Jalkapallo Outokumpu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Outokumpu ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Outokumpu

Jalkapallo - Outokumpu

Oupa06-08 Nimenhuuto.com

Oupan 06-08 jalkapallojunioreiden joukkue. Harjoittelemme tiistaisin klo 16.30-18.00 ja Torstaisin klo 16.30-18.00 Matovaaran takakentällä.

Sini kirjoitti: Hei! Syyslomaviikolla ei ole harjoituksia. Mukavaa lomaa! Terkuin Sini (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Outokumpu
Ei asetettu
31

Oupa 03-05 Nimenhuuto.com

Luukas kirjoitti: Syksyn sarjakierros 04-syntyneillä alkaa jo tulevana lauantaina 29.7. Lieksassa. Muut syyskierroksen turnaukset ovat 12.8. Nilsiä, 26.8 Leppävirta ja 9.9 Outokumpu. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jalkapallo
Outokumpu
Sekajoukkue
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.