Jalkapallo Pudasjärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pudasjärvi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: sähly, jääkiekko, futsal ja mäkihyppy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Pudasjärvi

Jalkapallo - Pudasjärvi

FC Kurenpojat 06-08 Nimenhuuto.com

Pallokerho 2006-2008- vuosina syntyneille tytöille ja pojille! Pallokerhoon otetaan mukaan myös nuorempia. Mukaan voi tulla uusia pelaajia ja palloilusta innostuneita kavereita kannattaa kutsua mukaan. Leikitään ja harjoitellaan pallon kanssa. Pelit ovat lajin suola myös pienillä :) Tervetuloa mukaan!

Tomi kirjoitti: Siis oliko huomenna harkat jo ulukona??(19.4) (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pudasjärvi
Ei asetettu
39

FC Kurenpojat 03-05 Nimenhuuto.com

Teija kirjoitti: https://www.youtube.com/watch?v=q6fuxeESym4 (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Pudasjärvi
Ei asetettu
26

FC Kurenpojat 08-06 TYTÖT Nimenhuuto.com

Jalkapallojoukkue 08-06 syntyneille tytöille, kesäisin pelaamme jalkapalloa ja talvella salissa futsalia. Kaikki lajista kiinnostuneet tervetulleita mukaan! :)

Anuliina kirjoitti: Hei! Muistutan vielä täälläkin toimintamaksusta, joka on 30e/tyttö/vuosi. Vuoden 2016 toimintamaksuja ei ole vielä ihan kaikilta tullut joten kellä hoitamatta niin hoitaa heti pois. Tilinro FI40 5360 0440 0407 00 viestikenttään: toimintamaksu, pelaajan nimi ja joukkue. Hoitakaahan pois niin saan ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pudasjärvi
Tytöt
16

Fck-Mammat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Sähly
Pudasjärvi
Naiset
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.