Koripallo Haaga

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haaga ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Haaga

Koripallo - Haaga

Sykki C-pojat Nimenhuuto.com

Aalto kirjoitti: Hei, huomasin että turnausohjelmassa lukee lähtö Helsingistä klo 18. Onko tapana erikseen sopia autot vai kaikki samaan aikaan samasta paikasta? Tämä nyt mennyt multa ohi, lähden vielä itse perjantaina kahden viikon reissulle. Eli mahtuuko Aalto johonkin kyytiin.. Kari (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Haaga
Pojat
24

Sykki mikrotytöt Nimenhuuto.com

Sykki mikrotytöt 08/09

Tom kirjoitti: Tomppa täällä taas huutelee, viikonloppuna olisi Idalle, Iinalle ja Moonalle tarjolla peliaikaa 07jen kanssa: LA 25.11 klo 12:45 SYKillä ja SU 26.11 klo 15:00 Honkahallilla (Urheilupuistontie 2, 02200 Espoo) Tervetuloa mukaan jos ehditte! (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Koripallo
Haaga, Helsinki
Tytöt
23

sykki-c-tytöt Nimenhuuto.com

Iina kirjoitti: Hei! Emme harmiksemme tänään ehtineet Iinan kanssa treeneihin ja vanhempainiltaan työmatkan takia. Iina tulee mielellään pelaamaan ensi kaudellakin C-tyttöjen matseihin, mikäli tarvetta on. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koripallo
Haaga
Tytöt
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.