Koripallo Lohja

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lohja ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, tennis, futsal, amerikkalainen jalkapallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Lohja

Koripallo - Lohja

LouBasket Super Girls 04 ja 05 Nimenhuuto.com

Super Girls koostuu 04-07 syntyneistä tytöistä. Tavoitteena on koripallon perustaitojen oppimisen ohella liikunnalliset yleistaidot sekä tietysti hauskanpito ja joukkuehenki. Käytännön tasolla tavoite on siis kokea kauden edetessä ensikorien huumaa sekä vapauttavien syöttöjen ja yhteen hiileen puhaltamisen iloa. Joukkue on jo pelannut ensimmäiset pelinsä viime kaudella. Tytöt pelaavat Eteläisen alueen 2 divisioonaa ja kaikki koripallosta kiinnostuneet supertytön alut otetaan innolla mukaan harjoituksiin.

Heidi kirjoitti: Heippa! Olen saanut lämppäpaitojen sovituskappaleet ja tuon ne sovitettavaksi lauantain peliin. Yritän saada tilauksen lähtemään alkuviikosta, toimitusaika tällä hetkellä noin 2 viikkoa. T .Heidi (28 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
43

LoU Basket P07-08 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Andrei pelaa tämän kauden jalkapalloa. Kiitos kaikille vielä viime vuodesta, hauskaa oli! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Koripallo
Lohja
Pojat
21

LoU Basket P05-06 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Moikka, P06 2.div ottelut on asetettu ja olen lisännyt ne nimenhuutoon. Yksi peli vielä puuttuu LoU - MuKi, koska sarjavastaava oli sen unohtanut, se tulee hetitänne, kun saadaan se sovittua. -Mikko (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Koripallo
Lohja
Pojat
37

LoU Basket Pojat 02-04 Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Muistattehan kaikki palauttaa täytetyn kyselylomakkeen mahdollisimman pian! T. Anne (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Pojat
25

LoU Basket T02-03 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Hei kaikki, olette kaikki kutsuttu AB-tyttöjen yhteiseen uuteen Nimenhuuto-ryhmään. Kaikki harkat ja tapahtumat ilmoitetaan jatkossa selvyyden vuoksi sitä kautta, eli seuratkaa tapahtumat sieltä. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
20

lou Nimenhuuto.com

Tuomo kirjoitti: Moi, Muki ja Pantterien pelien ajankohtaa päivitetty. Muki alustavasti 17.2 ja Pantterit 18.3. Katsoisitteko kauden loput matsit nimenhuudosta esim kk kalenterin avulla ja ilmoittautuisitteko niihin. Saunaillan ja/tai kaudenpäätösreissun järjestelyihin palataan maaliskuussa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Lohja
Miehet
29

LoU BT CP Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Mites tuo 17.1 oleva vieraspeli. Joonalla on ainakin silloin koulua. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Lohja
Pojat
14

LoUBasket AB-tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue on kovaa puolustava, taistelutahtoinen tyttölauma, jonka identiteetti ja joukkuehenki on mukaansatempaiseva. Usein on otteluissa vanhemmat menettäneet äänensä ja saaneet itsensä rytmihäiriön lähituntumaan. Tahto, taito ja tiimi, nämä osa-alueet ovat kaikki harjoiteltavia ominaisuuksia.

Toni kirjoitti: Voimistelijat veivät perjantain vuoron... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
31

LoU Basket Salamatytöt Nimenhuuto.com

Mikrotyttöjen (s. 2008-2010) korisjengi Lohjalta. Kova yritys ja iloinen mieli ovat vahvuutemme. Oikeastaan muuta tässä jengissä ei vaadita.

Emili kirjoitti: Hei! Emililla on kova yskä. En riskki. Toivoon että sunnuntaina pääse. Hyvä viikkonloppu! Terveisin, Dana (12 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
21

Gunnarlan Pulla Seura Nimenhuuto.com

Verenmaku suussa tositarkoituksella. Kauden päätavoite: saunailta.

Jukka kirjoitti: Armon pelitoverit! On jälleen koittanut aika kaivaa pelitossut ja mailat varaston nurkista. Seuran huiman ja nousujohteisen kuntokehityksen ansiosta olemme päättäneet siirtyä suuremmille areenoille kaudelle 2017-2018. Hikeä ja patoutuneita tunteita vuodatetaan Metsolan liikuntasalissa keskiviikko... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Säbä, Koris, Futsal ja Uppopallo
Lohja
Miehet
35

Lounaiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Lohja
Naiset
15

LoUPalikat Nimenhuuto.com

Heikki kirjoitti: näillä näkymin tulossa, mutta myöhässä (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripalloilu
Lohja
Ei asetettu
26

LoU 99-01 Nimenhuuto.com

Aleksi kirjoitti: Pelaajat: samuli, viki, tiitus, viljami, rudi, erik m, aleksi m, kimi, aku n, lauri, joona L ja mirko (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Lohja
Pojat
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.