Jalkapallo Turku, peltola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku, peltola ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Turku, Peltola

Jalkapallo - Turku, Peltola

Peltolan Pantterit Nimenhuuto.com

Turun Nappulaliigan Peltolan alueen vuonna 2009 syntyneiden poikien ja tyttöjen jalkapallojoukkue.

Akseli kirjoitti: Hei, uusi vuosi on lähdössä taas pian käyntiin. Jos haluatte pelata jo 14.1. peleissä, maksu kannattaa suorittaa ensi viikolla, jotta saan vahvistuksen Nappulaliigalta, että vakuutus on voimassa. Jos ette ole jatkamassa harrastusta, laittakaa viestiä minulle tai valmentajille. Muistakaa, että mak... (24 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jalkapallo
Turku, Peltola
Sekajoukkue
13

Peltolan Pelikaanit Nimenhuuto.com

Turun Nappulaliigan Peltolan alueen v.2008 syntyneiden poikien ja tyttöjen jalkapallojoukkue. 2009 syntyneet: Peltolan Pantterit http://peltolanpantterit.nimenhuuto.com/ 2007 syntyneet: Peltolan Pommittajat http://peltolanpommittajat.nimenhuuto.com/ 2006 syntyneet: Peltolan Pyörremyrskyt http://peltolanpyorremyrskyt.nimenhuuto.com/ 2005 syntyneet: Peltolan Pallosalamat 2004 syntyneet: Peltolan Pedot

Rami kirjoitti: Infopaketti / vanhempainillan keskustelut... Eli siis kaikille tiedoksi... vanhempainillassa tiedotettiin ensinnäkin se, että meikäläinen lopetti joukkueenjohtajana, koska harry vaihtaa seuraa ja näin ollen minulla ei enään ollut intressejä /aikaa jatkaa joukkueenjohtajana, Ja vanhempainillan kes... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Turku, Peltola
Ei asetettu
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.