Jalkapallo Virkkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Virkkala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, handboll käsipallo, agility, toko ja rally toko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Virkkala

Jalkapallo - Virkkala

ViTa Tytöt 04-05 Nimenhuuto.com

Upouusi joukkue alkoi 2017, sekoitus kokeneita pelaajia ja aloittelijoille. Tarjoamme hyvään koulutukseen alle suuren valmennus linja, hauskaa ja kaikki sosiaalietuudet jalkapalloa. Otamme mielellämme uusia pelaajia. Come on you Mighty ViTa!!!

Joukkue etsii pelaajia: Hei, olen Nick, tervetuloa Vita T04-05, olemme rakentamassa uuden joukkueen j...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Jalkapallo
Lohja,Virkkala
Tytöt
5

Vita Tytöt Nimenhuuto.com

Innostunut ja motivoitunut tyttöfutisjoukkue joka on perustettu 27.3.2011. Joukkue on tällä hetkellä 15 pelaajan hyvähenkinen ryhmä jossa kaikki saavat peliaikaa, peliriemua ja iloa. Otamme mielellämme uusia pelaajia.

Joukkue etsii pelaajia: ViTa:n -00 tytöt on harrasteleva jalkapallo joukkue. pelaamme tulevana kesänä...

Rania kirjoitti: Rania vailla kyytiä lauantaina 13.2. Sopisiko jonkun kyytiin virkkalan shelliltä? (Vuosi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja, Virkkala
Tytöt
21

Vita-03 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Jarmo kirjoitti: Hep! Näillä näkymin minä vedän treenit; olen Arpparille yhden treenikerran velkaa. Mieluusti tarvitsisin Virkkalasta kyytiä. Kenen autossa on tilaa? jarmo (040-761 6458) (Noin 11 tuntia sitten)

Päivitetty noin 7 tuntia sitten

Jalkapallo
Virkkala
Ei asetettu
21

ViTa Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Hei, Kävin tiistaina kuvaamassa puhelimella Vita-BK/hobby matsia Virkkalan hiekkapyhätössä. Tuli mukavia aurinkoisia kuvia, joista voisin yhden laittaa ensi viikon Länsi-Uusimaa iltaan tekstin kera. Kuka joukkueesta voisi kertoa hieman kauden kuulumisia ja esitellä joukkuetta. Laitan juttuun myös... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jalkapallo
Virkkala
Miehet
29

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.