Koripallo Kouvola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kouvola ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, pesäpallo, salibandy, jääkiekko, koripallo, enduro, cross country, pelastuskoiratoiminta ja pyöräily.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Kouvola

Koripallo - Kouvola

Kouvot-P06 Nimenhuuto.com

Kouvot P06

OP kirjoitti: Huomiset treenit 15.6 peruttu!!!!!! Kesän viimeiset harjoitukset 21.6! t. OP (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Kouvola
Pojat
26

Kouvot Minitytöt Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Moi ! Espoossa on Tallink-turnaus 25-27.8.2017 jonne Minitytöt on ilmoitettu ( ilmoittautuminen oli 19.4 , joten ennakoitiin ). Tässä hiukan hintatietoa: Joukkuemaksu 150 € ( maksettu ) A-kisapassi eli koulumajoitus 105 €, sisältää ottelut, kuljetuksen, aamupalat la-su, iltapalat pe-la, 3 ateriaa... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Kouvola
Tytöt
30

Kouvot Mikrotytöt Nimenhuuto.com

Katriina kirjoitti: Puhjonrannan kesäleiri 1.-4.8.2017 Leiri on suunnattu ensisijaisesti 7-14 -vuotiaille Kouvojen jäsenille, mutta myös muut leiristä kiinnostuneet ovat tervetulleita. Leirillä harjoitellaan ja pelataan tietysti korista, mutta ohjelmaan sisältyy myös paljon muuta; erilaiset leikit ja pelit, kisailut... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Kouvola
Tytöt
30

Kouvot Tytöt 04-05 Nimenhuuto.com

Aleksandra kirjoitti: Hei! Ovathan kaikki huomanneet, että huomiset treenit alkavat jo klo 10 Manskarilla. Ensi viikolla ti treenit ovat Lyskalla ja to treenit Kuusankoskella. (29 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Koripallo
Kouvola
Tytöt
18

Kouvot C-tytöt Nimenhuuto.com

Aleksandra kirjoitti: Hei, nyt on lisätty kioskitaulukko. Käykää katsomassa, menikö kaikki oikein ja laittakaa viestiä, jos pitää vielä jotain muuttaa. Pinjan osalta tarvitsen nimen, kuka tulee kioskiin. Susannalle tiedoksi, että Timo eilisessä palaverissa lupasi järjestää asian. Ilmoittakaa vaan minulle, kuka tulee. ... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Koripallo
Kouvola
Tytöt
34

Kouvot Supermikrot Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Hei! Jokelan koulun sali on koulun omassa käytössä 28.4.2016 koulun vappujuhlien takia. Supermikrojen korikset on siis tältä kerralta peruttu. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Kouvola
Sekajoukkue
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.