Lumilautailu Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on lumilautailu. Niitä löytyy yhteensä 1 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, koripallo, jääkiekko, futsal, sähly, sulkapallo, lentopallo ja curling.

Katso lista koko maan lumilautailujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lumilautailu - Hyvinkää

Lumilautailu - Hyvinkää

sputnik Nimenhuuto.com

Sputnik Snowboarders (www.sputniksnowboarding.com) on v. 1998 perustettu suomalainen lumilautailuseura. Kotimäkemme on Hyvinkäällä Sveitsin Hiihtokeskuksessa ( www.sveitsinhiihtokeskus.fi ). Seurastamme ovat lähtöisin useat maailmallakin mainetta niittäneet lautailijat ja valmentajat: Peetu ja Petja Piiroinen, aiempia päävalmentaja Pekka Koskela ja nykyinen Antti Koskinen. Liity täältä http://www.sputniksnowboarding.com/liity/ Sputnik Snowboarders is a Finnish freestyle snowboarding club founded in 1998. Our base for snowboarding is situated in Hyvinkaa; in the Sveitsi Skiing Center. Peetu and Petja Piiroinen, Pekka Koskela and Antti Koskinen have started their career in Sputnik. Join us http://www.sputniksnowboarding.com/liity/

Annu kirjoitti: Sisäharkat ti 4.9. alkaen klo 19.00 - 20.00 YouMovessa. Maksun voi suorittaa ensimmäisellä kerralla suoraa YouMoveen. Harkat jatkuvat joulukuulle. (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Lumilautailu ja Snowboarding
Hyvinkää
Ei asetettu
56