Kaikki Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on kaikki. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, joukkuevoimistelu ja pesäpallo.

Katso lista koko maan kaikkijoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kaikki - Espoo

Kaikki - Espoo

SuoDoku Nimenhuuto.com

Äärimmäisen rockhenkinen (tai vaikka jazzhenkinen, jos siltä tuntuu) porukka, jolle kelpaa lähes kaikki joukkuelajit, ryhmäkorkeushyppyä lukuunottamatta. Bändiin on vapaa pääsy kaikilla ja muillakin. Tosikot voi osallistua vaikka olympialaisiin. Kerätään porukka kasaan ja sitten säätämään. Ilmoita laji, aika ja paikka, tai ainakin kaksi viimeistä. Laita myös määrä, joka pitää saada kasaan, jotta tapahtuma voi toteutua.

Timo kirjoitti: Kiitos Jari, Katja liittynee tänne kunhan tulee kotiin.... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kaikki käy ja Salibandy
Espoo
Sekajoukkue
84

Järvenperän koulu 7D 2015-16 Nimenhuuto.com

Järvenperän koulun LUMA-luokan oppilaiden vanhempien sivusto.

Kaie kirjoitti: Moi 7D väki, ymmärrän, että lapset on lapsia, mutta joku järjen käyttö olisi ihan suotavaa. Tänään on suihkutettu luokkakavereitten päälle oma hajuvettä, mitä on sitten myös osunut silmiin ja suuhun. Voitasiko kotona puhua tuollaisista asioista lasteni kanssa, että ei tarvisi jännityksellä odotta... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Kaikki
Espoo
Sekajoukkue
42