Jalkapallo Nurmijärvi rajamäen urheilupuist

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Nurmijärvi rajamäen urheilupuist ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Nurmijärvi Rajamäen Urheilupuist

Jalkapallo - Nurmijärvi Rajamäen Urheilupuist

rake P08 Nimenhuuto.com

Samuli kirjoitti: Nimenhuuto -> Jopox, peliryhmäjaot ja pelattavat sarjat, ja pari muuta juttua Moi, koitan kirjoittaa lyhyesti, mutta niin kuin tiedätte se ei multa luonnistu :) Alkuun nimenhuudon ja jopoxin käytöstä. Tästä päivästä lähtien kaikki tiedotus, viestit, ilmoittautumiset ja ylipäätään kaikki meidän jo... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi Rajamäen Urheilupuist
Pojat
37

RaKe P06-07 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: RaKen P06-07-joukkueeseen ovat tervetulleet kaikki 2006-2007 syntyneet pojat....

Kimmo kirjoitti: Moi kaikille. Kaikki harjoitukset, pelit ja turnaukset löytyvät jatkossa Jopoxin P06-07 Pukukopista. Sinne on nyt syötetty seuraavan kahden viikon tapahtumat. Kirjautukaahan Jopoxiin, ottakaa se käyttöön ja käykää ilmoittamassa in/out kaikkiin tuleviin tapahtumiin. Jatkossa ilmoittautuminen seura... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Nurmijärvi Rajamäen Urheilupuist
Pojat
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.