Jalkapall Orimattila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Orimattila ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, futis, sähly, suunnistus, golf, karate, koripallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Orimattila

Jalkapall - Orimattila

Retiisi Nimenhuuto.com

retiisi

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Salibandy ja Jalkapallo
Orimattila
Sekajoukkue
31

orimattilan pedot 07 Nimenhuuto.com

Henry kirjoitti: MOIKKA, (PITKÄSTÄ AIKAA) 07 JOUKKUE ON OLLUT VÄHÄN TUULIAJOLLA. OLEN JUTELLUT MARKKU SIIRAN KANSSA ASIASTA JA SIELLÄ ON HAKU PÄÄLLÄ UUDESTA VASTUUVALMENTAJASTA. VANHEMPIEN ROOLIN TULEE OLLA AKTIIVINEN KUN JÄRJESTETÄÄN VANHEMPAINPALAVERI, TARVITAAN JOUKKUEENJOHTAJA, RAHASTONHOITAJA, PARI APUVALMEN... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Orimattila
Sekajoukkue
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.