Jalkapallo Tammisaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tammisaari ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: bjj, sw, mma, kirkkovenesoutu, salibandy, sulkapallo ja jousiammunta.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Tammisaari

Jalkapallo - Tammisaari

EIF B17 Nimenhuuto.com

VIKTIG INFO Tränarna drar in spelare till träning. Ifall förhinder drar man ut sig från träning och skriver orsak i "Bubblan". Ifall ej indragen på träning hålls man kvar i ? gruppen. Tränare kan dra in mera spelare i ett senare skede vid behov. Vid kända förhinder kan man dra ut sig på förhand (före tränarna satt in namnen). Tränarna och lagledning försöker dra in spelare 2 veckor i förväg.

Jonathan kirjoitti: Jonathan har paus i fotbollen från 1.1.2018. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Tammisaari
Ei asetettu
35

EIF B-17 Nimenhuuto.com

Robin kirjoitti: Träningar V47 --> 20.11–13.12påCentrumplanen(om vädret tillåter) enligt följande: må 19-20:30, ons 18-19:30, lö 10:30-12 Efter13.12 (eller om vädret blir för vintrigt före det enligt följande): må 19:30–21, ons 20–21:30, lö10:30-12 H:Robin (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Tammisaari
Pojat
29

EIF P 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: + KAKSI LIPUNMYYJÄÄ (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Tammisaari / Ekenäs
Miehet
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.