Käsipallo Kyrkslätt

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kyrkslätt ja lajina on käsipallo. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on handboll käsipallo. Muita suosittuja lajeja ovat: handboll ja käsipallo.

Katso lista koko maan käsipallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

KyIF P04 Nimenhuuto.com

KyIF handboll pojkar 04 - käsipallo pojat 04

(poistettu pelaaja) kirjoitti: https://youtu.be/UzyhAtyuXwY Latautuu parhaimmillaan. Huikea pronssimatsi Final4 Karjaa 28.4.2019 2x25min + 2x5min jatkoaika HC Turku - KyIF p04 Kiitos kaikille tuesta. Kiitos Mecca, Sebi ja Peppe. Ja suurkiitos taas joukkueemme omalle "George Lucakselle" Ykälle kuvasta ja äänestä. Mecca valmista... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Handboll ja Käsipallo
Kyrkslätt
Pojat
1

KyIF P08 Nimenhuuto.com

Christoffe kirjoitti: Avattu Nimenhuuto SIF Pojat07. Linkki: https://sifpojat07.nimenhuuto.com/public_join?pass=siffen Salasana mikäli kysyy on: siffen 08-pojat, käykää aktivoimassa nimen ja myös Jassu! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Handboll käsipallo
Kirkkonummi Kyrkslätt
Pojat
14

Kyif Akademie Nimenhuuto.com

Kyif Akademie Division 1

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Handboll käsipallo
Kyrkslätt
Naiset
28

KyIF FT 10 Nimenhuuto.com

Eeva-Maria kirjoitti: Hei kaikille! Tiistaina 3.9.2019 treenien aikana pidetään FT10-joukkueen vanhempainilta. Kaikki vanhemmat tervetulleita ja toivottuja mukaan. Kuvat ja materiaali -kansiossa "Vanhempainilta"-kansio, jossa illan esityslista. Laitan sinne myös kokouksen jälkeen pöytäkirjan sovituista asioista. t. Eeva (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Handboll käsipallo
Kyrkslätt
Tytöt
19