Kör Malmi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Malmi ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on koripallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, basketball ja musiikki.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Malmi

Kör - Malmi

Masu-Basket 05 Nimenhuuto.com

MaSu-Basket 05 on Helsinkiläinen juniorikoripallojoukkue. Liity mukaan hyvään ja motivoituneeseen joukkueeseen. Yhteystiedot: www.masubasket.net/joukkueet/c-pojat-05/ Ota yhteyttä päävalmentajaan Pekka Hartikainen: pekka.hartikainen69@gmail.com tai joukkueenjohtajaan Jari Ylimäki: jari.ylimaki@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan pelaamaan koripalloa mukavassa seurassa! Tällä hetkellä etsimme l...

Santeri kirjoitti: Santulla ollut taas pitkittynyt yskä flunssan jälkeen. Nyt helpottamassa, mutta on poissa vielä loppuviikon treeneistä ja peleistä. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Koripallo ja Basketball
Helsinki, Malmi
Pojat
24

Masu 09 Nimenhuuto.com

Malmin Super-Koris ry Siemenkuja 3 00700 Helsinki Yhdistysrekisteritunnus 1020706-4

Joukkue etsii pelaajia: Pojat 2009, Malmi - Helsinki http://www.masubasket.net/

Arttu kirjoitti: Vanhempainillan 27.11. kuulumisia: Tilataan koko joukkueelle lämmittelypaita (Masun uusi malli, kts. Nimenhuudon materiaalit) - sovituskappaleet Suutarilan ala-asteella, sovitusmahdollisuus lauantain turnauksen aikana ja maanantain treeneissä - ilmoita paidan koko Riina-jojolle viimeistään ma 4.1... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Helsinki Malmi
Pojat
22

HNMKY Malmi Nimenhuuto.com

Helsingin NMKY | Malmi Pojat-06/07 Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan. HNMKY:llä on tässä ikäluokassa joukkueet Malmin alueen lisäksi myös Pakilan ja keskustan alueella. Yhteystiedot alta!

Vili kirjoitti: Moikka! Viikonlopun otteluiden kokoonpanot nimetty pahoittelut myöhästyneestä nimeämisestä (10 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Malmi
Pojat
36

Kotkajengi Nimenhuuto.com

Malmin legendaarisimman koripallojoukkueen nimenhuutosivu

Sami kirjoitti: Snadisti myöhässä. C-junnujen peli Kallahdessa alkaa 12.15 (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Koripallo
Malmi
Miehet
27

Masu 07-08 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Katso harjoitusajat ja tule rohkeasti kokeilemaan

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Voisiko joku lisätä minut Kallen 0445054056 sekä Ann-Marin 0505964237 Masun whatsapp ryhmään. Kiitos! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Koripallo
Malmi Helsinki
Pojat
8

Masu 10 Nimenhuuto.com

Merit kirjoitti: Hei! Meillä on tulossa kohta ensimmäinen sarjaottelu (28.1) ja ennen sitä täytyy olla lisenssit kunnossa. Ilman lisenssiä ei pääse pelaamaan! Laitoin ohjeet lisenssin maksamiseen kansioon "Kuvat ja materiaalit" alle. Ilmoittakaa minulle ID numero maksamisen jälkeen! (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Malmi Helsinki
Pojat
22

HNMKY A-pojat Nimenhuuto.com

Esko kirjoitti: Moi, Tämän päivän SM-peli on katsottavissa. 1.jakso: https://youtu.be/ZvdTuFqhVGA 2.jakso: https://youtu.be/pCn8ziKvyfk 3.jakso: https://youtu.be/Jyy_E1CldGY 4.jakso: https://youtu.be/dEM3Va4UFGY t. Kimmo (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Koripallo
Helsinki, Malmi
Pojat
25

Masu06 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tuo Nba pelaajan harjoitus viikko on siis kesäkaudella, pelikauden ulkopuolella. Kesto n 45 min. Kyse nopeus ja voimaharjoittelusta Yrjövuoren opastuksella. Kalenteri kuva on taas Pelikauden pelit. Lilat vierasmatseja ja keltaiset koti matseja. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Koripallo
Malmi
Pojat
8

MaSu 2002-2003 Nimenhuuto.com

Malmin Super-Koris ry eli MaSu BASKET on vuonna 1994 perustettu koripallon kasvattajaseura, joka on keskittynyt poikajuniorikoripalloiluun. Toiminta-alueena on Koillis-Helsinki. Tarjoamme jäsenillemme koripalloharrastuksen kerhotoiminnasta aina kilpakoripallosarjoihin saakka. Toimimme myös yhteistyössä paikallisten koulujen kanssa järjestämällä koripallokerhoja ala-aste ikäisille pojille alueemme kouluilla.

Kimmo kirjoitti: Täällä nimenhuudossa olevat loput harjoitukset peruttu, noita vuoroja ei ole. Ilmoitellaan kun jatko selvillä. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Koripallo
Malmi
Ei asetettu
8

MKun Nimenhuuto.com

Tosimiesten kuntokoris.

Joukkue etsii pelaajia: Harrastekorista kaiken ikäisille miehille. Osa on pelannut nuoruudessaan, toi...

Pauli kirjoitti: Ei aivan varmaa, koska palaamme tänään aika myöhään mökiltä. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Malmin Palloiluhalli
Miehet
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Körjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kör on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.