Jalkapallo Koria

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Koria ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, sulkapallo, innebandy, floorball, lentopallo ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KPonsi 10-11 Nimenhuuto.com

Korialla toimiva jalkapallojoukkue, kaikki pelaa säännöt joidenka pohjalta joukkue toimii. Kaksi(2)koulutettua valmentajaa ja joukkueenjohtaja. Harjoitukset 2X viikossa. Kesällä Korian urheilukentällä nurmella ja talvikaudella Korian monitoimitalolla ja toiset Myllykoskella tekonurmella katettu halli. Osallistumme talvella Futsal Intersport peleihin. Jos kiinnostuit. Ota yhteyttä. Sari Jojo 050 5115 448

SARI kirjoitti: Matti Kangaskolkka paistaa makkarst tiistaina (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Koria
Sekajoukkue
19

kponsi08-09 Nimenhuuto.com

Reko kirjoitti: Meijän Rekolta hävisi tänään harkoissa maalivahdin hanskat, siniset pääväriltään. Jos jollain tuli matkassa kotiin semmoset ylimääräiset niin täällä kaivataan, kentältä ei löytynyt. 😊 (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Koria
Sekajoukkue
12

KPonsi 06-08 Nimenhuuto.com

Arttu kirjoitti: arttu h ehtii ehkä viimosiin peleihin..kumpaan joukkueesen tarvii enemmän.. jos ehditään .. 06 joukkueen 17.10 tai 17.50 ehditään ehkä-- ilmotelkaa tarvetta.. vai säästetäänkö jalkoja juvalle (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Koria
Pojat
33