Jalkapallo Varkaus

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Varkaus ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, sähly, juoksu, kuntoilu, motorsport, judo ja jääpallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Varkaus

Jalkapallo - Varkaus

WJK05pojat Nimenhuuto.com

WJK P05 toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan jalkapallon pariin joukkueeseemme. NImenhuudosta näet helposti ja nopeasti joukkueemme harkat ja pelit yms.

Annukka kirjoitti: Pilkkosten myynnit! Onko kaikilla myyntityö kunnossa? Voiko tilauksen laittaa jo menemään? Ovatko kaikki merkanneet myyntinsä nettiin, ketkä ovat myyntityötä tehneet? Annukka&Janne (9 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Varkaus
Ei asetettu
27

WJK06pojat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan! Harjoittelumme on ympärivuotista ja uusienkin pelaajien...

Jyrki kirjoitti: WJK P06 osallistuu Lahti Socceriin E11 sarjaan, jota pelataan pe 30.6. - su 2.7. Majoitumme perinteiseen tapaan Vierumäellä Scandic hotellissa. Joukkueella oli varattuna Scandic hotellista 5 x 3 hengen ja 4 x 2 hengen huonetta. Jos haluat pelaajan huoltajana lähteä mukaan turnaukseen, ilmoita pik... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
25

WJK01pojat Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: 28.11.15 IPS -halliturnauksen tulokset http://www.imatranpalloseura.fi/p01-halli-28112015 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
22

WJK07pojat Nimenhuuto.com

Anna-Kaisa kirjoitti: Moikka! Maanantaina 24.4. pidetään vanhempain/toimihenkilöiden palaveri samaan aikaan treenien kanssa eli aloitetaan klo. 17. Katsotaan joku sopiva paikka palaverille keskuskentältä. Palaverissa käydään läpi 7.5. Varkaudessa järjestettävän 07 poikien turnauksen järjestelyihin liittyviä asioita el... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jalkapallo
Varkaus
Ei asetettu
36

WJK tytöt 04-08 Nimenhuuto.com

Jyrki kirjoitti: Tervehdys kaikille Muutama sana vielä viikonlopun peleistä. Kaikki tytöt onnistuivat hienosti ja pelasitte todella hyvin . Pelissä näkyi, että emme ole harjoitellleet pitkään aikaan isolla kentällä. Välillä juostiin pallon perässä ryhmänä ja käytettiin kentästä aika kapeaa sektoria. Syöttely unoh... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Varkaus
Tytöt
21

WJK02pojat Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Kyytejä tarvittas Joensuuhun, olisiko lähtijöitä? (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
18

WJK Tytöt 02-03 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Sadulla on keskiviikkona kahdet kokeet ja sen vuoksi jättää tiistain 6.11. harkat väliin. Torstaina mukana harkoissa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jalkapallo
Varkaus
Ei asetettu
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.