Jalkapall Puistola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Puistola ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: sulkapallo, lentopallo, salibandy, futsal, koripallo ja sähläys.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

PuiU P01 Nimenhuuto.com

PuiU P01/P02- joukkueessa pelaa 20.12.2015 26 pelaajaa, joukkueeseen otetaan uusia pelaajia. Yhteystiedot ja muuta PuiUn sivuilta: http://www.puistolanurheilijat.fi/

Joukkue etsii pelaajia: PuiU P01/P02- joukkueessa pelaa 20.12.2015 yhteensä 26 pelaajaa Joukkueeseen ...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Jami on pitkissä pohdinnoissaan tullut lopputulokseen että hänen osaltaan on sopiva hetki siirtyä kohti uusia haasteita ja jättää nyt hyvästit jalkapallolle. Toki liikunnallisuus säilyy osana arkeaan. Kiitokset näistä vuosista kaikille joita saimme harjoituksissa ja peleissä tavata ja toivomme ja... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Puistola
Pojat
28

PuiU P06 Nimenhuuto.com

PuiU P06 uudet (2012 aloittaneet) pelaajat.

Onni kirjoitti: Treeneihin liittyen (osa II): Valmennuspäällikkö soitti juuri. Sekavaksi menee. Helsinki päätti, että talvikausi alkaakin vasta 7.12. Meillä siis ei ole harjoituspaikkoja tällä viikolla. Puiu hakee niitä aktiivisesti, mutta itsenäisesti emme saa lähteä treenaamaan kentille vuorojemme ulkopuolella... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Pojat
28

PuiU86 Nimenhuuto.com

Puipa nousee!

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Puistola
Miehet
28

PuiU P07-08 Nimenhuuto.com

Peter kirjoitti: Hei vielä kaikille P07:n pelaajille/vanhemmille! Kuten olette varmaan huomanneet, Peteriä ei ole treeneissä enää tänä vuonna näkynyt - judo vei pojan mielenkiinnon ja jalkapallo sai jäädä (alussa sovittiin, että on tauolla ainakin kesään asti, mutta ei ole nyt judoinnostuksessaan oikein takaisin ... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Ei asetettu
44

Puiu T05-06 Nimenhuuto.com

Ella kirjoitti: Pääsen tiistain peliin joka on pirkkolassa (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Tytöt
38

PuiU T07-08 Nimenhuuto.com

Annamari kirjoitti: Moi! Laittaisitteko IN tai OUT tulevan viikon harkkoihin, matseihin ja turnaukseen. Tiedän tarvitaanko apuja nuoremmista tytöistä. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Puistola
Ei asetettu
22