Jalkapallo Virkkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Virkkala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo ja salibandy.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Virkkala

Jalkapallo - Virkkala

ViTa Vixens T03-07 Nimenhuuto.com

ViTa Vixens T03-07 on toukokuussa 2017 aloittanut joukkue, jossa on mukana sekä kokeneita pelaajia että aloittelijoita. Pelaamme sarjapeleissä tänä vuonna kahdessa eri ikäryhmässä. Otamme mielellämme mukaan uusia pelaajia iloiseen joukkoomme! Come on you Mighty ViTa!!!

Joukkue etsii pelaajia: Hei, olen Nick, tervetuloa Vita T03-06, olemme rakentamassa uuden joukkueen j...

Niko kirjoitti: Olen töissä tuolloin kiinni enkä pääse matsiin.Sofia ja Alisa IN jos pääsevät jonkun kyydillä? (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja,Virkkala
Tytöt
32

VitaPistoleros08 Nimenhuuto.com

ViTa Pistoleros 08 on toukokuussa 2017 aloittanut joukkue, jossa on mukana sekä kokeneita pelaajia että aloittelijoita. Pelaamme sarjapeleissä. Otamme mielellämme mukaan uusia pelaajia iloiseen joukkoomme! Come on you Mighty Pistoleros !!!

Nooa kirjoitti: KORJAUS KUVAUSAIKAAN eli alkaa 19.05 ja paikalla 18.50! Toivottavasti kaikki ilmottautuneet pääsee silti! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja, Virkkala
Ei asetettu
22

ViTa Nimenhuuto.com

juha kirjoitti: Sain icepowerii joukkueelle 15 tuubii ilmatteeks yhelt firmalt. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jalkapallo
Virkkala
Miehet
27