Koripallo Haaga

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haaga ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Haaga

Koripallo - Haaga

Sykki-minipojat Nimenhuuto.com

05 ja sitä nuorempien poikien korisjoukkue. Harjoittelemme Haagan peruskoululla kaksi kertaa viikossa ja sen lisäksi osallistumme Koripalloliiton sarjoihin.

Leevi kirjoitti: Kevään alkulohkojen pelit on nyt Nimenhuudossa. Tässä lisätietoa: I divisioonassa on 13 joukkuetta, jotka on jaettu kolmeen alkulohkoon. Kussakin lohkossa pelataan täysi sarja. Alkulohkojen jälkeen kunkin alkulohkon sijoilla yksi ja kaksi olevat joukkueet menevät ylempään jatkolohkoon ja muilla s... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Koripallo
Haaga
Pojat
29

Sykki mikrotytöt Nimenhuuto.com

Kyösti kirjoitti: Iltaa! Muistuttaisin ystävällisesti, että sarjapeliin tarvitaan lisenssin ostaminen netistä: http://www.basket.fi/asiakaspalvelu/lisenssi/lisenssin_ostaminen/ Käyttöliittymä on helppo. Lisenssityyppi on MIKROT vakuutuksella tai ilman riippuen halustaan ja vakuutuksistanne. Koristerveisin, Kyösti (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Haaga, Helsinki
Tytöt
25

sykki-c-tytöt Nimenhuuto.com

Tuulia kirjoitti: Hei! Tuulian kanssa käytiin tänään ortopedilla ja valitettavasti treeni-ja pelikielto jatkuu vuoden jouluun asti :( Fysioterapiaa ja venyttelyä nyt loppu vuosi ja joulun jälkeen aletaan varovasti kokeilla liikkumista. Tuulia on siis pois kaikista peleistä. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Koripallo
Haaga
Tytöt
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.