Jalkapallo Espoo, leppävaara

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo, leppävaara ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, käsipallo ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Espoo, Leppävaara

Jalkapallo - Espoo, Leppävaara

LePa P01 Nimenhuuto.com

Leppävaaran Pallo, pojat, s. 2001. Olemme noin 35 aktiivisen ja iloisen pojan ikäluokka. Harjoittelemme yleensä kolme kertaa viikossa. Uudenmaan piirisarjaan osallistumme kahdella joukkueella: Musta/Tavoite ja Vihreä/Haaste yhdessä P00 Haasteen kanssa. Lisäksi osallistumme turnauksiin lähialueella ja kauempanakin. Talvella osallistumme futsalin piirisarjaan. Kotisivut: http://www.leppavaaranpallo.com/joukkueet/pojat/pojat-01

Joukkue etsii pelaajia: Oletko vuonna 2001 syntynyt ja jalkapallosta innostunut poika? Oli jalkapallo...

Toni kirjoitti: Ne, jotka eivät ole saaneet Matti Kaasiselta (mattitkaasinen@gmail.com, +358 40 687 7088) kutsua FC Unitel BL Nimenhuutoon, laittakaa sähköpostia Kaasiselle ja pyytäkää kutsu haluamaanne sähköpostiosoitteeseen. Annoin aikaisemmin LePa P01 Nimenhuudon sähköpostiosoitteet, jotka eivät kaikki ole il... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Espoo, Leppävaara
Pojat
32

LePa P2003 Nimenhuuto.com

Olemme Leppävaarassa kotipaikkaa pitävä haaste ja harrastetason P03 juniorijalkapallojoukkue. Harjoittelemme neljä kertaa viikossa Leppävaaran tekonurmella ja LePa Areenalla sekä osallistumme turnauksiin ympäri Suomea. Joukkue on loistava sekoitus kokeneita ja uusia pelaajia. Joukkomme kasvaa jatkuvasti, tervetuloa mukaan!

Pirkko kirjoitti: Hei Olemme siirtyneet käyttämään MyClubia, joten kaikki tiedot Nimenhuudosta poistetaan tänään 23.3. T. Pirkko Alamäki-Karkiainen, LePa P03 jojo Pirkko.a-k@suomi24.fi (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Espoo, Leppävaara
Pojat
2

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.