Laulu Turku

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Turku ja lajina on laulu. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, lentopallo, sähly, futsal, pesäpallo, joukkuevoimistelu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan laulujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Turun poliisilaulajat Nimenhuuto.com

Turkulaista poliisilaulantaa jo vuodesta 1933.

Jani kirjoitti: Huomio laulajaveljet ja Satu! Kauan odotetun virkistysristeilyn ajankohta on 31.1.2020. Lähtö: Pe 31.1.2020 klo 8:45 Viking Amorella Paluu: Pe 31.1.2020 klo 19:50 Viking Grace Ohjelma (luonnos): Meriaamiainen 09:00 Harjoitukset, kokoustamiset tms. 09:45-14:00 Laivan vaihto Maarianhaminassa 14.00-... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Kuorolaulu
Turku
Miehet
21

JUCCIS Nimenhuuto.com

Puolalanmäen musiikkilukion loistava kamarikuoro

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kuorolaulu
Turku
Sekajoukkue
28

ccasopraanot Nimenhuuto.com

Kaija-Leen kirjoitti: Töissä kolmeen. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Turku
Ei asetettu
13

Cappella Cathedralis Turku Nimenhuuto.com

Silja kirjoitti: Liittyvätkö nämä toukokuun harjoitukset tosiaan Holvi II:een, jonka konsertti oli jo, vai Holvi III:een? (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Turku
Sekajoukkue
36