Kör Haaga

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haaga ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Haaga

Kör - Haaga

Sykki C-pojat Nimenhuuto.com

Leevi kirjoitti: Moi, Kiitos myös omasta puolestani kaikille tästä syksystä! Syksyn 04 1. divari ja 05 2. divari vaihtuvat keväällä pelattaviin 05 1. ja 3. divareihin. Pelit on nyt viimeistä siirtoa myöten lisätty Nimenhuuutoon. Eka peli onkin jo 9.1. Muistutukseksi, että jos tiedätte, että ei pääse peliin, laitt... (29 päivää sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Koripallo
Haaga
Pojat
22

Sykki mikrotytöt Nimenhuuto.com

Sykki mikrotytöt 08/09

Matias kirjoitti: Tässäpä mukavaa tekemistä joululomalle: Toteutamme joulun ja uuden vuoden pyhien välissä seuran mini- ja mikroikäisille päiväleirin SYK:lla. Mukaan ovat tervetulleita kaikki 2006-2009 syntyneet lapset! Leiri järjestetään SYKin urheilutalolla 27.-29.12. ja toisen leiripäivän päätteeksi mennään yhd... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Koripallo
Haaga, Helsinki
Tytöt
22

sykki-c-tytöt Nimenhuuto.com

Iina kirjoitti: Hei! Emme harmiksemme tänään ehtineet Iinan kanssa treeneihin ja vanhempainiltaan työmatkan takia. Iina tulee mielellään pelaamaan ensi kaudellakin C-tyttöjen matseihin, mikäli tarvetta on. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Koripallo
Haaga
Tytöt
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.