Kaikki Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on kaikki. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, joukkuevoimistelu, sulkapallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan kaikkijoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

SuoDoku Nimenhuuto.com

Äärimmäisen rockhenkinen (tai vaikka jazzhenkinen, jos siltä tuntuu) porukka, jolle kelpaa lähes kaikki joukkuelajit, ryhmäkorkeushyppyä lukuunottamatta. Bändiin on vapaa pääsy kaikilla ja muillakin. Tosikot voi osallistua vaikka olympialaisiin. Kerätään porukka kasaan ja sitten säätämään. Ilmoita laji, aika ja paikka, tai ainakin kaksi viimeistä. Laita myös määrä, joka pitää saada kasaan, jotta tapahtuma voi toteutua.

Pekka kirjoitti: saisinko ilmottautumislinkin suodoku lätkä nimenhuutoo ku voisin satunnaisest käydä pelailemas (16 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Kaikki käy ja Salibandy
Espoo
Sekajoukkue
96

Järvenperän koulu 7D 2015-16 Nimenhuuto.com

Järvenperän koulun LUMA-luokan oppilaiden vanhempien sivusto.

Kaie kirjoitti: Moi 7D väki, ymmärrän, että lapset on lapsia, mutta joku järjen käyttö olisi ihan suotavaa. Tänään on suihkutettu luokkakavereitten päälle oma hajuvettä, mitä on sitten myös osunut silmiin ja suuhun. Voitasiko kotona puhua tuollaisista asioista lasteni kanssa, että ei tarvisi jännityksellä odotta... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Kaikki
Espoo
Sekajoukkue
41