Jalkapallo Tammisaari

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tammisaari ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: bjj, sw, mma, kirkkovenesoutu, salibandy, keilailu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Tammisaari

Jalkapallo - Tammisaari

EIF P02 Nimenhuuto.com

Dennis kirjoitti: Turneringen på Åland gick bra, två skadade är dock två för mycket. Men fina pojkar har vi som betett sig itmärkt såväl på som utanför planen. Mera om laget och händelserna kan ni läsa om på Facebook, gruppen EIF P02. Träningen imorgon måndag hoppar vi över. Sammansättningen till torsdag 30.3 finn... (Noin tunti sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jalkapallo
Tammisaari
Ei asetettu
27

EIF B-17 Nimenhuuto.com

Robert kirjoitti: Hej! Onsdag den 1.3 har vi en palaver klo 19.00 på Eif kontoret varefter vi tränar 20.30 i hallen. Palavern är obligatorisk. (29 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Tammisaari
Pojat
31

EIF P 01 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: + KAKSI LIPUNMYYJÄÄ (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Tammisaari / Ekenäs
Miehet
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.