Kuoro Lohja

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lohja ja lajina on kuoro. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, tennis, futsal, amerikkalainen jalkapallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan kuorojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kuoro - Lohja

Kuoro - Lohja

lkuoro Nimenhuuto.com

Laurentius-kuoro: Upeaa sekakuorolaulantaa

Matti kirjoitti: Moi,nyt näyttää siltä että koko kevät menee muissa merkeissä elikkäs en pääse harjoituksiin koko keväänä t:Matti V (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Kuorolaulu
Lohja
Ei asetettu
33

Lohjan kamarikuoro Nimenhuuto.com

LKK eli Lohjan Kamarikuoro on vahva vaikuttaja Lohjan kulttuurielämässä. Tuotamme omia kunnianhimoisia konserttitapahtumia ja pidämme kuorolaisille viikottaiset harjoitukset huippujohtajan ohjauksessa. Yksinlaulukurssit ja äänenmuodostus kuuluvat kuvioon. Rento ja mukava porukka!

Markus kirjoitti: Mun kurkkuun tuli kivulias kaktus. En oikein ole laulukunnossa tänään. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Kuorolaulu
Lohja
Sekajoukkue
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Kuorojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kuoro on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.