Koripallo Lohja

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lohja ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, tennis, futsal, amerikkalainen jalkapallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Lohja

Koripallo - Lohja

LouBasket Super Girls 04 ja 05 Nimenhuuto.com

Super Girls koostuu 04-07 syntyneistä tytöistä. Tavoitteena on koripallon perustaitojen oppimisen ohella liikunnalliset yleistaidot sekä tietysti hauskanpito ja joukkuehenki. Käytännön tasolla tavoite on siis kokea kauden edetessä ensikorien huumaa sekä vapauttavien syöttöjen ja yhteen hiileen puhaltamisen iloa. Joukkue on jo pelannut ensimmäiset pelinsä viime kaudella. Tytöt pelaavat Eteläisen alueen 2 divisioonaa ja kaikki koripallosta kiinnostuneet supertytön alut otetaan innolla mukaan harjoituksiin.

Heidi kirjoitti: Heippa! Löytyisikö meidän joukkueen tytöiltä kiinnostusta lähteä vapaaehtoisiksi PM 16/18 turnaukseen 26.-30.6. pelien kenttätehtäviin ( moppaus jne.) Kisakallioon? Juttelin koripalloliiton kisajärjestäjän kanssa ja mietittiin että otettaisiinko me hoidettavaksi esimerkiksi 1 päivä kaikkien pelie... (21 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
44

LoU Basket P05-06 Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Lisätty tiedostoon myytävänä olevat koriskengät! (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Koripallo
Lohja
Pojat
28

LoU Basket Pojat 02-04 Nimenhuuto.com

Anne kirjoitti: Muistattehan kaikki palauttaa täytetyn kyselylomakkeen mahdollisimman pian! T. Anne (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Pojat
33

LoU Basket T02-03 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Hei kaikki, olette kaikki kutsuttu AB-tyttöjen yhteiseen uuteen Nimenhuuto-ryhmään. Kaikki harkat ja tapahtumat ilmoitetaan jatkossa selvyyden vuoksi sitä kautta, eli seuratkaa tapahtumat sieltä. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
20

lou Nimenhuuto.com

Tuomo kirjoitti: Moi, Muki ja Pantterien pelien ajankohtaa päivitetty. Muki alustavasti 17.2 ja Pantterit 18.3. Katsoisitteko kauden loput matsit nimenhuudosta esim kk kalenterin avulla ja ilmoittautuisitteko niihin. Saunaillan ja/tai kaudenpäätösreissun järjestelyihin palataan maaliskuussa. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Koripallo
Lohja
Miehet
26

LoU BT CP Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Mites tuo 17.1 oleva vieraspeli. Joonalla on ainakin silloin koulua. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Koripallo
Lohja
Pojat
14

LoUBasket AB-tytöt Nimenhuuto.com

Joukkue on kovaa puolustava, taistelutahtoinen tyttölauma, jonka identiteetti ja joukkuehenki on mukaansatempaiseva. Usein on otteluissa vanhemmat menettäneet äänensä ja saaneet itsensä rytmihäiriön lähituntumaan. Tahto, taito ja tiimi, nämä osa-alueet ovat kaikki harjoiteltavia ominaisuuksia.

Toni kirjoitti: Voimistelijat veivät perjantain vuoron... (14 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
36

LoU Basket Salamatytöt Nimenhuuto.com

Aloitteleva tyttöjen (s. 2007-2010) korisjengi Lohjalta. Kova yritys ja iloinen mieli ovat vahvuutemme. Oikeastaan muuta tässä jengissä ei vaadita.

Emili kirjoitti: Hei! Emililla on kova yskä. En riskki. Toivoon että sunnuntaina pääse. Hyvä viikkonloppu! Terveisin, Dana (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Koripallo
Lohja
Tytöt
33

Gunnarlan Pulla Seura Nimenhuuto.com

Verenmaku suussa tositarkoituksella. Kauden päätavoite: saunailta.

Jukka kirjoitti: Muutoksia treeneihin! 23.5. vuoro peruttu ja viimeinen kevään harjoitus on 4.6. Onko toiveita ensi kaudelle harjoitusajan- tai paikan suhteen? Jatketaanko samalla vai koitanko saada esim. Metsolan koululle vuoroa? Saa antaa ehdotuksia. Myös saunailtaan saa antaa ehdotuksia ajan tai paikan suhteen... (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Säbä, Koris, Futsal ja Uppopallo
Lohja
Miehet
35

LoUPalikat Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei! Tennarissa sunnuntaisin vain yksi loosi käytössä, joten jatkamme toistaiseksi Harjun koululla (ke 20-21:30 ja su 20-21:30). t juha (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Koripalloilu
Lohja
Ei asetettu
27

lou98 Nimenhuuto.com

Aleksi kirjoitti: Pelaajat: samuli, viki, tiitus, viljami, rudi, erik m, aleksi m, kimi, aku n, lauri, joona L ja mirko (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Koripallo
Lohja
Ei asetettu
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.