Koripallo Kouvola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Kouvola ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: lentopallo, pesäpallo, salibandy, jääkiekko, koripallo, enduro, cross country, pelastuskoiratoiminta ja koiraurheilu.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Kouvola

Koripallo - Kouvola

Kouvot-P06 Nimenhuuto.com

Kouvot P06

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi Kouvot siirtyy MyClub palvelun käyttöön. Jokaiselle tulee sähköpostia. Nähdään sillä puolella. Vaikutti aika samanlaiselta kuin tämä nimenhuuto + kaikki muu. En päivitä enää tänne vuoroja ja tiedottolen Myclubin puolella. t. OP (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Koripallo
Kouvola
Pojat
35

Kouvot Minitytöt Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Kaikille lähtenyt aktivointi ohjeet MyClubiin sähköpostitse . Käykäähän tutustumassa ja jos kysymyksiä ilmenee niin vastailen parhaani mukaan . Kouvot siirtyvät siis MyClubiin ja tiedotteet ja treenit yms löytyvät jatkossa nimenhuudon sijaan sieltä . Otetaanko tavoitteeksi , että ensi viikon aika... (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Koripallo
Kouvola
Tytöt
27

Kouvot Tytöt 04-05 Nimenhuuto.com

Aleksandra kirjoitti: Moi! Nyt näyttää siltä, että kaikki ovat aktivoituneet Myclubiin. En enää laita Nimenhuutoon uusia tapahtumia enkä enää muokkaa vanhojakaan. Jatkossa kaikki ilmoittautumiset ja kommentit Myclubin kautta. t.Aleksandra (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Koripallo
Kouvola
Tytöt
18

Kouvot Mikrotytöt Nimenhuuto.com

Katriina kirjoitti: HUOM HUOM !!! Tyttöjen treeniajat ja paikat vaihtuivat juuri!! Maanantaivuoroa EI OLE. Ensi viikosta lähtien tiistaisin 19.00-20.30 Utinkatu 85 ja keskiviikkoisin Urheilupuisto 17.00-18.30 !! Nämä voimassa koko kauden ajan (ainakin tämänhetkisen tiedon mukaan !!) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Koripallo
Kouvola
Tytöt
32

Kouvot C-tytöt Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Oli viimeksi vanhempain palaverissa puhetta että myytäisiin kannatuskortteja tyttöjen peleihin. Mainosbuumi lupasi painattaa kortit veloituksetta. Palataan tähän kun seuraavaksi kokoonnutaan. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Kouvola
Tytöt
29

Kouvot Supermikrot Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Hei! Jokelan koulun sali on koulun omassa käytössä 28.4.2016 koulun vappujuhlien takia. Supermikrojen korikset on siis tältä kerralta peruttu. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Kouvola
Sekajoukkue
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.