Koripallo Loimaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Loimaa ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 1 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on lentopallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, jääkiekko, koripallo, suunnistus, juoksu ja toiminallinen harjoittelu.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - koripallo - Loimaa

Koripallo - Loimaa

Konkaritytöt06 Nimenhuuto.com

Jenny-Stin kirjoitti: Moikka. Käykääpä -05 syntyneet (nykyiset minit) lokokon sivuilla katsomassa harjoitusajat. Mun käsitykseni mukaan treenit alkaa huomenna 17.30 liikuntahallilla. Johanna (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Koripallo
Loimaa
Tytöt
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Koripallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on koripallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.