukaan vaan! Lisätietoja: jaana.h.valimaki@gmail.com Tervetuloa mukaan reippaaseen ja iloiseen porukkaan!

Alvar kirjoitti: Pe hukkui kuplaan Alvarin pallo, etsinnöistä huolimatta ei löytynyt. Tarkastatteko vielä ettei vahingossa lähtenyt joukkuekavereiden mukaan. Pallo on adidaksen eurocup 2016 mallia, ollut nimi mutta se mahdollisesti kulunut pois. Jaana voitko laittaa yv:nä Kyifn jojon yhteysteidot jos sinulla on n... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Masala
Ei asetettu
37

MasKi P11-12 Nimenhuuto.com

Sanni kirjoitti: Moi! Kesäkuu treenataan vielä sovitusti ja heinäkuussa lomaillaan. 2.8 keskiviikkona palataan lomilta harkkoihin 16.30 Framille. Espoon liigan pelit alkavat viikolla 33 eli 14.8 alkavalla viikolla. Liigan lopputurnaus pelataan la 23.9 Leppävaarassa. Lisään tapahtumat myöhemmin nimenhuutoon. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Masala
Sekajoukkue
56

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.