Jalkapallo Pudasjärvi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pudasjärvi ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko ja futsal.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Pudasjärvi

Jalkapallo - Pudasjärvi

FC Kurenpojat 08-09 Nimenhuuto.com

Kurenpoikien 08-09- syntyneet pojat harjoittelevat innokkaasti ja hakevat pelikokemusta piirinsarjasta. Mukaan voi tulla uusia pelaajia ja palloilusta innostuneita kavereita kannattaa kutsua mukaan. Leikitään ja harjoitellaan pallon kanssa, pelaillaan erilaisissa turnauksissa. Tervetuloa mukaan!

Taavi kirjoitti: Pääsen mukaan (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Futsal
Pudasjärvi
Ei asetettu
21

FC Kurenpojat 03-05 Nimenhuuto.com

Teija kirjoitti: https://www.youtube.com/watch?v=q6fuxeESym4 (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Pudasjärvi
Ei asetettu
36

FC Kurenpojat 08-06 TYTÖT Nimenhuuto.com

Jalkapallojoukkue 08-06 syntyneille tytöille, kesäisin pelaamme jalkapalloa ja talvella salissa futsalia. Kaikki lajista kiinnostuneet tervetulleita mukaan! :)

Anuliina kirjoitti: Hei! Muistutan vielä täälläkin toimintamaksusta, joka on 30e/tyttö/vuosi. Vuoden 2016 toimintamaksuja ei ole vielä ihan kaikilta tullut joten kellä hoitamatta niin hoitaa heti pois. Tilinro FI40 5360 0440 0407 00 viestikenttään: toimintamaksu, pelaajan nimi ja joukkue. Hoitakaahan pois niin saan ... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Pudasjärvi
Tytöt
16