Koripallo Lohja

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lohja ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, lentopallo, koripallo, sähly, tennis, futsal, amerikkalainen jalkapallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Lohja

Koripallo - Lohja

LouBasket Super Girls 04 ja 05 Nimenhuuto.com

Super Girls koostuu 04-07 syntyneistä tytöistä. Tavoitteena on koripallon perustaitojen oppimisen ohella liikunnalliset yleistaidot sekä tietysti hauskanpito ja joukkuehenki. Käytännön tasolla tavoite on siis kokea kauden edetessä ensikorien huumaa sekä vapauttavien syöttöjen ja yhteen hiileen puhaltamisen iloa. Joukkue on jo pelannut ensimmäiset pelinsä viime kaudella. Tytöt pelaavat Eteläisen alueen 2 divisioonaa ja kaikki koripallosta kiinnostuneet supertytön alut otetaan innolla mukaan harjoituksiin.

Harri kirjoitti: Moikka Delfin turnaus lähenee ja turnausohjelma on julkaistu. Otteluohjelma löytyy tämän sivun lopusta. Jos alkulohkossa sijoitus on kolmas tai neljäs niin todennäköisesti sunnuntai-iltapäivälle tulee vielä yksi peli vaikka se ei alla olevassa listassa olekaan. Kuten vanhempainpalaverissa kerroin... (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
45

LoU Basket P05-06 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Huom!! Ke 21.6 harjoitukset siirretty maanantaiksi 19.6 klo.17:00-18:15 Harjun kentälle. -Mikko (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Pojat
31

LoU Basket Pojat 02-04 Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Muistattehan kaikki palauttaa täytetyn kyselylomakkeen mahdollisimman pian! T. Anne (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Pojat
27

LoU Basket T02-03 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Hei kaikki, olette kaikki kutsuttu AB-tyttöjen yhteiseen uuteen Nimenhuuto-ryhmään. Kaikki harkat ja tapahtumat ilmoitetaan jatkossa selvyyden vuoksi sitä kautta, eli seuratkaa tapahtumat sieltä. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
20

lou Nimenhuuto.com

Tuomo kirjoitti: Moi, Muki ja Pantterien pelien ajankohtaa päivitetty. Muki alustavasti 17.2 ja Pantterit 18.3. Katsoisitteko kauden loput matsit nimenhuudosta esim kk kalenterin avulla ja ilmoittautuisitteko niihin. Saunaillan ja/tai kaudenpäätösreissun järjestelyihin palataan maaliskuussa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Lohja
Miehet
28

LoU BT CP Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Mites tuo 17.1 oleva vieraspeli. Joonalla on ainakin silloin koulua. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Lohja
Pojat
14

LoUBasket AB-tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue on kovaa puolustava, taistelutahtoinen tyttölauma, jonka identiteetti ja joukkuehenki on mukaansatempaiseva. Usein on otteluissa vanhemmat menettäneet äänensä ja saaneet itsensä rytmihäiriön lähituntumaan. Tahto, taito ja tiimi, nämä osa-alueet ovat kaikki harjoiteltavia ominaisuuksia.

Toni kirjoitti: Voimistelijat veivät perjantain vuoron... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
35

LoU Basket Salamatytöt Nimenhuuto.com

Aloitteleva tyttöjen (s. 2007-2010) korisjengi Lohjalta. Kova yritys ja iloinen mieli ovat vahvuutemme. Oikeastaan muuta tässä jengissä ei vaadita.

Emili kirjoitti: Hei! Emililla on kova yskä. En riskki. Toivoon että sunnuntaina pääse. Hyvä viikkonloppu! Terveisin, Dana (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
34

Gunnarlan Pulla Seura Nimenhuuto.com

Verenmaku suussa tositarkoituksella. Kauden päätavoite: saunailta.

Urho kirjoitti: Eikö tänään ole viimeinen pelipäivä? Toiveissa paljon pelaajia tähän kauden huipennukseen. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Säbä, Koris, Futsal ja Uppopallo
Lohja
Miehet
35

LoUPalikat Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei! Harjun koulun salin lattia menee remonttiin, joten su 4.6 on meidän viimeinen vuoro. Elokuussa palaamme asiaan! t juha (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripalloilu
Lohja
Ei asetettu
27

LoU 99-01 Nimenhuuto.com

Aleksi kirjoitti: Pelaajat: samuli, viki, tiitus, viljami, rudi, erik m, aleksi m, kimi, aku n, lauri, joona L ja mirko (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Koripallo
Lohja
Ei asetettu
21

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.