Jalkapallo Liperi, ylämylly

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Liperi, ylämylly ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: futsal ja ylämylly.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Liperi, Ylämylly

Jalkapallo - Liperi, Ylämylly

Yllätys -07 tytöt Nimenhuuto.com

Olemme Ylämyllyn Yllätyksen tyttöjoukkue, jossa palloilee -07 ja -06 syntyneitä tyttöjä. Pelaamme kaudella 2017 pääasiassa -06 sarjoissa. Osa tytöistä on harrastanut jalista jo useita vuosia, osa on lähtenyt huippuporukkaamme mukaan vasta viime aikoina. Lähde sinäkin!

Jutta kirjoitti: E-valmentajakoulutus Ylämyllyllä ke 19.4.2017 Ohjelma: klo 16.45 kokoontuminen kentälle – Paloaukean tekonurmi (kenttä varattu koulutukselle klo 17-18 JA klo 20.30-21.30) klo 17.00 malliharjoitus – mallijoukkueena P07 klo 18.00 luentoja – Paloaukean yksikkö, luokka 136 klo 20.30 harjoitukset kent... (28 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Tytöt
18

Yllätys 02-pojat Nimenhuuto.com

Osallistumme Palloliiton Itä-Suomen piirin sarjoihin vuoden 2016 ajan yhdistelmäjoukkueena Yllätys/JIPPO-J.

Kalle kirjoitti: Hei, Kallen pallo katosi tänään treeneissä - sattuisko kenelläkään olemaan mitään havaintoa siitä? Valkoiseksi kulunut omega pro, jossa huonosti näkyvät nimikirjaimet... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo, Futsal ja Ylämylly
Liperi, Ylämylly
Pojat
13

YlyP04 Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Hei, nyt on varmistunut että tämän illan cup peli on peruuntunut. Uutta ajankohtaa mietitään ja toivottavasti uusi pelipäivä ratkeaa myös piakkoin. t Jarmo (42 minuuttia sitten)

Päivitetty 42 minuuttia sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Ei asetettu
40

Yllätys pallokerho Nimenhuuto.com

Pallokerhossa pelataan futista iloisella mielellä tyttöjen ja poikien kesken. Pallokerho kokoontuu kesällä sekä Ylämyllyllä Paloaukean tekonurmella että talvella Liperin alueen saleissa. Nuorimmat pallokerhoilijat ovat viiden vanhoja tyttösiä ja poikia, vanhimmat tytöt ovat 9-vuotiaita.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pallokerhoilemaan!

Riikka kirjoitti: Asiaa 10-11-joukkueesta: 19.2.2017 pidimme vanhempainpalaverin, jossa perustettiin joukkue 10 - ja 11 -syntyneille. Joukkueeseen tulevat 10 -syntyneet ja ne 11- syntyneistä, jotka haluavat (mahdollisuus jatkaa myös vain pallokerhossa). Näin ollen ilmoitatko minulle 9.4 mennessä, onko lapsesi tulo... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
17

Yllätys Jutan pallokerholaiset Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen pallokerholaiset harkkaa Liperin kirkonkylällä ja Ylämyllyn Jyrin Paloaukean kentällä.

Joukkue etsii pelaajia: Kaikki palloilusta innostuneet pikkutytöt mukaan! Nappisprinsessoja mahtuu ke...

Martta kirjoitti: Hei! Olen tänään laittanut viimeiset varustehankintalaskut teille sähköpostilla. Osa teistä on saanut laskun aikaisemmin Akilta (Saanan isältä). Mikäli laskua ei ole tullut, niin otattehan minuun yhteyttä. T: Minna minna.westman@jns.fi / p. 0405069912 (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Sekajoukkue
34

Yllätys miehet Nimenhuuto.com

Ylämyllyn Yllätyksen miesten joukkueen sivut.

Iikka kirjoitti: Areenassa on piirin järjestämä naisten Futsalturnaus. Kentät on varattu 8.00-18.00.... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Liperi, Ylämylly
Miehet
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.