Koiraurheilu Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on koiraurheilu. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, sähly, koripallo, lentopallo, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan koiraurheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koiraurheilu - Turku

Koiraurheilu - Turku

TuHo Nimenhuuto.com

Turun alueen hovawartien treenit.

Maarit kirjoitti: Poissa Turun seudulta (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Koiraurheilu
Turku
Ei asetettu
20

TSMK ry hallitus Nimenhuuto.com

Turun Seudun Mäyräkoirat ovat haukkuneet itsensä nimenhuutoon. Näillä sivuilla kaikki kiinnostuneet voivat tutustua tapahtumiimme ilman sen suurempia murinoita ja saada tietoa tulevista ja menneistä tapahtumista alueellamme. Jos haluat mukaan toimintaan, liity rohkeasti jäseneksemme.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Koiraurheilu
Turku
Sekajoukkue
14

sbyturku Nimenhuuto.com

Tällä sivustolla ilmoitetaan Suomen bokseriyhdistyksen Turun alaosaston avoimista tapahtumista.

Tarja kirjoitti: Tottelevaisuusharjoitus, tehdään samanaikaisesti kahdella kentällä. Tarkoitus treenata koirien häiriönkestoa (ja ohjaajien kans) mahd. kokeenomaisissa oloissa mutta rennossa hengessä (käytössä tosin vain yksi A-este). Tarvittaisiin henkilöitä henkilöryhmään, tuomareiksi ym. Eli jos kiinnostaa ja ... (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Koiraurheilu
Turku
Ei asetettu
45

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koiraurheilujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koiraurheilu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.