Koripallo Haaga

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haaga ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Haaga

Koripallo - Haaga

Sykki-minipojat Nimenhuuto.com

05 ja sitä nuorempien poikien korisjoukkue. Harjoittelemme Haagan peruskoululla kaksi kertaa viikossa ja sen lisäksi osallistumme Koripalloliiton sarjoihin.

Iiro kirjoitti: Moi, Huugon lämppäpaita löytyi Iiron päältä. Palautuu treeneissä. T:Mikko (11 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koripallo
Haaga
Pojat
29

Sykki mikrotytöt Nimenhuuto.com

Inna kirjoitti: Mikrotyttöjen kevätjuhla lauantaina 6.5. Tyttöjen kevätjuhlaa vietetään lauantaina 6.5. Rush trampoliinipuistossa. Olen tehnyt sinne kaksi varausta; toinen klo 10.30 alkaen ja toinen 14.00 alkaen. Suunnitelmissa on hyppelyä 1.5 tuntia ja sen jälkeen joukkue tarjoaa jotain ruokaa. Hyppelytkin maks... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Haaga, Helsinki
Tytöt
25

sykki-c-tytöt Nimenhuuto.com

Tuulia kirjoitti: Hei! Tuulia on todennäköisesti poissa kuvioista koko kevään. Syksyllä treeneissä pahasti revähtänyt reisi ei ota parantuakseen. Tiistaina käytiin taas kerran lääkärissä ja liikuntakielto jatkuu sillä reisi on ottanut osumaa tässä paranemisvaiheen aikana :( Lisää fysioterapiaa tiedossa ja valitett... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Koripallo
Haaga
Tytöt
18

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.