Jalkapallo Kartanonkoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kartanonkoski ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal, fudis, futis, fotboll ja football.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kartanonkoski

Jalkapallo - Kartanonkoski

PPS HAIT Nimenhuuto.com

Pakkalan palloseuran PPS P04 Hait on keväällä 2010 perustettu 2004 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Joukkueeseen kuuluu reilut parikymmentä 2004-2005 syntynyttä jalkapallolupausta Vantaan Kartanonkosken, Pakkalan, Tammiston, Ylästön ja Tikkurilan alueelta. Toimintamme on ympärivuotista painottuen ulkokauteen (touko-syyskuu). Ulkokautena harjoittelemme Kartanonkosken urheilupuistossa. Mikäli olet kiinnostunut liittymään meidän mainioon ja kaikkia kannustavaan joukkueeseen, ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan meidän toimintaan. Lisätietoja joukkueesta näiltä sivuilta http://ppshait.nimenhuuto.com/ Lisätietoja seurasta: http://www.pakkalanpalloseura.fi/ Ilmoittautumiset seuran sivujen kautta http://pakkalanpalloseura.fi/liity-seuraan/ POJAT 2004

Joukkue etsii pelaajia: PPS P04 Hait etsii uusia 200-2005 syntyneitä pelaajia ja maalivahteja kaudell...

Tero kirjoitti: Vielä mahtuu pari poikaa tämänpäiväiseen harkkapeliin T03-04 tyttöjä vastaan! (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo, Futis, Fudis, Futsal, Fotboll ja Football
Kartanonkoski, Vantaa
Pojat
33

PPS Leopardit T02 Nimenhuuto.com

PPS/KoPSe YJ TB - TC15 HUOM! Kalenteri osoitteessa: http://www.kopse.org/joukkueet/jalkkisnet.php?joukkuenimi=T01-03&joukkuetunnus=t0203&joukkueid=4430&alasivu=Calendar Joukkue on perustettu vuonna 2007. Syksyllä 2015 aloitimme yhteistyön KoPSe T01-03 kanssa. Talvella 2016-17 pelaamme futsalia TB16-18 sarjassa. Kesällä osallistumme TB ja TC15 sarjoihin. Harkat neljä kertaa viikossa. Kartanonkosken tekonurmet, Korson Legirus Areena, Tikkurilan urheilupuisto, Hakunilan kuplahalli, Kartanonkosken ja Aviapoliksen oppilaitokset. Joukkueemme on avoin uusille pelaajille taitotasosta riippumatta. Kysy lisää: markku.vahtera(at)cadmic.fi http://pakkalanpalloseura.fi/joukkue/t01-02/ https://www.facebook.com/KoPPSe/

Joukkue etsii pelaajia: * PPS/KoPSe YJ TB - TC15 - JALKAPALLO - FUTSAL - VANTAA - KARTANONKOSKI - KOR...

Hannu kirjoitti: Ottakaa molemmat pelipaidat mukaan. Otetaan mahdollisesti YJ-valokuva. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo, Futsal, Fotboll, Fudis ja Futis
Vantaa, Kartanonkoski, Aviapolis
Tytöt
17

Salamanterit Nimenhuuto.com

PPS P03 Salamanterit on Keski-Vantaalla toimiva poikien jalkapallojoukkue, jossa haaste- ja harrastetason peliryhmät. Etsimme lisää pelaajia varsinkin haasteryhmään! Osallistumme piirisarjoihin, futsaliin ja useisiin turnauksiin kauden aikana. Tapahtumia on 3-5 kertaa viikossa oman halukkuuden ja taitotason mukaan. Toimimme positiivisella asenteella ja kohti jokaisen omaa huippua. Tervetuloa mukaan! Ota rohkeasti yhteyttä!

Joukkue etsii pelaajia: PPS P03 Salamanterit ovat Vantaan Kartanonkoskella aktiivisesti toimiva joukk...

Nicolas kirjoitti: Mihin aikaan kauden päättäjäiset ovat? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kartanonkoski
Pojat
27

ppsnaiset1 Nimenhuuto.com

Pakkalan palloseuran naisten joukkue. Joukkue osallistuu kaudella 2014-2015 Futsaliin naisten kolmoseen ja kaudella 2015 jalkapallon naisten neloseen. Tavoitteena kaudelle on toki nousta jalkapallossa ylemmälle sarjatasolle ja siten luoda seuralle menystyvä naisten edustusjoukkue! Joukkue on perustettu syksyllä 2014.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka, Kuten ootte varmasti huomanneet, niin en ole päässyt treeneihin moneen viikkoon. Syksy ja alkuvuosi ovat media-alalla kiireisintä aikaa, ja tämän vuoksi työpäivät venyneet iltaan saakka ja harrastuksiin ei ole kerennyt. Olis superkiva olla jengissä mukana pelaamassa, mutta aikataulullises... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Kartanonkoski
Naiset
28

Pelikaanit Nimenhuuto.com

Pakkalan palloseuran T03/04 - Tervetuloa mukaan toimintaan pelitaustasta riippumatta.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan vuonna 2003 ja 2004 syntyneet tytöt jalkapalloa / futsal...

Lasse kirjoitti: Moi, viellä kerran, jos et pääse treeniin, niin ilmoita mulle suoraan, vaikka juorulinjankautta, tää koskee kaikkia, suunnittelen näihin mitä tehdään. Valmennus on kun tähdätään huipulle, tää vaatii paljon töitä, tää ei ooo ohjattua päiväkerhoa. Eilinen harjoitus oli LOISTAVA , mennään näin jatko... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo, Futsal, Fudis, Futis ja Fotboll
Vantaa, Kartanonkoski
Tytöt
40

PPS Puumat-08 Nimenhuuto.com

Vantaanjokivarren kovimmat puumat! Den tuffaste pumas i Vanda å stjälk. The toughest pumas at the Vantaa riverside!

Sanna kirjoitti: Hei, Naulakossani roikkuu vielä muutamien poikien varusteita: Anton, Joel K ja Kasper H. Saa hakea pois. Yt. Sanna Pehtoorintie 6 a 10 P. 0505833378 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Vantaa Kartanonkoski
Pojat
47

PPS Krokot Nimenhuuto.com

Kaisla kirjoitti: Onko tänne laitettu jo viimeisimmän seuran tapaamisen pöytäkirjaa? En ole itse ainakaan sitä huomannut? Kaisla (28 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jalkapallo
Kartanonkoski
Pojat
80

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.