Kör Lahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lahti ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, kaukalopallo, sulkapallo, koripallo, tennis ja futsal.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Lahti

Kör - Lahti

Ampparin Koriskunkut Nimenhuuto.com

Ampparin Koriskunkut ovat perinteikäs peliporukka loistavan lajin parissa. Sukkaa heilutetaan pari kertaa viikossa: -> la klo 10-11 -> su klo 12-13 -> ulko-ovet auki vartti ennen reenien alkua ja 5 minsaa alun jälkeen. Kausimaksu koko kaudelle 2017-2018 (syyskuu-toukokuu) on 60€/hlö ja kertamaksu "satunnaisille" vierailijoille on 5€. Kyseiset velvoitteet voi maksaa myös SporttiPassilla verkossa tai puhelimella paikanpäällä (ePassitunnukset: koko kausi 35611, kertamaksu 35646). Pelaamme paikkapuolustusta = miesvartiointi vain erityistilanteissa ja virheen tekijä "tunnustaa" virheen - jos kerkee :-) Taidolla, kokemuksella, iällä eikä sukupuolella ole väliä - tule juuri sellaisena kuin olet pitämään hauskaa ehkäpä maailman parhaan lajin & itseäsi paremman seuran parissa.

Jarno kirjoitti: Aloite Kisapuiston korsikentän kunnostamiseksi -> alla linkki mitä kautta pääsee vaikuttamaan https://www.kuntalaisaloite.fi/fi/aloite/5436 Käykäähän laittamassa nimet aloitteeseen niin saadaan Kispin kenttääkin tulevaisuudessa kuntoon (vie sinulta aikaa noin 2-3min). Kannetaan me Kunkutkin korte... (11 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Lahti City
Sekajoukkue
42

SBG Minit 05-06 Nimenhuuto.com

Henriikka kirjoitti: Hei! Toteutuiko aloittaviĺle suunniteltu peli? Ja jos toteui, milloinkohan se on? T. Marita Henriikan äiti (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Lahti
Tytöt
31

Moving Up Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Tyttöjen peli loppuu Kotkassa noin 20-2030, joten loppuillasta IN! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Espoonlahti
Miehet
22

Korpivalot Nimenhuuto.com

Korpilahden yhtenäiskoulun koripallojoukkue, joka koostuu eka- ja tokaluokkalaisista tytöistä ja pojista. Erittäin liikunnallinen ja oppivainen koripalloporukka, jolla on treeneissä hyvä meininki.

Ilse kirjoitti: Lauantaina 12.3. on korisrieha Äänekoskella. Sinne mennään omilla kyydeillä ja otetaan autot täyteen porukkaa. Kaikki halukkaat mukaan, myös uudet. Olen ilmoittanut meidät sinne. Aikataulu tarkentuu lähempänä tuota ajankohtaa. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Korpilahti
Sekajoukkue
24

Namika Lahden Sedät Nimenhuuto.com

Jarno kirjoitti: Tänään su 30.8. klo 15 pompottelemaan Kisapuistoon t. Jarno K (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koris
Lahti
Ei asetettu
15

KuntoLako Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: LASKU kuntolakon pelaajille final four-turnauksesta. Saaja: lahden koripalloilijat Tilinro: FI07 1519 3000 1189 64 Summa: 9,20€ (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Koripallo
Lahti
Miehet
14

Lahden koripalloilijat Nimenhuuto.com

Ossi kirjoitti: Olen mummoni hautajaisissa. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Koripallo
Lahti
Miehet
17