Koripallo Kouvola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kouvola ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, pesäpallo, salibandy, jääkiekko, koripallo, koiraurheilu, enduro, cross country ja taitoluistelu.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Kouvola

Koripallo - Kouvola

Kouvot-P06 Nimenhuuto.com

Kouvot P06

OP kirjoitti: 26.1.2017 harjoitukset poikkeuksellisesti Haanojan haalilla klo. 17-18.30 t. OP (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Kouvola
Pojat
22

Kouvot Minitytöt Nimenhuuto.com

Tuula kirjoitti: Kuvat ja materiaalit otsakkeen alle olen laittanut vanhempien palaverimuistion sekä Ricoh-turnaukseen liittyvää tietoa. -tuula- (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Kouvola
Tytöt
28

Kouvot Mikrotytöt Nimenhuuto.com

Elisa kirjoitti: Moikka, Olisko joku lähdössä jo perjantaina Vantaalle päin? Löytyisikö Elisalle kyytiä? (8 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Kouvola
Tytöt
32

Kouvot C-tytöt Nimenhuuto.com

Aleksandra kirjoitti: Hei, nyt on lisätty kioskitaulukko. Käykää katsomassa, menikö kaikki oikein ja laittakaa viestiä, jos pitää vielä jotain muuttaa. Pinjan osalta tarvitsen nimen, kuka tulee kioskiin. Susannalle tiedoksi, että Timo eilisessä palaverissa lupasi järjestää asian. Ilmoittakaa vaan minulle, kuka tulee. ... (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Koripallo
Kouvola
Tytöt
26

Kouvot Supermikrot Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Hei! Jokelan koulun sali on koulun omassa käytössä 28.4.2016 koulun vappujuhlien takia. Supermikrojen korikset on siis tältä kerralta peruttu. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Koripallo
Kouvola
Sekajoukkue
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.