Jalkapallo Kilpilahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kilpilahti ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 1 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on sähly. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KiLu Football Nimenhuuto.com

Kilpilahden Liikuntakerho (KiLu) pelaa Porvoon puulaakisarjassa. Pelaamaan pääsevät kaikki Kilpilahden teollisuusalueen yrityksissä työskentelevät (Neste, NES, Borealis...) Kilpilahti Sport club (KiLu) plays football in Porvoo local summer league. All employees of the Kilpilahti area are welcome to join our team. 2019 16.5. Keppana - KiLu 3-1 23.5. KiLu - Hassel Mayhem 2-6 29.5.Gossarna - KiLu 5-1 06.6. KiLu - FC Leffa 2-3 13.6. FC Konnat - KiLu 06.8. KiLu - Renum United 14.8. Mörtfiskarna - KiLu 19.8. KiLu - Los Heteros

Henri kirjoitti: Nyt viimeisetin jotka eivät ole laittaneet in/out niin nyt olisi aika! Ja jos jollain on futaavaa kaveri niin mukaan vaan! Viimeviikolla oltiin jo lähellä ensimmäisiä pisteitä, joten nyt olisi hyvä mahdollisuus kammeta pistesaldo auki ennen kesätaukoa. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Kilpilahti, Porvoo
Miehet
35