Jalkapallo Raisio, kerttula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raisio, kerttula ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Raisio, Kerttula

Jalkapallo - Raisio, Kerttula

KerttulanKanuunat-09 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka kaikille! Meillä on huomenna buffetvuoro ja tekijöitä kaivataan. Mitään suurta määrä on aika turha tehdä vaan otetaan maltillinen linja asiassa :) Päätimme eilen Heikin kanssa yhteistuumin, että mitä tehdään ja näistä saa nyt sitten valita: Jasper tuo -> Pillimehut, mukit, sokeri, teepussi... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Raisio, Kerttula
Sekajoukkue
19

Kanuunat 09 Nimenhuuto.com

Joona kirjoitti: Hei, Joonalla vaihtui tänään treeneissä Stadiumin musta pussi jonkun kanssa. Meidän pussin sisällä oli muovipussi ja sininen juomapullo. Otimme kentältä toisen, käytetymmän pussin mukaamme. T. Sari (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Raisio, Kerttula
Sekajoukkue
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.