Koripallo Haaga

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Haaga ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Haaga

Koripallo - Haaga

Sykki-minipojat Nimenhuuto.com

05 ja sitä nuorempien poikien korisjoukkue. Harjoittelemme Haagan peruskoululla kaksi kertaa viikossa ja sen lisäksi osallistumme Koripalloliiton sarjoihin.

Iiro kirjoitti: Hei, Löytyisikö pe matsiin Mikkoa tuuraamaan toimitsijaksi esim. joku juniori? Oliko joku vakiokorvaus näissä tuurauksissa? T. Riikka (13 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo
Haaga
Pojat
27

sykki-c-tytöt Nimenhuuto.com

Tuulia kirjoitti: Hei! Tuulia on todennäköisesti poissa kuvioista koko kevään. Syksyllä treeneissä pahasti revähtänyt reisi ei ota parantuakseen. Tiistaina käytiin taas kerran lääkärissä ja liikuntakielto jatkuu sillä reisi on ottanut osumaa tässä paranemisvaiheen aikana :( Lisää fysioterapiaa tiedossa ja valitett... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Koripallo
Haaga
Tytöt
19

Sykki mikrotytöt Nimenhuuto.com

Inna kirjoitti: Moi, Ohessa on kevään kotipelien vastuuperheet. Jokainen vastuussa oleva tuo siis buffaan myytäväksi jotain, ja sitten perheet keskenään sopii muun vastuujaon (kello, ptk, buffa ja buffa). Huomioitavaa ainakin Pikku-Huopalahden buffassa on, että sinne pitää ottaa mukaan sekä kahvin- että vedenkei... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Haaga, Helsinki
Tytöt
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.