Jalkapallo Virkkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Virkkala ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, handboll käsipallo, agility, toko ja rally toko.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Virkkala

Jalkapallo - Virkkala

Vita Tytöt Nimenhuuto.com

Innostunut ja motivoitunut tyttöfutisjoukkue joka on perustettu 27.3.2011. Joukkue on tällä hetkellä 14 pelaajan hyvähenkinen ryhmä jossa kaikki saavat peliaikaa, peliriemua ja iloa. Otamme mielellämme uusia pelaajia.

Joukkue etsii pelaajia: ViTa:n -99-00 tytöt on harrasteleva jalkapallo joukkue. pelaamme tällä hetkel...

Rania kirjoitti: Rania vailla kyytiä lauantaina 13.2. Sopisiko jonkun kyytiin virkkalan shelliltä? (Vuosi sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jalkapallo
Lohja, Virkkala
Tytöt
23

Vita-03 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Kasper kirjoitti: Hei kaikki, Olen vielä huhtikuuhun asti rahastonhoitaja ja nyt pitäisi maksaa tämän vuoden Emomaksu 30€ tilitämme emon tilille.En ole kuitenkaan ihan kartalla kuinka moni jatkaa edelleen joukkueessa ja Vitassa .Emomaksun ovat jo maksaneet Taavi, Rasmus,Roope ja Eero,Voitteko ystävällisesti ilmoit... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jalkapallo
Virkkala
Ei asetettu
21

ViTa Nimenhuuto.com

Joni kirjoitti: meikä on alustavasti in. ViTa 2 houkuttelee myös koska yhteisiä treenejä tarvitaan,sekä yhtenäinen linja mitä tehdään siellä kentällä jotta pelaaminen on hauskaa eikä joka toisen pelin jälkeen vituta kolmea päivää kuinka päin persettä kaikki menee.. Meikän mukana on tulossa uusia hankintoja kolme... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jalkapallo
Virkkala
Miehet
32

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.