Koripallo Lohja

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lohja ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, futsal, koripallo, sähly, tennis, amerikkalainen jalkapallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

LouBasket Super Girls 04 ja 05 Nimenhuuto.com

Super Girls koostuu 04-07 syntyneistä tytöistä. Tavoitteena on koripallon perustaitojen oppimisen ohella liikunnalliset yleistaidot sekä tietysti hauskanpito ja joukkuehenki. Käytännön tasolla tavoite on siis kokea kauden edetessä ensikorien huumaa sekä vapauttavien syöttöjen ja yhteen hiileen puhaltamisen iloa. Joukkue on jo pelannut ensimmäiset pelinsä viime kaudella. Tytöt pelaavat Eteläisen alueen 2 divisioonaa ja kaikki koripallosta kiinnostuneet supertytön alut otetaan innolla mukaan harjoituksiin.

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
28

Karjalohjanbiisonit Nimenhuuto.com

Hyviä koppareita saatanan kumi

Joukkue etsii pelaajia: Tule kanssamme heittämään palleja koriin ;)

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Karjalohja
Miehet
3

lou Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Lohja
Miehet
37

LoU Basket P05-06 Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Lohja
Pojat
32

LoUBasket AB-tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue on kovaa puolustava, taistelutahtoinen tyttölauma, jonka identiteetti ja joukkuehenki on mukaansatempaiseva. Usein on otteluissa vanhemmat menettäneet äänensä ja saaneet itsensä rytmihäiriön lähituntumaan. Tahto, taito ja tiimi, nämä osa-alueet ovat kaikki harjoiteltavia ominaisuuksia.

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
26

LoU Basket Salamatytöt Nimenhuuto.com

Tyttöjen (s. 2008-2010) korisjengi Lohjalta. Kova yritys ja iloinen mieli ovat vahvuutemme. Oikeastaan muuta tässä jengissä ei vaadita.

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
32

Gunnarlan Pulla Seura Nimenhuuto.com

Verenmaku suussa tositarkoituksella. Kauden päätavoite: saunailta.

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Säbä, Koris, Futsal ja Uppopallo
Lohja
Miehet
34

LoUPalikat Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Moi! Mukana ollaan, mutta ei vielä tänään. Katsotaan, miten ensi viikolla.. T: Marko (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Koripalloilu
Lohja
Ei asetettu
30