Jalkapallo Koria

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Koria ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on lentopallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, sulkapallo, innebandy, floorball ja jääkiekko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Koria

Jalkapallo - Koria

kponsi08-09 Nimenhuuto.com

Kasper kirjoitti: Olisikohan kasperille kyytiä huomenna kotiin hyypiältä? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Koria
Sekajoukkue
19

KPonsi 06-08 Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Moi! Eli kesän sarjapelien otteluhjelmat on tulleet perille, ja niitä päivitellään tänne niemhuutoonkin. Kysymyksiä on kuitenkin herättänyt se, ketkä pelaa missäkin peleissä. Eli: -06 ikäisten piirisarja on se, mitä pelaa 05 ja 06 syntyneet sekä suurin osa 07 syntyneistä. Myös Ilo kuuluu tähän sa... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Koria
Pojat
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.