Jalkapallo Koria

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Koria ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on lentopallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, sulkapallo, innebandy, floorball ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Koria

Jalkapallo - Koria

KPonsi 06-08 Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Moi! Pelipaitojen kanssa on molempien porukoiden kesken pohdittu nimellisten paitojen hankkimista. Tämä maksaisi 30€/pelaaja, ja laskutettaisiin erikseen. Jos et ole vielä kantaasi ilmoittanut whatsapp-ryhmässä (haluatko vai etkö halua), niin ilmoita kommentilla viimeistään keskiviikkoiltaan menn... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Koria
Pojat
36

kponsi08-09 Nimenhuuto.com

Miia kirjoitti: Moikka! Joukkueen valokuvaus Korian Urheilukentällä to 8.6. Ennen treenejä. Paikalla oltava viim klo 17.20. Kuvausluvat tuli kyseltyä hienon lehtijutun yhteydessä niin emme kirjallisia nyt enää pyydä mutta jos nyt joku ei halua lastaan kuvattavan, ilmoittautukoon mulle tai Kallelle. Kuvia voidaan... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Koria
Sekajoukkue
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.