Jalkapallo Pitäjänmäki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pitäjänmäki ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

PiTa 2014 Nimenhuuto.com

Vuoden 2020 Jalkapallokoulusta perustettu joukkue. Pelaajien syntymävuodet 2014 ja 2015. Mukana voi olla myös 2016 syntyneitä, jos pystyvät toimimaan ryhmässä.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa mukaan PiTa 2014 joukkueeseen! Uudet 2014 syntyneet pelaajat ovat ...

Riikka kirjoitti: Hei Siirrymme huomenna jopox järjestelmään, nimenhuuto tulee poistumaan. Laitan teille kutsut tulemaan tämän päivän aikana. Liittykää siitä kutsusta sitten jopoxiin,mutta voitte itse täydentää tietoja vielä, jotta pystymme sitten lähettää laskut ja muita juttuja sitä kautta. Jos tulee ongelmia jo... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Helsinki, Pitäjänmäki
Pojat
28

FC JÄÄS Nimenhuuto.com

Huumorihumppaa vihtahousuille.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pitäjänmäki
Miehet
15

PiTa 2011 Nimenhuuto.com

Yafet kirjoitti: Jatkät hei muistakaa pallot! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pitäjänmäki
Sekajoukkue
36

PITA JALKAPALLOJAOSTO Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Lisätään muihin asioihin: kuusenmyyntikamojen (kyltit, kuusiteline ym ) kausisäilytyspaikka. Ovat kuulemma tiellä kentän varastossa. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Pitäjänmäki
Sekajoukkue
4