Jalkapallo Koria

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Koria ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on lentopallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, sulkapallo, innebandy, floorball ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Koria

Jalkapallo - Koria

KPonsi 06-08 Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Moi! Toukokuun loppu harjoitellaan siis seuraavasti: 07-08 Pojat Ti ja to klo 16:30-17:45 Urheilukentällä 05-06 Pojat Ti ja To klo 18:00-19:15 Urheilukentällä sekä koko porukan yhteistreenit Su klo 16:30 Urheilukentällä. Lauri A. (7 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Koria
Pojat
35

kponsi08-09 Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Moi! Osalle Pelaajista on varmaan ajautunut kokomustia pelipaitoja punaisella numerolla. Nämä olisi tarkoitus ottaa vanhemmille pelaajille käyttöön, eli jos teiltä kotoa löytyy kyseiselainen paita, niin tuokaa harjoituksiin Kallelle tai tuohon Maire-liigan kotiturnaukseen mulle! Lauri A. (25 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Koria
Sekajoukkue
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.