Laulu Lohja

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lohja ja lajina on laulu. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, tennis, futsal, amerikkalainen jalkapallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan laulujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - laulu - Lohja

Laulu - Lohja

lkuoro Nimenhuuto.com

Laurentius-kuoro: Upeaa sekakuorolaulantaa

Minna kirjoitti: Hei! Mun läppäri ilmeisesti sanoi sopimuksen lopullisesti irti. En saa ”En etsi valtaa” tulostettua. Pystyisikö joku tulostamaan sen mulle? Tai oisko kellään ylimääräistä nuottia? ...kyselee Minna (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kuorolaulu
Lohja
Ei asetettu
33

Lohjan kamarikuoro Nimenhuuto.com

LKK eli Lohjan Kamarikuoro on vahva vaikuttaja Lohjan kulttuurielämässä. Tuotamme omia kunnianhimoisia konserttitapahtumia ja pidämme kuorolaisille viikottaiset harjoitukset huippujohtajan ohjauksessa. Yksinlaulukurssit ja äänenmuodostus kuuluvat kuvioon. Rento ja mukava porukka!

Jaana kirjoitti: Tulen todennäköisesti (taas) myöhässä, työkiireiden vuoksi. Palaveria lähemmäs klo 17 asti, sitten vielä 50min ajomatka kotiin... tulen kun ennätän. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Kuorolaulu
Lohja
Sekajoukkue
31

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Laulujoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on laulu on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.