Kilpatanssi­joukkueita

Kilpatanssi on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kilpatanssi. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kilpatanssi­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kilpatanssi­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kilpatanssijoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 1 ja niissä on yhteensä yli 20 pelaajaa.

Kilpatanssi: joukkueet kartalla
Kartta - kilpatanssi

Jo 1 kilpatanssijoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Lunddance Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Moi, Ikäväkseemme joudumme ilmoittamaan tämänkin tiistain Messukylän vuoron peruuntumisesta. Vuokranantaja oli ehtinyt sopimaan tälle tiistaille varauksen ennen meitä jo aiemmin ja oli unohtanut siitä meille ilmoittaa. Pahoittelut meidän ja heidän puolesta... Mutta eipä tuonne ollutkaan menossa k... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kilpatanssi
Tampere
Ei asetettu
27