Koripallo Kouvola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kouvola ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, pesäpallo, salibandy, jääkiekko, koripallo, enduro, cross country, pelastuskoiratoiminta ja pyöräily.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Kouvola

Koripallo - Kouvola

Kouvot-P06 Nimenhuuto.com

Kouvot P06

OP kirjoitti: Huomiset treenit 15.6 peruttu!!!!!! Kesän viimeiset harjoitukset 21.6! t. OP (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kouvola
Pojat
26

Kouvot Minitytöt Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Tässäpä vielä hyvät ohjeet lisenssin ostoon : Hei, Koripallokausi 2017 – 2018 käynnistyy virallisesti 1.7.2017. Viime kauden aikana koripalloperheemme oli suurempi kuin koskaan aiemmin, yli 19.000 lisenssinhaltijan suuruinen. Lämmin kiitos siitä! Uuden kauden lisenssin osto käy helposti verkossa.... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Koripallo
Kouvola
Tytöt
29

Kouvot Tytöt 04-05 Nimenhuuto.com

Aleksandra kirjoitti: Hei! Ovathan kaikki huomanneet, että huomiset treenit alkavat jo klo 10 Manskarilla. Ensi viikolla ti treenit ovat Lyskalla ja to treenit Kuusankoskella. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Kouvola
Tytöt
17

Kouvot C-tytöt Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Moi kaikille ja hyvää kesän jatkoa! Ensi viikolla aletaan taas harjoittelemaan porukalla, joten muistattehan laittaa Nimenhuutoon IN/OUT hyvissä ajoin. (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Kouvola
Tytöt
32

Kouvot Mikrotytöt Nimenhuuto.com

Katriina kirjoitti: Tervehdys! Koripallon EM-kisojen (EuroBasket 2017) ajaksi 31.8.-6.9. avaamme Helsingin keskustan Kansalaistorille kaikille avoimen tapahtumakeskuksen, missä mm. julkkikset esiintyvät ja illat huipentuvat isolta screeniltä näytettäviin Suomen peleihin. Haku vapaaehtoiseksi Kansalaistorille on avoi... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Koripallo
Kouvola
Tytöt
30

Kouvot Supermikrot Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Hei! Jokelan koulun sali on koulun omassa käytössä 28.4.2016 koulun vappujuhlien takia. Supermikrojen korikset on siis tältä kerralta peruttu. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Kouvola
Sekajoukkue
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.