Jalkapallo Varkaus

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Varkaus ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, pesäpallo, sähly, juoksu, kuntoilu, judo, jääpallo ja airsoft.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Varkaus

Jalkapallo - Varkaus

WJK0506 Nimenhuuto.com

Toivotamme sinut tervetulleeksi mukaan jalkapallon pariin joukkueeseemme. Nimenhuudosta näet helposti ja nopeasti joukkueemme harkat ja pelit yms. Täällä ovat joukkueemme tapahtumat yhteisessä kalenterissa, viimeisimmät tiedotukset ja pelaajien ilmoittautumiset. Hyviä pelihetkiä!

Eetu kirjoitti: Lähden kuskiksi, Teija (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
41

WJK05pojat Nimenhuuto.com

WJK P05 toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan jalkapallon pariin joukkueeseemme. Nimenhuudosta näet helposti ja nopeasti joukkueemme harkat ja pelit yms.

Annukka kirjoitti: Wjk0506- yhteinen nimenhuuto Kirjatkaa pelaajat alla olevalla linkillä yhteiseen nimenhuutoon. https://wjk0506.nimenhuuto.com/public_join?pass=wjk0506 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jalkapallo
Varkaus
Ei asetettu
29

WJK06pojat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan! Harjoittelumme on ympärivuotista ja uusienkin pelaajien...

Jyrki kirjoitti: Muistutus WJK P06 joukkuemaksusta! Moi! WJK P06 joukkuemaksu on 20 euroa kuukaudessa. Sen voi maksaa valinnan mukaan 1 kuukauden / 3 kuukauden / 6 kuukauden / 12 kuukauden erissä, Joukkuemaksulla maksetaan WJK P06 joukkueen juoksevia kuluja, kuten sali- ja kenttävuokria, turnauskustannuksia sekä ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
28

WJK01pojat Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: 28.11.15 IPS -halliturnauksen tulokset http://www.imatranpalloseura.fi/p01-halli-28112015 (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
21

WJK tytöt 04-08 Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Eikö kukaan ennätä lauantaina kioskiin myyjäksi ja makkaranpaistoon vai jätetäänkö pois kokonaan turnauksen kioskin pito? (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jalkapallo
Varkaus
Tytöt
29

WJK07pojat Nimenhuuto.com

Sani kirjoitti: Alla sähköposti jonka olen seuran puheenjohtajalle laittanut. WJK Pojat 08 sani.heiskanen@live.com su 10.6, 18.29 pekka.hahl@gmail.com Hei, meidän joukkueella oli vielä viime keväänä hyvä ja taitava valmentaja. Mutta hänen jäätyään sairaslomalle omasta työstään ja valmennuksesta, hänet poistettii... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Varkaus
Ei asetettu
29

WJK02pojat Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Kyytejä tarvittas Joensuuhun, olisiko lähtijöitä? (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
18

Wjk 09-10 Nimenhuuto.com

Inka kirjoitti: Onko millon harkkoja? (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jalkapallo
Varkaus
Tytöt
12

WJK 09-10 pojat Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Harjoitukset tällä viikolla torstain sijaan perjantaina klo 17.30 Joutenlahden kentällä. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
24