Jalkapallo Haapajärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haapajärvi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, jalkapallo, salibandy, seniorikiekkoa, sähly ja suunnistus.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HK jalkapallo D-juniorit Nimenhuuto.com

D-junioreita valmentaa Joni Toivonen p. 0449958322 Toivonenjoni98@gmail.com Joukkueenjohtajana toimii Mirva Jaakonaho

Joni kirjoitti: Harjoitusryhmät: Sininen ryhmä: Juuso J Eeli Jani Mikko Juuso K Otto Sofia Sini Jenny Valkoinen ryhmä: Alvari Joona Miio Aleksi Joonatan Misa Tino Kokoontuminen monarin pihalla 10min ennen treenien alkua eli 19:20. Ilmoita, jos myöhästyt! Ryhmät jaetaan lohkoihin paikanpäällä. HUOM! Pukuhuoneet e... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Haapajärvi
Ei asetettu
8

HK Jalkapallo P-99 Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Lauantain jalkapallokouluun vois B-junnuista joku (parikin) mennä jeesaamaan Aleksia.. Siellä on pikkusia parhaimmillaan yli 20 ja yksin siitä hommasta ei tule mitään. Voitte vaikka sopia vuoroista keskenänne. Tunti kerran kahdessa viikossa ei ole paha. E-kurssilaiset vois nyt ryhdistäytyä ja näy... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Haapajärvi
Ei asetettu
32

HK P2010-2011 Nimenhuuto.com

joni kirjoitti: Muutamia käytännön asioita turnaukseen liittyen: 1. Kulku monarille sivuovesta, kuten harjoituksissakin. 2. Pojat jättää ulkovaatteet alakerran naulakkoon. Ulkokengät normaalisti myös omalle paikalleen. 3. Pukuhuoneita ei ole käytössä, joten tarvittava pelivarustus kannattaa olla mahdollisimman p... (15 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Haapajärvi
Sekajoukkue
19