Jalkapall Vantaa, kivistö

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa, kivistö ja lajina on jalkapall. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: zumba, gymstick muscle, hiit, pilates, kehonhuolto, personal training ja ravintovalmennus.

Katso lista koko maan jalkapalljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapall - Vantaa, Kivistö

Jalkapall - Vantaa, Kivistö

Keika07 Nimenhuuto.com

Keikassa palloillaan iloisella mielellä ja harjoitellaan jalkapalloa. Uusia kokemuksia ja haasteita haetaan peleistä ja turnauksista. Keikassa lapset tutustuvat ja tapaavat muita kivistöläisiä lapsia ja yhteishenki ”oman kylän jengissä” onkin vahva, myös vanhempien kesken. Keikan toimintaan ovat tervetulleita kaikki! Lisätietoja ja ilmoittautumiset erika.salmela@kotiportti.fi

Joukkue etsii pelaajia: Keikan 07 -joukkueessa palloillaan iloisella mielellä ja harjoitellaan monipu...

Veikko kirjoitti: Veikko käytettävissä joko tähän tai keltaisten peliin samalle päivälle. Valmentajat voivat valita, kumpaan tulee mukaan. (10 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa, Kivistö
Sekajoukkue
36

Keika04 Nimenhuuto.com

Keika 04 jalkapallojoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Keika 04 on Vantaalla Kivistössä, Kannistossa, Keimolassa ja muualla Länsi-Va...

Mikko kirjoitti: Moi, Käykää kaikki ilmoittautumassa viikonlopun peleihin Nimenhuudossa. Lauantain pelistä puuttuu pelaajia, vielä ei ole edes kokoonpano kunnossa. Lauantain peliin siis kaikki mukaan! Sen lisäksi tarvitaan 4 poikaa auttamaan 05 poikia sunnuntain peleihin, tulen itse peluuttamaan pelejä. 04 pojist... (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa, Kivistö
Pojat
39

Keika08 Nimenhuuto.com

Keika 08 on 2008 syntyneiden lasten jalkapallojoukkue joka harjoittelee Kivistön alueella.

Joukkue etsii pelaajia: Keikassa jalkapalloa harrastetaan iloisella mielellä ja talkoohengellä Vantaa...

Veeti kirjoitti: Jäikö kaiun majalle mustia ulkohousuja? Nennalla tais jäädä sinne housut (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa, Kivistö
Ei asetettu
43

Keika02harraste Nimenhuuto.com

Tino kirjoitti: Tänään treenit 19.30 Kannisto! Lauantaina 2kpl 11 v 11 isonkentän pelejä, kaikki mukaan. Tapahtumat ei näy Kanuunoiden nimenhuudossa. Ilmeisesti kaikille ei ole tullut tunnuksia yhdistettyyn nimenhuutoon, tästä pitäisi olla yhteydessä Myllerin Sirpaan: sirpa.myller@kolumbus.fi P. 040-7554060 -Tino (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Vantaa, Kivistö
Ei asetettu
23

KeiKa P03 Nimenhuuto.com

Erkki kirjoitti: Moi taas Kävin äsken ilmoittautumassa HesaCupin kisatoimistossa . Tänä vuonna pelaajaranneke on "älyranneke". Järjestäjä toivoo, että kaikki rekisteröisivät rannekkeen netissä tai Helsinki Cupin mobiiliaplikaation kautta ja pitäisivät ranneketta tapahtumissa(se on pääsylippu diskoon, siihen voi l... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Vantaa, Kivistö
Ei asetettu
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapalljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapall on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.