Jalkapall Sauvo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Sauvo ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, airsoft ja lentopallo.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Sauvo

Jalkapall - Sauvo

Pro Peimari Nimenhuuto.com

Tarkoitus pelailla säännöllisen epäsäännöllisesti ja pitää pelurit peli- ja työkuntoisina! Tervetuloa mukaan jos amatöörijalkapalloilu hauskanpidon statuksella kiinnostaa!!

Joukkue etsii pelaajia: Paimio-Sauvo suunnalla kokoontuu liikunnan merkeissä joukko ihmisiä jotka jal...

Esko kirjoitti: Moikka. Eli maksu perustuu käynteihin. Eli pidetään osallistunmiskirjaa joka treeneistä. Näistä kaikille määräytyy suhdeluku joka jyvitetään käyntien suhteen. Eli pieni Excel laskutoimitus, kun laskun aika tulee. Jos teen kk maksun kaikille ja samalla kertamaksut, niin menee säätämiseksi ja persi... (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Paimio Sauvo
Sekajoukkue
36

Peimari United P06 Nimenhuuto.com

Paimiolais-sauvolainen jalkapallojoukkue, pääasiassa 2006 syntyneille pojille, myös tytöt tervetulleita. Vielä mahtuu joukkoon uusia pelaajia, tervetuloa!

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan joukkueeseemme. Olet iloinen & liikunnallinen v. 2006 synty...

Milo kirjoitti: Moikka! Nyt kun kaikki 4 kpl 05 poikia sirottautuu ympäriinsä, Milo aloittaa treenamaan -06 porukassa ensi viikolla, eli 30.10. (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo
Paimio / Sauvo
Pojat
22

Peimari United P03 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Teimme teille myös esimerkkipelaajan ja -tapahtuman. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Paimio/Sauvo
Pojat
24

Peimari United 08 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Huomenta kaikki. Tiagon torstai treenit siirtyvät 24.8 alkaen illasta päivän. Treenit pidetään koulun jälkeen torstaisin klo 13-14 Hakkispaanalla. Laittakaa lapsille reppuun mukaan pientä välipalaa. Näin toimitaan ainakin niin kauan kun Tiagolle sopii. T. Valmennustiimi+jojo (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Paimio/Sauvo
Sekajoukkue
23

Peimari unitedp08 Nimenhuuto.com

Anuliisa kirjoitti: Nessa kuusivaara on postunut jalkapallo joukkueestamme tanssin vieden mennessään. Hän jää yhä pelinumeroa 11 kantamaan jos päättää palata joukkueeseemme tulevaisuudessa. ;) T:Anuliisa ps. Hyvää uuttavuotta koko köörille <3 (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Paimio Ja Sauvo
Sekajoukkue
9

Ac sauvo m5 Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: Voin tulla avaa kopin (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Sauvo
Ei asetettu
26

Peimari United P09 Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Sauvo Sekä Paimio
Sekajoukkue
25

Peimari United P07 Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: Huom!! Muistakaa vaihtunut kentän osoite Metsäkuja 1. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Sauvo
Pojat
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.