Jalkapallo Kartanonkoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kartanonkoski ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futis, fudis, futsal, fotboll ja football.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Kartanonkoski

Jalkapallo - Kartanonkoski

PPS HAIT Nimenhuuto.com

Pakkalan palloseuran PPS P04 Hait on keväällä 2010 perustettu 2004 syntyneiden poikien jalkapallojoukkue. Joukkueeseen kuuluu reilut parikymmentä 2004-2005 syntynyttä jalkapallolupausta Vantaan Kartanonkosken, Pakkalan, Tammiston, Ylästön ja Tikkurilan alueelta. Toimintamme on ympärivuotista painottuen ulkokauteen (touko-syyskuu). Ulkokautena harjoittelemme Kartanonkosken urheilupuistossa. Mikäli olet kiinnostunut liittymään meidän mainioon ja kaikkia kannustavaan joukkueeseen, ota rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan meidän toimintaan. Lisätietoja joukkueesta näiltä sivuilta http://ppshait.nimenhuuto.com/ Lisätietoja seurasta: http://www.pakkalanpalloseura.fi/ Ilmoittautumiset seuran sivujen kautta http://pakkalanpalloseura.fi/liity-seuraan/ POJAT 2004

Joukkue etsii pelaajia: PPS P04 Hait etsii uusia 200-2005 syntyneitä pelaajia ja maalivahteja kaudell...

Tero kirjoitti: Keväälle sovitut 11v11 harkkapelit: - Sunnuntai 4.2.2018 Koips valkoinen, Tiksin ulkotekis - Lauantai 17.3.2018 JoKi, Jokelan tekonurmi - Lauantai 14.4.2018 Kopse, Kalmuurin kenttä (Legirus-areena) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo, Futis, Fudis, Futsal, Fotboll ja Football
Kartanonkoski, Vantaa
Pojat
1

Salamanterit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Mihin aikaan kauden päättäjäiset ovat? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Kartanonkoski
Pojat
1