Lentopallo Parikkala

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Parikkala ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Parikkala

Lentopallo - Parikkala

PaUM2 Nimenhuuto.com

Parikkalan Urheilijoiden miesten M2 sarjanjoukkue

Jussi kirjoitti: Sovitaan La lopputurnauksen asiat (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Lentopallo
Parikkala
Miehet
13

PaUjP Nimenhuuto.com

Olemme PaUn poikajunioreiden ryhmä. Osallistumme 2015-2016 Lentopalloliiton sarjoihin http://www.parikkalanurheilijat.fi

Jussi kirjoitti: PowerCup 2017 SITOVA ilmoittautumislomake löytyy PaUn nettisivuilta Lentopallo osiosta. Täytä lomake myös jos et lähde ja PALAUTA 20.2.2017 mennessä valmentajalle. Lisätietoa valmentajilta (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Lentopallo
Parikkala
Pojat
12

PaUjT Nimenhuuto.com

Olemme PaUn tyttöjunioreiden ryhmä. Osallistumme 2015-2016 Lentopalloliiton sarjoihin http://www.parikkalanurheilijat.fi

Jussi kirjoitti: Syyskauden viimeiset harjoitukset ke 21.12. klo 17-1830. Parikkalahalli on Skynetin verkkopelitapahtuman käytössä vuoden loppuun. Seuraavat harjoitukset Parikkalahallissa. 2.1.2017. Joulun väliviikolle yritetään järjestää 6vs6 harjoitusleiriä, mutta sen tarkka-ajankohta ja paikka on vielä auki. N... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Lentopallo
Parikkala
Tytöt
9

PaU-RajuCT Nimenhuuto.com

Parikkalan Urheilijoiden ja Ruokolahden Rajun yhteisjoukkue C-tyttöjen sarjassa. Meillä on hyvä tekemisen meininki ;-)

Jussi kirjoitti: C sarjan syöttösääntö on erilainen viimeisen pooliturnauksen jälkeen eli kaikissa C-peleissä on vapaa syöttö ks. sääntökohta alla "4.3 Aloitus ja vastaanotto E-, D- ja C-ikäisten sarjoissa on käytössä pakollinen alakautta-aloitus ja hihavastaanotto pois lukien alla olevat poikkeukset: - C-ikäiste... (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Lentopallo
Parikkala Ruokolahti
Tytöt
13

PaUBP Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: 3-4.9.2016 on Tanhuvaarassa PaU-Raju lentopalloleiri. Tämä ilmoittautumislomake palautettava viimeistään 29.8.2016 joko harjoituksiin tai sähköpostilla pauvalmennus@gmail.com (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Lentopallo
Parikkala
Pojat
12

PaUNMK Nimenhuuto.com

Anna kirjoitti: Moi! Tänä keväänä ei ole enää harkkoja. Kaikki kynnelle kykenevät kauden päättäjäisiin ensi maanantaina SSMYn majalle! (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Lentopallo
Parikkala
Naiset
9

PaUM40 Nimenhuuto.com

Jussi kirjoitti: Nyt päästään kalakukon kimppuun ;-). Haasteellinen ajankohta allekirjoittaneelle. C joukkueen finaali todennäköisesti 22.4. Mutta järjestetään..... ;-) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Parikkala
Miehet
15