Lentopallo Vaasa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vaasa ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, sähly, rugby, futsal, lentopallo, ultimate ja agility.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Vaasa

Lentopallo - Vaasa

RaiRai-lenttis Nimenhuuto.com

Marjut kirjoitti: Voin avata ovet.. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Vaasa
Sekajoukkue
18

Vaasan Isku Power Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Onko tämä jonkun firman joukkue vai vain harrastajien kuntolentistä, Olen muuttanut Vasaan ja pelannut lentistä pienestä pitäen, olen kiinnostunut. markku.virta@fimnet.fi (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Vaasa
Ei asetettu
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.