Jalkapallo Varkaus

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Varkaus ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, pesäpallo, sähly, juoksu, kuntoilu, judo ja jääpallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Varkaus

Jalkapallo - Varkaus

WJK05pojat Nimenhuuto.com

WJK P05 toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan jalkapallon pariin joukkueeseemme. Nimenhuudosta näet helposti ja nopeasti joukkueemme harkat ja pelit yms.

Annukka kirjoitti: Piirisarjan pelit molemmilla joukkueilla Varkaudessa la 5.5. Päivän aikana kioski auki. Laitelkaa alle viestiä miten voitte olla apuna. - kioskissa myymässä? - leipoa? Mitä? - makkaranapaistossa? jne. Annukka (Noin tunti sitten)

Päivitetty 8 minuuttia sitten

Jalkapallo
Varkaus
Ei asetettu
29

WJK0506 Nimenhuuto.com

Toivotamme sinut tervetulleeksi mukaan jalkapallon pariin joukkueeseemme. Nimenhuudosta näet helposti ja nopeasti joukkueemme harkat ja pelit yms. Täällä ovat joukkueemme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Hyviä pelihetkiä!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
6

WJK06pojat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan! Harjoittelumme on ympärivuotista ja uusienkin pelaajien...

Reetta kirjoitti: Niilo lopettaa jalkapallon. Ainakin tällä hetkellä on nyt sitä mieltä, katsotaan innostuuko jossain vaiheessa uudelleen. Keskittyy nyt judoon. Terkuin Reetta (7 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
27

WJK tytöt 04-08 Nimenhuuto.com

Veera kirjoitti: Niin monelta ne harkat on (23 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Varkaus
Tytöt
19

WJK01pojat Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: 28.11.15 IPS -halliturnauksen tulokset http://www.imatranpalloseura.fi/p01-halli-28112015 (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
22

WJK07pojat Nimenhuuto.com

Anna-Kaisa kirjoitti: Moi, ensi viikolla aloitetaan treenit Keskuskentän tekonurmella. Katsokaahan harjoitusajat Nimenhuudosta ja ilmoittautukaa mukaan. Kaikki pojat treeneihin! (10 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Varkaus
Ei asetettu
30

WJK02pojat Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Kyytejä tarvittas Joensuuhun, olisiko lähtijöitä? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
18

WJK 09-10 pojat Nimenhuuto.com

Reko kirjoitti: Onko kellään tarvetta käytetyille nappiksille? Löytyisi 2 x koko 34 ja yhdet koon 33 kengät. (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
13