Jalkapallo Varkaus

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Varkaus ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, sähly, juoksu, kuntoilu, motorsport, judo ja jääpallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Varkaus

Jalkapallo - Varkaus

WJK05pojat Nimenhuuto.com

WJK P05 toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan jalkapallon pariin joukkueeseemme. NImenhuudosta näet helposti ja nopeasti joukkueemme harkat ja pelit yms.

Annukka kirjoitti: Lumitalkoita vielä kerran! Vielä pieni puristus lumitöitä ja sitten on koko kenttä pelattavissa. Kokoonnutaan vielä kerran kentälle sunnuntaina 26.3.2017 klo 15.00 ja tehdään yhdessä lumityöt loppuun. Jokaisen joukkueen talkoo-osuus on noin 40 tuntia, ilmoitelkaa oman joukkueen osalta tunteja - s... (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jalkapallo
Varkaus
Ei asetettu
26

WJK06pojat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan! Harjoittelumme on ympärivuotista ja uusienkin pelaajien...

Jyrki kirjoitti: Ensiviikolla harkat ma 20.3, ke 22.3 ja pe 24.3 klo 17-18 Tekonurmella. Pukeudu riittävän lämpimästi: verkkareiden alle pitkät alushousut, pipo ja käsineet. Poikien vanhemmat: harkkojen aikana voi harrastaa hyötyliikuntaa eli lumikola mukaan! T: JT (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
25

WJK07pojat Nimenhuuto.com

Reko kirjoitti: Alkaako nämä klo 17 vai klo 18? Otsikossa molemmat ajat (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jalkapallo
Varkaus
Ei asetettu
33

WJK01pojat Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: 28.11.15 IPS -halliturnauksen tulokset http://www.imatranpalloseura.fi/p01-halli-28112015 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
25

WJK tytöt 04-08 Nimenhuuto.com

Jyrki kirjoitti: Tervehdys kaikille Muutama sana vielä viikonlopun peleistä. Kaikki tytöt onnistuivat hienosti ja pelasitte todella hyvin . Pelissä näkyi, että emme ole harjoitellleet pitkään aikaan isolla kentällä. Välillä juostiin pallon perässä ryhmänä ja käytettiin kentästä aika kapeaa sektoria. Syöttely unoh... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Varkaus
Tytöt
20

WJK02pojat Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Kyytejä tarvittas Joensuuhun, olisiko lähtijöitä? (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
19

WJK Tytöt 02-03 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Sadulla on keskiviikkona kahdet kokeet ja sen vuoksi jättää tiistain 6.11. harkat väliin. Torstaina mukana harkoissa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jalkapallo
Varkaus
Ei asetettu
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.