Jalkapallo Raisio, kerttula

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Raisio, kerttula ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Raisio, Kerttula

Jalkapallo - Raisio, Kerttula

KerttulanKanuunat-09 Nimenhuuto.com

Jasper kirjoitti: Moikka kaikille! Meillä on huomenna buffetvuoro ja tekijöitä kaivataan. Mitään suurta määrä on aika turha tehdä vaan otetaan maltillinen linja asiassa :) Päätimme eilen Heikin kanssa yhteistuumin, että mitä tehdään ja näistä saa nyt sitten valita: Jasper tuo -> Pillimehut, mukit, sokeri, teepussi... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Raisio, Kerttula
Sekajoukkue
20

Kanuunat 09 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (22 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Raisio, Kerttula
Sekajoukkue
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.