Koripallo Rauma

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rauma ja lajina on koripallo, koris ja basketball. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, pesäpallo, salibandy, sähly, koripallo, paini, purjehdus, pyöräily ja veteraanikiekko.

Katso lista koko maan koripallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Rauma Basket minitytöt Nimenhuuto.com

Tervetuloa RaBan minityttöjen Nimenhuuto-sivuille! Tiedot treeneistä, peleistä ja niihin osallistumisesta kootusti täällä. Toiveena on, että jokaiseen tapahtumaan tulisi pelaajalta tieto, pääseekö mukaan vai ei eli onko IN vai OUT. Treenien suunnittelu on nimittäin aika erilaista riippuen siitä, onko paikalla 5 vai 15 pelaajaa. Siksi Nimenhuudosta on valmentajille iso apu. Tervetuloa mukaan!

Salli kirjoitti: Salli tulee torstaina myöhässä. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Koripallo
Rauma
Tytöt
17

TaKoPo Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Mää en voi tulla vaikka mieli tekisi. On pienoista flunssaa päällä. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Rauma
Miehet
19

Rauma Basket Kunto Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Rauman kaupungin 16.3 julkaiseman päätöksen (https://www.rauma.fi/ajankohtaista/rauman-kaupunki-rajoittaa-tilojensa-kayttoa-hillitakseen-koronaviruksen-leviamista/) myötä kaikki harjoitukset on peruttu vähintään 12.4. asti, ellei toisin ilmoiteta. Kaupunki päätti luopua liikuntasaliensa iltakäytö... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koripallo
Rauma
Miehet
21

AREVA Nimenhuuto.com

Päivitetty vuosi sitten

Koripallo
Rauma
Sekajoukkue
6