Koripallo Lahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lahti ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, kaukalopallo, sulkapallo, tennis, koripallo ja futsal.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Lahti

Koripallo - Lahti

Ampparin Koriskunkut Nimenhuuto.com

Ampparin Koriskunkut ovat perinteikäs peliporukka loistavan lajin parissa. Sukkaa heilutetaan pari kertaa viikossa: -> la klo 10-11 -> su klo 12-13 -> ulko-ovet auki vartti ennen reenien alkua ja 5 minsaa alun jälkeen. Kausimaksu koko kaudelle 2018-2019 (syyskuu-toukokuu) on 60€/hlö ja kertamaksu "satunnaisille" vierailijoille on 5€. Kyseiset velvoitteet voi maksaa myös SporttiPassilla verkossa tai puhelimella paikanpäällä (ePassitunnukset: koko kausi 35611, kertamaksu 35646). Pelaamme paikkapuolustusta = miesvartiointi vain erityistilanteissa ja virheen tekijä "tunnustaa" virheen - jos kerkee :-) Taidolla, kokemuksella, iällä eikä sukupuolella ole väliä - tule juuri sellaisena kuin olet pitämään hauskaa ehkäpä maailman parhaan lajin & itseäsi paremman seuran parissa.

Jarno kirjoitti: Kesäkuuta Ampparin Koriskunkuille! Sain juuri varmistuksen kauden 2018-2019 salivuoroista ja meillä säilyy tutut vuorot: - lauantaisin klo 10-11 - sunnuntaisin klo 12-13. Vuorot alkaa la 1.9.2018 ja viimeinen on su 26.5.2019. Merkkasin kaikki vuorot jo tänne Nimenhuutoon, joten ei muuta kuin ilmo... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Koripallo
Lahti City
Sekajoukkue
42

SBG Minit 05-06 Nimenhuuto.com

Henriikka kirjoitti: Hei! Toteutuiko aloittaviĺle suunniteltu peli? Ja jos toteui, milloinkohan se on? T. Marita Henriikan äiti (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Lahti
Tytöt
31

Moving Up Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Tyttöjen peli loppuu Kotkassa noin 20-2030, joten loppuillasta IN! (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Espoonlahti
Miehet
22

Korpivalot Nimenhuuto.com

Korpilahden yhtenäiskoulun koripallojoukkue, joka koostuu eka- ja tokaluokkalaisista tytöistä ja pojista. Erittäin liikunnallinen ja oppivainen koripalloporukka, jolla on treeneissä hyvä meininki.

Ilse kirjoitti: Lauantaina 12.3. on korisrieha Äänekoskella. Sinne mennään omilla kyydeillä ja otetaan autot täyteen porukkaa. Kaikki halukkaat mukaan, myös uudet. Olen ilmoittanut meidät sinne. Aikataulu tarkentuu lähempänä tuota ajankohtaa. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Korpilahti
Sekajoukkue
24

Namika Lahden Sedät Nimenhuuto.com

Jarno kirjoitti: Tänään su 30.8. klo 15 pompottelemaan Kisapuistoon t. Jarno K (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Koris
Lahti
Ei asetettu
15

KuntoLako Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: LASKU kuntolakon pelaajille final four-turnauksesta. Saaja: lahden koripalloilijat Tilinro: FI07 1519 3000 1189 64 Summa: 9,20€ (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Koripallo
Lahti
Miehet
14