Kör Haaga

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haaga ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Haaga

Kör - Haaga

Sykki C-pojat Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Hei, ikävä kun Kare ja Iiro lähtevät, mutta ehkä me heidät vielä näemme joku päivä taas pelaamassa "kun vanha suola alkaa janottaa" :-). Hyvää jatkoa joka tapauksessa teille kaikille. Pisti kuitenkin miettimään nuo päällekkäisyydet eli ovatko syksyn/kauden treenivuorot jo julkaistu? Vai oliko kys... (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Haaga
Pojat
27

Sykki mikrotytöt Nimenhuuto.com

Sykki mikrotytöt 08/09

Eeva kirjoitti: Moikka! Mikrotyttöjen uusi kausi starttaa keskiviikkona 23.8 treeneillä Haagan peruskoululla klo 17-18. Vakituinen aika treeneille ei ole vielä varmistunut, mutta treenipäivinä toimivat keskiviikko ja perjantai ja paikkana Haagan peruskoulu. Uuden kauden mukana tulee muutoksia myös valmentajissa.... (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Haaga, Helsinki
Tytöt
11

sykki-c-tytöt Nimenhuuto.com

Iina kirjoitti: Hei! Emme harmiksemme tänään ehtineet Iinan kanssa treeneihin ja vanhempainiltaan työmatkan takia. Iina tulee mielellään pelaamaan ensi kaudellakin C-tyttöjen matseihin, mikäli tarvetta on. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Haaga
Tytöt
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.