Jalkapallo Varkaus

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Varkaus ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, pesäpallo, sähly, juoksu, kuntoilu, judo, jääpallo ja kaverikoiratoiminta.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Varkaus

Jalkapallo - Varkaus

WJK05pojat Nimenhuuto.com

WJK P05 toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan jalkapallon pariin joukkueeseemme. Nimenhuudosta näet helposti ja nopeasti joukkueemme harkat ja pelit yms.

Annukka kirjoitti: GUTZ -myyntityö on seuran yhteistyöprojekti ja yhteistyöllä saamme kaikille joukkueille tarjolle edut, mitä Gutz tarjoaa seurakumppaneilleen. Jokaisen joukkueen on mahdollista hankkia tuloja tuotemyynnillä omaan toimintaansa. Päädyimme osallistumaan tähän myynityöhön. Pelaajille on jaettu myyntik... (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Varkaus
Ei asetettu
27

WJK06pojat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan! Harjoittelumme on ympärivuotista ja uusienkin pelaajien...

Jyrki kirjoitti: WJK P06 torstain 16.11. harjoitukset tekonurmella on peruttu, koska kentällä on lunta. Ellei sää lämpene, saliharjoitukset alkavat ensiviikolla. Laitan harjoitusajat näkyviin Nimenhuutoon niin pikaisesti, kun ne varmistuvat. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
30

WJK01pojat Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: 28.11.15 IPS -halliturnauksen tulokset http://www.imatranpalloseura.fi/p01-halli-28112015 (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
32

WJK07pojat Nimenhuuto.com

Anna-Kaisa kirjoitti: Vielä tarkennus joukkuekuvauksen peliasuun: valkoinen paita, shortsit ja mustat sukat. Tilaisuuden ajaksi shortsien päälle voi laittaa housut. Tällainen ohjeistus tuli seuralta. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Varkaus
Ei asetettu
35

WJK tytöt 04-08 Nimenhuuto.com

Minna kirjoitti: Varkauden Aluelämmön Tukea Harrastamiseen - rahasto Yhteistyömme Varkauden Aluelämmön kanssa on tehnyt mahdolliseksi rakentaa rahasto, josta voidaan jakaa avustuksia perheille, millä ei muuten olisi jalkapallon pelaamiseen rahaa. Avustuksen voi käyttää esimerkiksi seuraosuusmaksuihin, joukkueen k... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Varkaus
Tytöt
17

WJK02pojat Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Kyytejä tarvittas Joensuuhun, olisiko lähtijöitä? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
18

WJK 09-10 pojat Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
17

WJK Tytöt 02-03 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Sadulla on keskiviikkona kahdet kokeet ja sen vuoksi jättää tiistain 6.11. harkat väliin. Torstaina mukana harkoissa. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jalkapallo
Varkaus
Ei asetettu
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.