Jalkapallo Klaukkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Klaukkala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, salibandy, kansantanssi, lentopallo, muodostelmaluistelu, musiikki, soittaminen ja koris.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Klaukkala

Jalkapallo - Klaukkala

NJS P05 Sevilla Nimenhuuto.com

NJS P05 Sevilla on Nurmijärven jalkapalloseuran vuonna 2005 syntyneiden aluejoukkue, joka koostuu Klaukkalan harjulan alueen innokkaista pelaajista. Harjoittelemme Harjulan pallokentällä joka tiistai kello 17:45-18:45. Mikäli haluat mukaan joukkueen toimintaan ja hienoon futisharrastukseen käykää tutustumassa NJS:n nappulaliigan Internet sivuihin http://nappulaliiga.njs.fi tai ottakaa yhteyttä NJS:n junioripäällikköön (tutor@njs.fi)

Mikko kirjoitti: Lisäsin ko. turnauksen nimenhuutoon. Tarvitaan talkooväkeä paikalle jonkin verran. Ilmoittaudutteko vaikka Taijalle. -mikko- (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Klaukkala
Ei asetettu
17

njs04taitokoulu Nimenhuuto.com

Henrik kirjoitti: Milloin nämä hmm.. entisen taitokoulun tapahtumat siirtyvät p04 sivulle, vai ovatko jo?? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Klaukkala
Ei asetettu
15

NJS Tähtitytöt T05 Klaukkala Nimenhuuto.com

v. 2005-2006 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue

Riitta kirjoitti: Tämän illan peli siirretty lumitilanteen takia ensi viikkoon (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Klaukkala
Tytöt
44

NJS Miniprinsessat Klaukkala Nimenhuuto.com

v. 2006-2007 syntyneiden tyttöjen jalkapallojoukkue

Heikki kirjoitti: Hei NJS:n K-CM -liigan pelaajat ja huoltajat, Lämpimästi tervetuloa NJS:n K-CM -nappulaliigan talvitoimintaan 2012-2013! K-CM –liigan talvitoimintaan 2012-2013 ilmoittautuminen on avattu seuramme nettisivuilla http://nappulaliiga.njs.fi/ilmoittautuminen.php keskiviikkona 26.9.2012. Toivomme, että... (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Klaukkala
Tytöt
43

NJS 06 Manchester United Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Hei, Terveiset matkatoimistosta Olen nyt tilannut liput suoraan HJK:lta , yhteensä 99 kpl! Lippujen lopulliset hinnat: Aikuiset 10 € Lapset 5 € Bussikyyti 7 €/nuppi Aikataulu: Bussi lähtee klo 14.30 Klaukkalan urheilualueen parkkipaikalta. Bussikyytiin lähtee 68 henkilöä, Hinta on laskettu tämän... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Klaukkala
Pojat
47

NJS 06 Sevilla Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Talvikausi päättyi tänään ja sen myötä loppuivat myös sisäharjoitukset koulun liikuntasalissa. Vapun jälkeen jatketaan ulkokentillä. t: Timo (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Klaukkala
Pojat
41

njsp04sevilla Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Ilmoittautuminen ja tiedotus harkoista 15.10 asti Sevillan nimenhuudon kautta. Ikäkausijoukkueen nimenhuuto aloitetaan joukkueeseen ilmoittautumisajan jälkeen. Juha (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Jalkapallo
Klaukkala, Harjula
Pojat
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.