Lentopallo Parikkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Parikkala ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Parikkala

Lentopallo - Parikkala

PaUM2 Nimenhuuto.com

Parikkalan Urheilijoiden miesten M2 sarjanjoukkue

Jussi kirjoitti: Sovitaan La lopputurnauksen asiat (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Lentopallo
Parikkala
Miehet
13

PaUjP Nimenhuuto.com

Olemme PaUn poikajunioreiden ryhmä. Osallistumme 2015-2016 Lentopalloliiton sarjoihin http://www.parikkalanurheilijat.fi

Jussi kirjoitti: PowerCup 2017 SITOVA ilmoittautumislomake löytyy PaUn nettisivuilta Lentopallo osiosta. Täytä lomake myös jos et lähde ja PALAUTA 20.2.2017 mennessä valmentajalle. Lisätietoa valmentajilta (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Lentopallo
Parikkala
Pojat
12

PaUjT Nimenhuuto.com

Olemme PaUn tyttöjunioreiden ryhmä. Osallistumme 2015-2016 Lentopalloliiton sarjoihin http://www.parikkalanurheilijat.fi

Jussi kirjoitti: Syyskauden viimeiset harjoitukset ke 21.12. klo 17-1830. Parikkalahalli on Skynetin verkkopelitapahtuman käytössä vuoden loppuun. Seuraavat harjoitukset Parikkalahallissa. 2.1.2017. Joulun väliviikolle yritetään järjestää 6vs6 harjoitusleiriä, mutta sen tarkka-ajankohta ja paikka on vielä auki. N... (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Lentopallo
Parikkala
Tytöt
9

PaU-RajuCT Nimenhuuto.com

Parikkalan Urheilijoiden ja Ruokolahden Rajun yhteisjoukkue C-tyttöjen sarjassa. Meillä on hyvä tekemisen meininki ;-)

Jussi kirjoitti: C sarjan syöttösääntö on erilainen viimeisen pooliturnauksen jälkeen eli kaikissa C-peleissä on vapaa syöttö ks. sääntökohta alla "4.3 Aloitus ja vastaanotto E-, D- ja C-ikäisten sarjoissa on käytössä pakollinen alakautta-aloitus ja hihavastaanotto pois lukien alla olevat poikkeukset: - C-ikäiste... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Lentopallo
Parikkala Ruokolahti
Tytöt
13

PaUBP Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: 3-4.9.2016 on Tanhuvaarassa PaU-Raju lentopalloleiri. Tämä ilmoittautumislomake palautettava viimeistään 29.8.2016 joko harjoituksiin tai sähköpostilla pauvalmennus@gmail.com (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Lentopallo
Parikkala
Pojat
12

PaUNMK Nimenhuuto.com

Anna kirjoitti: Moi! Tänä keväänä ei ole enää harkkoja. Kaikki kynnelle kykenevät kauden päättäjäisiin ensi maanantaina SSMYn majalle! (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Lentopallo
Parikkala
Naiset
9

PaUM40 Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Nyt päästään kalakukon kimppuun ;-). Haasteellinen ajankohta allekirjoittaneelle. C joukkueen finaali todennäköisesti 22.4. Mutta järjestetään..... ;-) (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Lentopallo
Parikkala
Miehet
15

Korven Kyntäjät Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: tänään 16.2. vastassa PP-Volley. Mikä miehitys? (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Lentopallo
Parikkala
Sekajoukkue
8

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.