Kör Lahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lahti ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, kaukalopallo, sulkapallo, ringette, tennis ja futsal.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Lahti

Kör - Lahti

Ampparin Koriskunkut Nimenhuuto.com

Ampparin Koriskunkut ovat perinteikäs peliporukka loistavan lajin parissa. Sukkaa heilutetaan pari kertaa viikossa: -> la klo 10-11 -> su klo 12-13 -> ulko-ovet auki vartti ennen reenien alkua ja 5 minsaa alun jälkeen. Kausimaksu koko kaudelle 2018-2019 (syyskuu-toukokuu) on 60€/hlö ja kertamaksu "satunnaisille" vierailijoille on 5€. Kyseiset velvoitteet voi maksaa myös SporttiPassilla verkossa tai puhelimella paikanpäällä (ePassitunnukset: koko kausi 35611, kertamaksu 35646). Pelaamme paikkapuolustusta = miesvartiointi vain erityistilanteissa ja virheen tekijä "tunnustaa" virheen - jos kerkee :-) Taidolla, kokemuksella, iällä eikä sukupuolella ole väliä - tule juuri sellaisena kuin olet pitämään hauskaa ehkäpä maailman parhaan lajin & itseäsi paremman seuran parissa.

Jarno kirjoitti: Vuosi 2018 alkaa olla pomputtelu. Kiitos kaikille Kunkuille aktiivisesta osallistumisesta - aika lailla kaikki ovat myös maksaneet kausimaksunkin, joten hyvillä mielin jatketaan vuoden vaihteen jälkeen Ampparin kotiluolassa normaalien vuorojen merkeissä. Hyvää Uutta Vuotta 2019 kaikille ja nähdää... (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Koripallo
Lahti City
Sekajoukkue
43

SBG Minit 05-06 Nimenhuuto.com

Henriikka kirjoitti: Hei! Toteutuiko aloittaviĺle suunniteltu peli? Ja jos toteui, milloinkohan se on? T. Marita Henriikan äiti (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Lahti
Tytöt
31

Moving Up Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Tyttöjen peli loppuu Kotkassa noin 20-2030, joten loppuillasta IN! (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Koripallo
Espoonlahti
Miehet
22

KuntoLako Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: LASKU kuntolakon pelaajille final four-turnauksesta. Saaja: lahden koripalloilijat Tilinro: FI07 1519 3000 1189 64 Summa: 9,20€ (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Koripallo
Lahti
Miehet
14