Jalkapall Merimasku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Merimasku ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Merimasku

Jalkapall - Merimasku

Merimaskun Ahto Barcelona 08 Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Hei! Vg:n valmentaja otti yhteyttä jalkapalloilun merkeissä ja lähetti alla olevan viestin Rikulle. Nyt olisi hyvä mahdollisuus tutustua Vg:n toimintaan ja tutustua pelaajiin, sekä valmentajiin. Kerrottiin tänään harjoituksissa pojille tämä viesti. Vg:ssä on poikia tällä hetkellä niin, että jokai... (6 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Merimasku
Sekajoukkue
17

Ahto Ajax 2010-2011 Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Moi. Tässä infoa ensi viikonloppuna tulevasta turnauksesta. Eka peli alkaa klo.9.30 joten koitetaan olla paikalla klo.9.15. Jokaiselle joukkueelle 4 peliä á 1 x 25 min. Paikkana on Terveystalo Areena Turun Peltolassa osoitteessa Kaurakatu 47, 20740 Turku. Pelialustana on hyväkuntoinen kumirouhete... (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jalkapallo
Merimasku
Sekajoukkue
19

Merimaskun Ahto Papat Nimenhuuto.com

Petteri kirjoitti: Oisko Merimasku Arenalla maanantaina jo ensimmäiset potkupallot? Pitääkö lähtee hankkiin uudet kengät ja venytellä reidet? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääkiekko ja Jalkapallo
Merimasku
Sekajoukkue
20