Kör Lahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lahti ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, kaukalopallo, futsal, sulkapallo, koripallo ja tennis.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Lahti

Kör - Lahti

Koriskunkut Nimenhuuto.com

Ampparin Koriskunkut ovat perinteikäs peliporukka loistavan lajin parissa. Sukkaa heilutetaan pari kertaa viikossa: -> la klo 10-11 -> su klo 12-13 -> ulko-ovet auki vartti ennen reenien alkua ja 5 minsaa alun jälkeen. Kausimaksu koko kaudelle 2017-2018 (syyskuu-toukokuu) on 60€/hlö ja kertamaksu "satunnaisille" vierailijoille on 5€. Kyseiset velvoitteet voi maksaa myös SporttiPassilla verkossa tai puhelimella paikanpäällä (ePassitunnukset: koko kausi 35611, kertamaksu 35646). Pelaamme paikkapuolustusta = miesvartiointi vain erityistilanteissa ja virheen tekijä "tunnustaa" virheen - jos kerkee :-) Taidolla, kokemuksella, iällä eikä sukupuolella ole väliä - tule juuri sellaisena kuin olet pitämään hauskaa ehkäpä maailman parhaan lajin & itseäsi paremman seuran parissa.

Jarno kirjoitti: Hei kaikille - tosiaan kaukolämpöremontin vuoksi liikennejörjestelyt ovat muuttuneet Ampparille tultaessa. Alla viestiä/ohjetta tulevaan viikonloppuun: "Svinhufvudinkadulla on kaukolämpötyömaa tammikuun loppuun, joten kulku Svinhufvudinkadun puolelta liikuntasaliin suljetaan 9.1. Uusi kulku tapah... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Lahti City
Sekajoukkue
41

SBG Minit 05-06 Nimenhuuto.com

Henriikka kirjoitti: Hei! Toteutuiko aloittaviĺle suunniteltu peli? Ja jos toteui, milloinkohan se on? T. Marita Henriikan äiti (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Koripallo
Lahti
Tytöt
31

Moving Up Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Tyttöjen peli loppuu Kotkassa noin 20-2030, joten loppuillasta IN! (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Espoonlahti
Miehet
22

Korpivalot Nimenhuuto.com

Korpilahden yhtenäiskoulun koripallojoukkue, joka koostuu eka- ja tokaluokkalaisista tytöistä ja pojista. Erittäin liikunnallinen ja oppivainen koripalloporukka, jolla on treeneissä hyvä meininki.

Ilse kirjoitti: Lauantaina 12.3. on korisrieha Äänekoskella. Sinne mennään omilla kyydeillä ja otetaan autot täyteen porukkaa. Kaikki halukkaat mukaan, myös uudet. Olen ilmoittanut meidät sinne. Aikataulu tarkentuu lähempänä tuota ajankohtaa. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Korpilahti
Sekajoukkue
24

Namika Lahden Sedät Nimenhuuto.com

Jarno kirjoitti: Tänään su 30.8. klo 15 pompottelemaan Kisapuistoon t. Jarno K (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koris
Lahti
Ei asetettu
15

KuntoLako Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: LASKU kuntolakon pelaajille final four-turnauksesta. Saaja: lahden koripalloilijat Tilinro: FI07 1519 3000 1189 64 Summa: 9,20€ (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Lahti
Miehet
14

Lahden koripalloilijat Nimenhuuto.com

Ossi kirjoitti: Olen mummoni hautajaisissa. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Koripallo
Lahti
Miehet
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.