Jalkapallo Tammisaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tammisaari ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: bjj, sw, mma, kirkkovenesoutu, salibandy ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Tammisaari

Jalkapallo - Tammisaari

EIF P02 Nimenhuuto.com

Tove kirjoitti: Om deltagandet i matchen i torsdag är osäkert meddela senast kl 18 imorgon tisdag 19.9! Jos torstain ottelun osallistuminen on epävarma niin muistathan ilmoittaa siitä viimeistään klo 28 huomenna tiistaina 19.9! (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Jalkapallo
Tammisaari
Ei asetettu
25

EIF B-17 Nimenhuuto.com

Robert kirjoitti: Tere! Skulle vija prata 10 min med var och en spelare ( ingenting farligt). Är på kontoret tisdag from 17.00 och efter träningen på onsdag. Ingen tidsbokning utan bara att komma in. H Robba (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Tammisaari
Pojat
31

EIF P 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: + KAKSI LIPUNMYYJÄÄ (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Tammisaari / Ekenäs
Miehet
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.