Jalkapallo Kalajoki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kalajoki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 1 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kalajoki

Jalkapallo - Kalajoki

K-Pallon naisten edustus Nimenhuuto.com

Kalajoen Pallon naisten edustusjoukkue. Valmentaja Harri Siironen harri.siironen (at) jokaohjelmat.

MÄNNISTÖ kirjoitti: Arvoisat leidit Seuraavassa Kalajoen Pallon johtokunan päätös: -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Vaikka mielestämme on näinkin arvokkaasta asiasta kuin lasten ja nuorten liikunnasta kysymys, Kalajoen Pallon on pakk... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kalajoki
Naiset
27

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.