Jalkapallo Haapajärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haapajärvi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, seniorikiekkoa, sähly, suunnistus, taitoluistelu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Haapajärvi

Jalkapallo - Haapajärvi

HK jalkapallo D-juniorit Nimenhuuto.com

D-junioreita valmentaa Joni Toivonen p. 0449958322 Toivonenjoni98@gmail.com Joukkueenjohtajana toimii Mirva Jaakonaho

Joni kirjoitti: Morjens! Joukkueen treenivuorot Jalmarin kentällä ovat: Ma klo 18 - 19:30 Ti klo 18:30 - 20:00 To klo 18 - 19:30 Su klo 12:30 - 14:00 Jalmarin kentällä ollaan vain toukokuu ja aina ei mennä vakiovuorojen mukaisesti, joten seurailkaa tapahtumia. Kesäkuun alusta lähtien Ronkaalan treenivuorot ovat:... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Haapajärvi
Ei asetettu
22

HK Jalkapallo P-99 Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Lauantain jalkapallokouluun vois B-junnuista joku (parikin) mennä jeesaamaan Aleksia.. Siellä on pikkusia parhaimmillaan yli 20 ja yksin siitä hommasta ei tule mitään. Voitte vaikka sopia vuoroista keskenänne. Tunti kerran kahdessa viikossa ei ole paha. E-kurssilaiset vois nyt ryhdistäytyä ja näy... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Haapajärvi
Ei asetettu
32

HK08-10 Nimenhuuto.com

joni kirjoitti: Turnauksen otteluohjelma: Klo 12:55 HK - PyPo Klo 14:05 HK - K-Pallo/oranssi Klo 15:50 K-Pallo/valkoinen - HK Klo 17:00 OuHu - HK Ilmoittautumiset turnaukseen keskiviikkoon 4.7. klo 20 mennessä! Vain täällä Nimenhuudossa ilmoittautuneet lasketaan mukaan!! (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Haapajärvi
Sekajoukkue
33

hihhuli Nimenhuuto.com

Lassi kirjoitti: Pistäkkäähän soitto putki pystyyn ku meiän pojilla on ikävä päästä pelaamaan (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Haapajärvi
Ei asetettu
59