Käsipallo Kyrkslätt

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kyrkslätt ja lajina on käsipallo. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on handboll. Muita suosittuja lajeja ovat: handboll käsipallo ja käsipallo.

Katso lista koko maan käsipallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - käsipallo - Kyrkslätt

Käsipallo - Kyrkslätt

KyIF P04 Nimenhuuto.com

KyIF handboll pojkar 04 - käsipallo pojat 04

Peppe kirjoitti: Tarina pienestä kylästä nimeltä Karjaa ja BK-46: https://svenska.yle.fi/artikel/2017/10/06/roda-mattan-rullades-ut-for-mikael-kallman-fran-anonym-novis-till-prisad . (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Handboll ja Käsipallo
Kyrkslätt
Pojat
14

Kyif Akademie Nimenhuuto.com

Kyif Akademie Division 1

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (17 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Handboll käsipallo
Kyrkslätt
Naiset
24

KyIF P08 Nimenhuuto.com

Sabina kirjoitti: Träningarna på fre och lö denna vecka är inhiberade pga höstlov. Om någon vill ha Gutz broschyrerna denna vecka kan man söka dem från mig ikväll, imoron från kl 16-> el på to från 18->. Adr. Antbackavägen 4D21. Meddela om ni är på väg! Harjoitukset tällä viikolla pe ja la on peruttu syysloman tak... (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Handboll käsipallo
Kirkkonummi Kyrkslätt
Pojat
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Käsipallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on käsipallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.