Koripallo Kouvola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kouvola ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, pesäpallo, salibandy, jääkiekko, koripallo, koiraurheilu, enduro, cross country ja pelastuskoiratoiminta.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Kouvola

Koripallo - Kouvola

Kouvot-P06 Nimenhuuto.com

Kouvot P06

OP kirjoitti: Moi viimeinen rypistys tosiaan alkamassa otteluiden osalta :) Käykää hyvissä ajoin laittamassa in/out myös tuohon Final four turnaukseen mikä pelataan joko 22.4 tai 23.4 riippuen sijoituksesta: (ottelupaikka myös sijoituksen mukaan) http://www.basket.fi/sarjat/sarjan_etusivu/?season_id=93467&leag... (Noin 14 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Koripallo
Kouvola
Pojat
23

Kouvot Minitytöt Nimenhuuto.com

Tuula kirjoitti: Hei! Nyt myös I-divarin pelit on pelattu. Kiitos kaikille tämän päivän talkoolaisille. II-divarilla tulee vielä olemaan final four, jotka todennäköisesti pelataan Karhulassa, koska PeKa on sarjan 1. Omat tytöt hienosti kakkosena...hienoa! Ööke tiedottaa tästä asiasta, koska ensi viikon jälkeen ol... (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Kouvola
Tytöt
29

Kouvot Mikrotytöt Nimenhuuto.com

Ööke kirjoitti: HIIHTOLOMAVIIKKO OPEN GYM MANSIKKA AHOLLA! Open Gym toimii joka arkipäivä hiihtolomaviikolla! Ala-ikäiset eivät kuitenkaan saa olla salissa ilman valvojaa. Halukkaat valvojat voivat ilmoittautua jyri.haikonen@kouvot.fi. http://www.kouvot.fi/open-gym-vuoroja-mansikka-aholla/ (tälle sivulle päivitt... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Kouvola
Tytöt
33

Kouvot C-tytöt Nimenhuuto.com

Aleksandra kirjoitti: Hei, nyt on lisätty kioskitaulukko. Käykää katsomassa, menikö kaikki oikein ja laittakaa viestiä, jos pitää vielä jotain muuttaa. Pinjan osalta tarvitsen nimen, kuka tulee kioskiin. Susannalle tiedoksi, että Timo eilisessä palaverissa lupasi järjestää asian. Ilmoittakaa vaan minulle, kuka tulee. ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Koripallo
Kouvola
Tytöt
26

Kouvot Supermikrot Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Hei! Jokelan koulun sali on koulun omassa käytössä 28.4.2016 koulun vappujuhlien takia. Supermikrojen korikset on siis tältä kerralta peruttu. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Koripallo
Kouvola
Sekajoukkue
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.