Käsipallo Borgå

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Borgå ja lajina on käsipallo. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on handboll. Muita suosittuja lajeja ovat: fotboll, käsipallo, badminton, rinkbandy, futsal, friidrott, hiihto, jalkapallo ja handboll käsipallo.

Katso lista koko maan käsipallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - käsipallo - Borgå

Käsipallo - Borgå

Akilles -04 och -05 pojkar Nimenhuuto.com

Akilles pojkar födda -04, -05 Akilles pojat -04, -05 syntyneet

Samuel kirjoitti: Samuel är Out både från matcher och träningar i en månad. Knät är så sjukt så han måste vila. Troligtvis samma som på hösten. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Handboll ja Käsipallo
Borgå
Pojat
28

Akilles Coach Club Nimenhuuto.com

Akilles Coach Club

Andreas kirjoitti: Bra att sådant här ordnas! Men tyvärr så har 03-pojkarna hemmamatcher (11:00 och 12:15) så våra funktionärer sitter där. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Handboll ja Käsipallo
Borgå
Ei asetettu
40

Akilles Handboll PF2006 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Nya spelare söks!

Johan kirjoitti: Vi skall vara senast på plats 13.00. Matchprogrammet är följande: 13:40 Dicken-Akilles 15:40 Akilles-BK46 17:00 PIF-Akilles Sedan blir det ännu 1 match beroende på hur vi spelar. Vi kommer troligtvis att få med några nybörjar 05 spelare för att få ihop ett lag. Matchprogrammet finns på https://ky... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Handboll käsipallo
Borgå Porvoo
Sekajoukkue
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Käsipallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on käsipallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.