Jalkapall Turku, peltola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku, peltola ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Turku, Peltola

Jalkapall - Turku, Peltola

Peltolan Pantterit Nimenhuuto.com

Turun Nappulaliigan Peltolan alueen vuonna 2009 syntyneiden poikien ja tyttöjen jalkapallojoukkue.

Akseli kirjoitti: Kiitos buffetin pitäjille. Tuotto pohjakassan (50,-)ja pelinohjaajan palkkion jälkeen 73.10 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jalkapallo
Turku, Peltola
Sekajoukkue
19

Peltolan Pelikaanit Nimenhuuto.com

Turun Nappulaliigan Peltolan alueen v.2008 syntyneiden poikien ja tyttöjen jalkapallojoukkue. 2009 syntyneet: Peltolan Pantterit http://peltolanpantterit.nimenhuuto.com/ 2007 syntyneet: Peltolan Pommittajat http://peltolanpommittajat.nimenhuuto.com/ 2006 syntyneet: Peltolan Pyörremyrskyt http://peltolanpyorremyrskyt.nimenhuuto.com/ 2005 syntyneet: Peltolan Pallosalamat 2004 syntyneet: Peltolan Pedot

Rami kirjoitti: Tiedoks kaikille, että nää harkat (su 18.6.) ois sitte tän kevätkauden viimeset, eli jäädään tästä kesälomille ja jatketaan sitte taas heinä- elokuun vaihteen tienoissa. Laittelen tänne sitte taas harkkoja, kun on aika alotella syyskautta. Tässä vaijeessa siis oikeen hyvät juhannukset ja aurinkoi... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Turku, Peltola
Ei asetettu
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.