Kör Haaga

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haaga ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Haaga

Kör - Haaga

Sykki C-pojat Nimenhuuto.com

Konsta kirjoitti: Konstan pallo katosi tänään treeneissä. Onkohan se tullut jollekin vahingossa mukaan? (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Koripallo
Haaga
Pojat
22

Sykki mikrotytöt Nimenhuuto.com

Sykki mikrotytöt 08/09

Tuija kirjoitti: SUOMI-RANSKA naisten maaotteluun nyt edullisia lippuja! Hei kaikki! Lisäsin nyt tapahtumiin 11.11. Suomi-Ranska naisten EM-karsintaottelun. Liput 10 €/hlö. Sitovat ilmoittautumiset ensi la 21.10. klo 12 mennessä. (7 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Haaga, Helsinki
Tytöt
20

sykki-c-tytöt Nimenhuuto.com

Iina kirjoitti: Hei! Emme harmiksemme tänään ehtineet Iinan kanssa treeneihin ja vanhempainiltaan työmatkan takia. Iina tulee mielellään pelaamaan ensi kaudellakin C-tyttöjen matseihin, mikäli tarvetta on. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Koripallo
Haaga
Tytöt
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.