Koripallo Rauma

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rauma ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, pesäpallo, sähly, koripallo, purjehdus, pyöräily, veteraanikiekko ja paini.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Rauma Basket minitytöt Nimenhuuto.com

Tervetuloa RaBan minityttöjen Nimenhuuto-sivuille! Tiedot treeneistä, peleistä ja niihin osallistumisesta kootusti täällä. Toiveena on, että jokaiseen tapahtumaan tulisi pelaajalta tieto, pääseekö mukaan vai ei eli onko IN vai OUT. Treenien suunnittelu on nimittäin aika erilaista riippuen siitä, onko paikalla 5 vai 15 pelaajaa. Siksi Nimenhuudosta on valmentajille iso apu. Tervetuloa mukaan!

Salli kirjoitti: Salli tulee torstaina myöhässä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Rauma
Tytöt
16

Rauma Basket Kunto Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Moi! Ja hyvää uutta vuotta kaikille. Ja sitten huonot uutiset, kevätkauden aloitus siirtyy helmikuulle. Jatketaan siis peruskunto-ohjelman mukaan. Minulla se on ollut pitkälti kolmen S:n menetelmää (sohvaa, suklaata ja suoratoistopalvelua). Menetelmä toimii, sillä keskivartalo on huomattavan kehi... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Koripallo
Rauma
Miehet
27

TaKoPo Nimenhuuto.com

Jouko kirjoitti: Huomaa muutettu alkamisaika !!🙋‍♂️ (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Rauma
Miehet
19