Lentopallo Mikkeli

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Mikkeli ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, lentopallo, jääpallo, soutu, beachsoccer, pesäpallo ja suunnistus.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Mikkeli

Lentopallo - Mikkeli

HARMAAT PANTTERIT Nimenhuuto.com

HARMAAT PANTTERIT huolehtii Mikkelin alueen harrasteliigat ry (MAHL) +35 ikäri liikunnasta. Asiasta voi tiedustella lisää laittamalla postia mm. info@mahl.fi tai salibandy@mahl.fi osoitteisiin. Tutustu myös www.mahl.fi sivustoihin.

Joukkue etsii pelaajia: HARMAAT PANTTERIT huolehtii Mikkelin alueen harrasteliigat ry (MAHL) +35 ikäm...

Mika kirjoitti: Hei! MAHL +40 säbä sarja saadaan ensikertaa käyntiin tällä kaudella! 5 joukkueen kaksikertainen sarja pelataan Rantakeitaalla 4 viikonloppuna. Pelipäiviä ovat LA 22.11 klo 11.30-14.50 LA 13.12 klo 11.30-14.50 LA 24.1 klo 11.30-14.50 SU 8.2 klo 15.00-18.20 Mikäli sinulla ei ole vielä joukkuetta, m... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo, Harrastekiekko, Salibandy, Pesäpallo, Koripallo, Lentopallo, Joukkuevoimistelu ja Yleisurheilu
Mikkeli
Miehet
25

Passarit C- ja B-tytöt Nimenhuuto.com

Passarien C-tyttöjen oma ilmoittautumiskanava treeneihin ja turnauksiin.

Vesa kirjoitti: Pertti Kulluvaara kirjoitti seuraavaa: "sen verran on ilmaistu kiinnostusta FT -leirille, että olen päättänyt lähteä sitä toteuttamaan. Ilmoittautuminen suoritetaan tämän linkin https://rekisteri.sportti.fi/tapu/pub/lentis/event.php?id=5229 kautta. Ilmoittautuminen tehtävä 15.8. mennessä." (10 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Lentopallo
Mikkeli
Tytöt
28

Passarit Nimenhuuto.com

Passareiden maakuntasarja-joukkue.

Antti kirjoitti: klo 13.30 asti pystyn olemaan (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Mikkeli
Miehet
22

Passarit Edustus Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Pääsen 7 töistä. Tuun treeneihin 15 (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Lentopallo
Mikkeli
Miehet
13

vauhti Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (13 päivää sitten)

Lentopallo
Mikkeli
Miehet
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.