Koripallo Lohja

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lohja ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 13 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, tennis, futsal, amerikkalainen jalkapallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Lohja

Koripallo - Lohja

LouBasket Super Girls 04 ja 05 Nimenhuuto.com

Super Girls koostuu 04-07 syntyneistä tytöistä. Tavoitteena on koripallon perustaitojen oppimisen ohella liikunnalliset yleistaidot sekä tietysti hauskanpito ja joukkuehenki. Käytännön tasolla tavoite on siis kokea kauden edetessä ensikorien huumaa sekä vapauttavien syöttöjen ja yhteen hiileen puhaltamisen iloa. Joukkue on jo pelannut ensimmäiset pelinsä viime kaudella. Tytöt pelaavat Eteläisen alueen 2 divisioonaa ja kaikki koripallosta kiinnostuneet supertytön alut otetaan innolla mukaan harjoituksiin.

Riikka kirjoitti: C-tytöille ja vanhemmille Treeneihin ja peleihin ilmoittautuminen tapahtuu nimenhuudossa. Kommentit kohdasta saat lisättyä nimesi kohdalle puhekuplaan sairaana tai matkoilla jos haluat. Kommentoi/Kirjoita kommenttisi kohdasta voit tarvittaessa kirjoittaa pitempiä viestejä. Luotan tytöt teihin, jo... (26 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
42

LoU Basket P05-06 Nimenhuuto.com

Mikko kirjoitti: Moikka, OP-pikkujätti Turnaus lähestyy ja on maksujen aika. Joukkuemaksu 100e on maksettu joukkueen omista rahoista. Kisapassi joka tulee jokaisen pelaajan maksettavaksi on 60e, passi sisältää: pelioikeuden turnauksessa, koulumajoituksen, diskon ja ruokailut: Lounas x2, päivällinen x1, iltapala x... (19 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Pojat
39

LoU Basket P07-08 Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Muijalan treenit 4.12. peruttu! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Pojat
23

LoU Basket Pojat 02-04 Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Muistattehan kaikki palauttaa täytetyn kyselylomakkeen mahdollisimman pian! T. Anne (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Pojat
22

LoU Basket T02-03 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Hei kaikki, olette kaikki kutsuttu AB-tyttöjen yhteiseen uuteen Nimenhuuto-ryhmään. Kaikki harkat ja tapahtumat ilmoitetaan jatkossa selvyyden vuoksi sitä kautta, eli seuratkaa tapahtumat sieltä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
20

lou Nimenhuuto.com

Tuomo kirjoitti: Moi, Muki ja Pantterien pelien ajankohtaa päivitetty. Muki alustavasti 17.2 ja Pantterit 18.3. Katsoisitteko kauden loput matsit nimenhuudosta esim kk kalenterin avulla ja ilmoittautuisitteko niihin. Saunaillan ja/tai kaudenpäätösreissun järjestelyihin palataan maaliskuussa. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Lohja
Miehet
28

LoU BT CP Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Mites tuo 17.1 oleva vieraspeli. Joonalla on ainakin silloin koulua. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Koripallo
Lohja
Pojat
14

LoUBasket AB-tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue on kovaa puolustava, taistelutahtoinen tyttölauma, jonka identiteetti ja joukkuehenki on mukaansatempaiseva. Usein on otteluissa vanhemmat menettäneet äänensä ja saaneet itsensä rytmihäiriön lähituntumaan. Tahto, taito ja tiimi, nämä osa-alueet ovat kaikki harjoiteltavia ominaisuuksia.

Toni kirjoitti: Keskiviikon 18.10 Järtsin harkat peruttu, Frööbelin palikat paikalla (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
34

LoU Basket Salamatytöt Nimenhuuto.com

Mikrotyttöjen (s. 2008-2010) korisjengi Lohjalta. Kova yritys ja iloinen mieli ovat vahvuutemme. Oikeastaan muuta tässä jengissä ei vaadita.

Emili kirjoitti: Hei! Emililla on kova yskä. En riskki. Toivoon että sunnuntaina pääse. Hyvä viikkonloppu! Terveisin, Dana (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
26

Gunnarlan Pulla Seura Nimenhuuto.com

Verenmaku suussa tositarkoituksella. Kauden päätavoite: saunailta.

Jukka kirjoitti: Tänää ei taida olla pelaajia, joten jätetään väliin ja juhlitaan Suomen itsenäisyyttä! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Säbä, Koris, Futsal ja Uppopallo
Lohja
Miehet
34

LoUPalikat Nimenhuuto.com

Kari kirjoitti: HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTAVUOTTA koko porukalle! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Koripalloilu
Lohja
Ei asetettu
26

Lounaiset Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Lohja
Naiset
15

LoU 99-01 Nimenhuuto.com

Aleksi kirjoitti: Nimetyt: Samuli, Rudi, Lauri, Österi, Tiitus, Viki, Kimi, Aku, Aleksi, Joona P, Erik, Mirko. Nimetyt paikalle perjantain ja lauantain treeneihin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Lohja
Pojat
16