Jalkapallo Raasepori

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raasepori ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, alppihiihto ja judo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Raasepori

Jalkapallo - Raasepori

BK46 P-06 Nimenhuuto.com

BK-46:n vuonna 2006 syntyneiden poikien joukkue. BK-46 år 2006 födda pojklag.

Martin kirjoitti: Treeni jatkuu inkoossa sunnuntaisin kl.9-10,30! Ilmoita jos tulee muutoksia, muuten treenataan inkoossa sunnuntaisin ja keskiviikko sisätiloissa! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jalkapallo
Raasepori/Raseborg, Karjaa/Karis
Pojat
24

BK-4602 Nimenhuuto.com

Kim kirjoitti: BK-46 P02-nimenhuutoa ei käytetä enää. Kaikki halukkaat p02:set ovat tervetulleita p03:sten kanssa treeneihin. Vanhemmat: ottakaa yhteyttä jos haluatte jatkaa 2016. Olen laittanut asiassa kaksi sähköpostia teille. Tähän mennessä Elmeri, Tuomas, Casper ja Rebänd ovat ilmoittaneet haluavansa jatkaa... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Raasepori
Pojat
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.