Lumilautailu Hyvinkää

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hyvinkää ja lajina on lumilautailu. Niitä löytyy yhteensä 1 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, pesäpallo, koripallo, jääkiekko, futsal, sähly, sulkapallo, ringette ja lentopallo.

Katso lista koko maan lumilautailujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lumilautailu - Hyvinkää

Lumilautailu - Hyvinkää

sputnik Nimenhuuto.com

Sputnik Snowboarders (www.sputniksnowboarding.com) on v. 1998 perustettu suomalainen lumilautailuseura. Kotimäkemme on Hyvinkäällä Sveitsin Hiihtokeskuksessa ( www.sveitsinhiihtokeskus.fi ). Seurastamme ovat lähtöisin useat maailmallakin mainetta niittäneet lautailijat ja valmentajat: Peetu ja Petja Piiroinen, aiempia päävalmentaja Pekka Koskela ja nykyinen Antti Koskinen. Liity täältä http://www.sputniksnowboarding.com/liity/ Sputnik Snowboarders is a Finnish freestyle snowboarding club founded in 1998. Our base for snowboarding is situated in Hyvinkaa; in the Sveitsi Skiing Center. Peetu and Petja Piiroinen, Pekka Koskela and Antti Koskinen have started their career in Sputnik. Join us http://www.sputniksnowboarding.com/liity/

Mika kirjoitti: Moi Maksattehan valmennuspaketin mahd pian tilille FI 93 1029 3000 3488 12 hinta v. 2017-18 195 €/laskija Kirjoittakaa viestikenttään laskijan nimi ja syntymäaika sekä vanhemman (äiti / isä) nimi. Eräpäivä on 8.12.2017 Ilmoittautukaa kaikki niin uudet kuin vanhat Liity-sivun lomakkeen kautta , ni... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Lumilautailu ja Snowboarding
Hyvinkää
Ei asetettu
56

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja