Jalkapallo Kartanonkoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kartanonkoski ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, fudis, futis, fotboll ja football.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kartanonkoski

Jalkapallo - Kartanonkoski

PPS HAIT Nimenhuuto.com

Pakkalan palloseuran PPS P04 Hait on keväällä 2010 perustettu 2004 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Joukkueeseen kuuluu reilut parikymmentä 2004-2005 syntynyttä jalkapallolupausta Vantaan Kartanonkosken, Pakkalan, Tammiston, Ylästön ja Tikkurilan alueelta. Toimintamme on ympärivuotista painottuen ulkokauteen (touko-syyskuu). Ulkokautena harjoittelemme Kartanonkosken urheilupuistossa. Mikäli olet kiinnostunut liittymään meidän mainioon ja kaikkia kannustavaan joukkueeseen, ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan meidän toimintaan. Lisätietoja joukkueesta näiltä sivuilta http://ppshait.nimenhuuto.com/ Lisätietoja seurasta: http://www.pakkalanpalloseura.fi/ Ilmoittautumiset seuran sivujen kautta http://pakkalanpalloseura.fi/liity-seuraan/ POJAT 2004

Joukkue etsii pelaajia: PPS P04 Hait etsii uusia 200-2005 syntyneitä pelaajia ja maalivahteja kaudell...

Tero kirjoitti: Keväälle sovitut 11v11 harkkapelit: - Sunnuntai 4.2.2018 Koips valkoinen, Tiksin ulkotekis - Lauantai 17.3.2018 JoKi, Jokelan tekonurmi - Lauantai 14.4.2018 Kopse, Kalmuurin kenttä (Legirus-areena) (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo, Futis, Fudis, Futsal, Fotboll ja Football
Kartanonkoski, Vantaa
Pojat
29

PPS Leopardit T02 Nimenhuuto.com

PPS/KoPSe YJ TB1 http://pakkalanpalloseura.fi/joukkue/bt-t15/ Joukkue on perustettu vuonna 2007. Syksyllä 2015 aloitimme yhteistyön KoPSe T01-03 kanssa. Talvella 2017-18 pelaamme futsalia T16-18 sarjassa. Kesällä 2018 osallistumme piirin sarjoihin TB ikäluokassa. Harkat kolme kertaa viikossa Tikkurilan urheilupuistossa sekä Kartanonkosken kentällä sekä talvella lisäksi lähialueen kouluissa. Joukkueemme on avoin uusille vuosina 2000-2003 syntyneille pelaajille taitotasosta riippumatta. Kysy lisää: markku.vahtera(at)pakkalanpalloseura.fi http://pakkalanpalloseura.fi/joukkue/b-tytot-t15/ https://www.facebook.com/KoPPSe/

Joukkue etsii pelaajia: * PPS/KoPSe YJ TB - JALKAPALLO - FUTSAL - VANTAA - KARTANONKOSKI - KORSO - TI...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: saisko Nea kyytiä kotiin päin treeneistä. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo, Futsal, Fotboll, Fudis ja Futis
Vantaa, Kartanonkoski, Aviapolis
Tytöt
17

Pelikaanit Nimenhuuto.com

Pakkalan palloseuran T03/04 - Tervetuloa mukaan toimintaan pelitaustasta riippumatta.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan vuonna 2003 ja 2004 syntyneet tytöt jalkapalloa / futsal...

Lasse kirjoitti: Joukkue 8.8. 17. Loppullinen kokoonpano ansku, eerika,niitu,jose ella,mona,enna, thieja, aura, gia,lotta,meri, sofi,ashley (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo, Futsal, Fudis, Futis ja Fotboll
Vantaa, Kartanonkoski
Tytöt
26

PPS Puumat-08 Nimenhuuto.com

Vantaanjokivarren kovimmat puumat! Den tuffaste pumas i Vanda å stjälk. The toughest pumas at the Vantaa riverside!

Sanna kirjoitti: Hei, Varusteet ovat saapuneet. Mikko laittaa lähiaikoina laskut tulemaan. Voit noutaa tavarat kotoani. Tulevalla viikolla voin tuoda varusteet myös torstain treeneihin (tiistaina en ole näillä näkymin tulossa treeneihin). Terv. Sanna 0505833378 Klemetintie 26, Vantaa (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Vantaa Kartanonkoski
Pojat
36

PPS Krokot Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Hei kaikki, Tänään pelissä kotijoukkueella punainen peliasu, joten puetaanpa koko joukkue vierasasu päälle, eli valkoinen paita, valkoiset sukat ja mustat housut. Punainen paita toki varalta mukaan ja tietenkin hurja määrä tsemppimieltä (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kartanonkoski
Pojat
78

Salamanterit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Mihin aikaan kauden päättäjäiset ovat? (Vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kartanonkoski
Pojat
1

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.