Jalkapallo Pirtti ja savolanniemi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pirtti ja savolanniemi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 1 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Pirtti Ja Savolanniemi

Jalkapallo - Pirtti Ja Savolanniemi

Karhut08 Nimenhuuto.com

Juha-Matti kirjoitti: Ja vielä muistutus, myös uuteen sivustoon tulee käydä ilmoittamassa osallistuuko vai ei tapahtumiin, tämä on tosi tärkeää!! Tällä viikolla on treenit lauantaina ja talviliiga sunnuntaina, talviliigan otteluohjelma ja aikataulu ilmoitetaan heti kun ne ovat tiedossa!! (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pirtti Ja Savolanniemi
Pojat
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.