Kör Kouvola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kouvola ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, pesäpallo, salibandy, jääkiekko, koripallo, koiraurheilu, enduro, cross country ja pelastuskoiratoiminta.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Kouvola

Kör - Kouvola

Kouvot-P06 Nimenhuuto.com

Kouvot P06

OP kirjoitti: Päivää Ensi viikon ohjelma alla: Ma 24.4 16.30 – 18.00 UPK Ke 26.4 17.00 – 18.30 UPK, SIMA-porukka vs. 05 To 27.4 16.45 – 18.30, normaalisti t. OP ps. varsinkin SIMA-porukka hyvissä ajoin ilmoitusta pääseekö Keskiviikkona pelaamaan! ja suotavaa olisi, että pääsisi myös maanantaina treeneihin :) (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Kouvola
Pojat
26

Kouvot Minitytöt Nimenhuuto.com

Tuula kirjoitti: Hei! Nyt olisi tytöillä mahdollisuus tilata niitä Kouvojen uusia huppareita. Hinta olisi 40 € ja jos tilaa myös housut, on housujen hinta 20 €. Minulla on sovituskoot kotona, jotka tuon keskiviikkona harkkoihin. Sovitushupparit ovat ilman vetoketjua, mutta muuten siis koko on sama kuin tulevissa ... (6 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Kouvola
Tytöt
29

Kouvot Mikrotytöt Nimenhuuto.com

Ööke kirjoitti: HIIHTOLOMAVIIKKO OPEN GYM MANSIKKA AHOLLA! Open Gym toimii joka arkipäivä hiihtolomaviikolla! Ala-ikäiset eivät kuitenkaan saa olla salissa ilman valvojaa. Halukkaat valvojat voivat ilmoittautua jyri.haikonen@kouvot.fi. http://www.kouvot.fi/open-gym-vuoroja-mansikka-aholla/ (tälle sivulle päivitt... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Kouvola
Tytöt
32

Kouvot C-tytöt Nimenhuuto.com

Aleksandra kirjoitti: Hei, nyt on lisätty kioskitaulukko. Käykää katsomassa, menikö kaikki oikein ja laittakaa viestiä, jos pitää vielä jotain muuttaa. Pinjan osalta tarvitsen nimen, kuka tulee kioskiin. Susannalle tiedoksi, että Timo eilisessä palaverissa lupasi järjestää asian. Ilmoittakaa vaan minulle, kuka tulee. ... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Kouvola
Tytöt
26

Kouvot Supermikrot Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Hei! Jokelan koulun sali on koulun omassa käytössä 28.4.2016 koulun vappujuhlien takia. Supermikrojen korikset on siis tältä kerralta peruttu. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Kouvola
Sekajoukkue
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.