Jalkapallo Varkaus

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Varkaus ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, pesäpallo, sähly, juoksu, kuntoilu, judo, jääpallo ja kaverikoiratoiminta.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Varkaus

Jalkapallo - Varkaus

WJK05pojat Nimenhuuto.com

WJK P05 toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan jalkapallon pariin joukkueeseemme. Nimenhuudosta näet helposti ja nopeasti joukkueemme harkat ja pelit yms.

Annukka kirjoitti: Varusteiden painatus! Painoon lähtee alla olevat varusteet. Toimittakaa ne Annukalle/ Jannelle harkkoissa viimeistään ensi viikon maanantaina. Pelishortsit: Ne pelaajat, jotka käyttävät viime vuotisia shortseja. Shortseihin painetaan vielä Foster wheelerin logo. Uusissa shorteissa tämä logo jo on... (19 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Varkaus
Ei asetettu
26

WJK06pojat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa pelaamaan! Harjoittelumme on ympärivuotista ja uusienkin pelaajien...

Tuomo kirjoitti: Kaapo tarvitsisi kyydin. (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
29

WJK tytöt 04-08 Nimenhuuto.com

Jyrki kirjoitti: Tervehdys kaikille Muutama sana piirisarjan peleistä joensuusta: Pistetili on nyt avattu, Hienoa Tytöt. Tuli oikein työläs peli joka päättyi 3-3. Kiitokset Veeralle hyvistä torjunnoista. Toinen peli Sips:ä vastaan oli jo 40 min kuluttua ja siinä meidän peliin iski väsymys. Meitä oli koko päivän v... (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Jalkapallo
Varkaus
Tytöt
21

WJK07pojat Nimenhuuto.com

Sani kirjoitti: Iltoja. Otin tänään harkkojen jälkeen nurmelta talteen mustan verkkatakin... Tallessa siis on, jos joku kaipailee. (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jalkapallo
Varkaus
Ei asetettu
32

WJK01pojat Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: 28.11.15 IPS -halliturnauksen tulokset http://www.imatranpalloseura.fi/p01-halli-28112015 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
23

WJK02pojat Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Kyytejä tarvittas Joensuuhun, olisiko lähtijöitä? (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jalkapallo
Varkaus
Pojat
20

WJK Tytöt 02-03 Nimenhuuto.com

Satu kirjoitti: Sadulla on keskiviikkona kahdet kokeet ja sen vuoksi jättää tiistain 6.11. harkat väliin. Torstaina mukana harkoissa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jalkapallo
Varkaus
Ei asetettu
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.