Koripallo Kouvola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kouvola ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, pesäpallo, salibandy, jääkiekko, koripallo, koiraurheilu, enduro, cross country ja pelastuskoiratoiminta.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Kouvola

Koripallo - Kouvola

Kouvot-P06 Nimenhuuto.com

Kouvot P06

OP kirjoitti: Terve! Tässä tietoa kesän (9.5 – 22.6) harjoituksista: - 06 ja 07 syntyneet pojat harjoittelevat samassa ryhmässä - Toukokuussa harjoituksia pidetään 3 kertaa viikossa ja kesäkuussa 2 kertaa viikossa - Juhannuksesta eteenpäin ei ole harjoituksia. Uusi kausi starttaa elokuussa - Kesän osalta ei tu... (21 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Koripallo
Kouvola
Pojat
26

Kouvot Minitytöt Nimenhuuto.com

Tuula kirjoitti: Hei! Minityttöjen vanhempainpalaveri pidettiin perjantaina Ensi kaudella jojona toimii Sanna Pulkkinen, rahastonhoitajana Minna Kuitunen ja kahviovastaavana Mari Häyrynen. Kesän harjoitukset alkavat tiistaina 6.6, jolloin harjoitellaan 3 vko:a ja sen jälkeen siirrytään tauolle (Heinäkuun loppuun)... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Kouvola
Tytöt
39

Kouvot Tytöt 04-05 Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Kouvola
Tytöt
18

Kouvot Mikrotytöt Nimenhuuto.com

Ööke kirjoitti: HIIHTOLOMAVIIKKO OPEN GYM MANSIKKA AHOLLA! Open Gym toimii joka arkipäivä hiihtolomaviikolla! Ala-ikäiset eivät kuitenkaan saa olla salissa ilman valvojaa. Halukkaat valvojat voivat ilmoittautua jyri.haikonen@kouvot.fi. http://www.kouvot.fi/open-gym-vuoroja-mansikka-aholla/ (tälle sivulle päivitt... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo
Kouvola
Tytöt
25

Kouvot C-tytöt Nimenhuuto.com

Aleksandra kirjoitti: Hei, nyt on lisätty kioskitaulukko. Käykää katsomassa, menikö kaikki oikein ja laittakaa viestiä, jos pitää vielä jotain muuttaa. Pinjan osalta tarvitsen nimen, kuka tulee kioskiin. Susannalle tiedoksi, että Timo eilisessä palaverissa lupasi järjestää asian. Ilmoittakaa vaan minulle, kuka tulee. ... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Koripallo
Kouvola
Tytöt
34

Kouvot Supermikrot Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Hei! Jokelan koulun sali on koulun omassa käytössä 28.4.2016 koulun vappujuhlien takia. Supermikrojen korikset on siis tältä kerralta peruttu. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Kouvola
Sekajoukkue
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.