Käsipallo Kyrkslätt

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kyrkslätt ja lajina on käsipallo. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on handboll. Muita suosittuja lajeja ovat: handboll käsipallo ja käsipallo.

Katso lista koko maan käsipallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - käsipallo - Kyrkslätt

Käsipallo - Kyrkslätt

KyIF P04 Nimenhuuto.com

KyIF handboll pojkar 04 - käsipallo pojat 04

Patrik kirjoitti: Hankoo ja HIK 15.4.2018 latautuu pikkuhiljaa... Kiitos Villelle videoinnista :) https://youtu.be/HacAQRRGLzY (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Handboll ja Käsipallo
Kyrkslätt
Pojat
13

Kyif Akademie Nimenhuuto.com

Kyif Akademie Division 1

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Handboll käsipallo
Kyrkslätt
Naiset
28

KyIF FT 10 Nimenhuuto.com

Isabella kirjoitti: Heippa - ottikohan joku Isabellan collarin Kartanorannasta eilen illalla? En pääse kysymään tytöt-09 -ryhmäläisiltä, kun en pääse enää heidän joukkuesivuilleen... Collari ei ainakaan enää tänä aamuna ollut jumppasalissa.. t. Eeva ja Isabella (20 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Handboll käsipallo
Kyrkslätt
Tytöt
14

KyIF P08 Nimenhuuto.com

Samuel kirjoitti: Hei jälleen - onko kauden päättäjäiset ti 29.5. klo 18:15 bombiksella?? Merkkasin jo Samuelin OUT:iin, mutta jos harkat normisti tuolloin, niin mikä ettei...Jos kauden päättäjäiset kuitenkin tuolloin 29.5., tuleeko siitä erillinen kutsu? Ihmiset - meidän perhe ainakin - tarvitsee asiasta hyvissä ... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Handboll käsipallo
Kirkkonummi Kyrkslätt
Pojat
22